20 Temmuz 2017 Perşembe

Edevlet barkod numarasını nasıl öğrenebilirim

Numarası Öğrenme İşlemi. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olup, sistemin geliştirilmesi ve işletilmesi Türksat A. Tester adı altında dahi satılıyor olsa, bunun orijinal olup olmadığını anlamanın tek yolu barkod numarasını sorgulamaktan geçiyor.


Bu numara, bazı durumlarda parfüm kodu olarak da anılabiliyor. Eğer siz de sorgulama yapmak istiyorsanız ilk olarak GS1’in resmi internet sitesine. Yukarıda e-devlet sistemine giriş yapılarak emeklilik aylık bilgisini nasıl öğrenileceğini ve barkodlu belgenin nasıl oluşturulacağını söyledik.


Edevlet barkod numarasını nasıl öğrenebilirim

E-hizmetler bölümünde Sosyal Güvenlik Kurumu başlığı altında bulunan 4A Emeklilik Aylık Bilgisi Belge Doğrulama sekmesine tıklanır. Sizi bu sayfaya yönlendirecek link bölüm sonunda verilmiştir. Açılan ekrandaki boşluklara barkod numarasını ve güvenlik kodunu girerek gönderi bilgilerine ulaşabilirsiniz.


Bilinmeyen numara öğrenme ücretsiz servislerinden faydalanmak için telefonlarınıza indirebileceğiniz ya da bilgisayardan kullanabileceğiniz bazı uygulamalar bulunmaktadır. Protokol numarami ogrenmek istiyorum. Portokol nonuzu hasta kayıttan tekrar t. Fakat unutulma olasılığı yüksek olan öğrenci numarasını günümüzde pek çok öğrenci merak etmektedir. Orijinal parfüm nasıl anlaşılır diyorsanız, bunun tek cevabı barkod numarası olacaktır.


Eğitim alanında hizmete sunulan pek çok dijital platforma giriş yapabilmek için öğrenci numarasına ihtiyaç duyuru. E-Okul kullanmak için de yine öğrenci numarası gerekir.


Okul Müdürlüğünden öğrenci numarası öğrenme imkanınız vardır. PTT şubelerine adıma yatan para var mı nasıl öğrenebilirim diyorsanız doğru adrestesiniz. Kimlik numaranız ile hesabınıza yatan parayı sorgulama işlemini anlatacağız.


Kolay sorgulama yöntemi ile birlikte cep telefonu numarası öğrenilebilmektedir. Dilerseniz konuda açık kalmaması maksadıyla ilk olarak E-devlet konusunu işleyelim. Bu konudan sonra hemen sorgulamayı nasıl yapacağınızı anlatıp içeriğimizi noktalayalım. E devlet aslında internet üzerinde ki.


Hangi bankada hesabınız olduğunu öğrenmenin en kolay ve güvenilir yollarından biri de e- devlet sayfasını ziyaret etmektir. Bu bağlamda bu numarayı bilmeniz önemlidir.


Edevlet barkod numarasını nasıl öğrenebilirim

Kapısı’na giriş yapabilirsiniz. Bu yazımızda SSK sicil nomu öğrenmek istiyorum, nasıl öğrenebilirim, SSK sicil no nereden alınır, SSK sicil numarasını unuttum, kaybettim nasıl bulurum gibi konularda detaylı bilgiler verdik. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


E-devletten numarayı öğrenmek için hali hazırda öğrenci olmanız gerekir. Sistemden mevcut öğrenci numarasını sorgulayabilirsiniz. Eski yıllara ve çok eski günlere ait okul numaraları için okulun yolunu. Peki bu numaralara nasıl ulaşabilir ? Bu barkod numarasını n fotoğrafını telefonunuza çekebilir ya da bizzat barkod kağıdını saklayabilirsiniz.


Devlet de görünmüyor. Bu girişi yaptıktan sonra var ise barkod numarasını yazarak sorgulama yapabiliyorsunuz. Barkod numarasını size bu kargoyu gönderen kişiyi ya da kişileri arayarak sorabilirsiniz.


Aynen aşağıda resimde görüldüğü gibi bir alana ulaşacaksınız. Bu arada PTT’nin yönleneceğiniz sayfada önemli bir uyarısı bulunmakta. Onuda buraya sizlere yazmak istiyoruz.


Ptt barkod sorgulama hizmeti ile gönderileriniz ile kargolarınızın iletilip iletilmediğini ve son durumunu sorgulayabilirsiniz. Sorgulama işlemi oldukça kolaydır.


Gönderi esnasında verilen barkod numarası ile online olarak kolayca sorgulama işlemi yapılabilmektedir. Bu sistem üzerinden taahhütlü gönderiler ile kargo takibini yapabilirsiniz.


PTT kargo ve gönderi takip. Alıcı iseniz barkod numarasını gönderen kişi yada kurumdan talep edebilirsiniz. Bunun dışında sizin kargonuzun takip numarasını bir yerden sorgulama imkanınız yoktur.


Bu belge ile ne kadar süre BAĞ-KUR yatırdığınızı görüntüleyebilir ve emekli olmak için ne kadar zamanınız kaldığını ve kaç gün prim yatırmanız gerektiği gibi bilgileri hesaplayabilirsiniz. Ziraat bankası müşterileri için en kolay öğrenme yöntemlerinden biri “cep telefonundan iban numarasını öğrenmek” olacaktır.


Edevlet barkod numarasını nasıl öğrenebilirim

Daha önce yazdığımız emekli ölen kişinin borcu ne olur ve ölen kişinin kredi kartı borcu silinir mi yazılarında soru olarak gelen ve cevaplanması konusunda bilgi verilmesini istediğiniz sorulardan birkaçı da babamın mal varlığını nasıl öğrenebilirim, dedemin mal varlığını nasıl öğrenebilirim, ölen kişinin mirası nasıl öğrenebilirim, birinin mal.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.