5 Eylül 2017 Salı

Bulgaristan d vizesi gerekli evraklar evlilik

Yapılan başvurular için hazırlanan ve sunulan evraklar başvuru sahibinin kalış amacına göre farklılık gösterir. Güncel vize prosedürleri ile ilgili yetkililerimizle görüşüp. Kişisel durumunuza uygun D vize güncel evrak listesi için yetkililerimizi arayabilirsiniz.


Euroasia GVS olarak seyahatinize en uygun vize evrakları konusunda sizleri bilgilendirmekte ve başvuru sürecinizi. Sizlere sunmuş olduğumuz güncel evrak listesi ile hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz.


Bu vize uzun vadeli kalış ve yerleşim vizesi olarak da adlandırılmaktadır.

Apostilli sabıka kaydı. Vize takip belgesi. Randevunuzu alabilirsiniz.


D vizesi için gerekli evraklar listesini müşteri temsilcimizden talep edebilir, hazırladığınız evrakların kontrolünün sağlanması için kargo ile ofisimize ulaştırabilirsiniz. Gelen evraklarınızı tek tek kontrol ederek yanlış ya da eksik bir belge olup olmadığını sizlere bildirmekteyiz. Firmamızdan başvuru hizmet almak için şahsen gelmenize gerek yoktur.


Sayfamızın başında kısa süreli c vize başvuruları için gerekli evraklar ve başvuru sürecinden kısaca bahsedilmiştir. Uzun süreli d vize başvurularında sürecin işleyişi biraz farklıdır.


Seyahat için tercih ettiğiniz vize.

Oturum izni için gereken diğer evraklarla birlikte başvuru yaptığınızda bu. D vize, bir ülkede uzun süreli, yani günden fazla bir süre ikamet edilmesini sağlıyor. Uzun dönem D tipi vizeler çeşitli sebeplerden dolayı alınabilir. Yanlış evrakların toplanması sizlere zaman kaybı yaşatacaktır.


Bunun yanında zamanınızdan da olacaksınız. Bulgaristan ’da evliliğinizin onaylanmasıyla evlilik cüzdanına sahip olursunuz. Online başvuru yaparsanız, belgeleri elekt.


Kısa süreli C vize türleri için sunulan evraklarla uzun süreli d vize evrakları birbirinden farklıdır. Başvuru İçin Gerekli Evraklar Ve Belgeler Neler?


D vize için yapılan başvurular da kendi aralarında farklı. Arkası beyaz fon adet biometrik fotoğraf (5mm x 5mm) Pasaport (en az yıl geçerli olması gerekir) TÜM EVRAKLAR ORJİNAL VEFOTOKOPİ OLMAK ÜZERE DOSYA ŞEKLİNDE HAZIRLANMALIDIR. Bunun dışında sponsor evraklarının, yine bu listede bulunan, emekli, çalışan, devlet memuru vb.


Bulgar makamlarınca onaylanması gerekiyor. D vize, turistik vizelere oranla, daha çok prosedür gerektiren bir vize türüdür.


Birleşik Krallık vatandaşı olarak veya BK oturum izni sahibi olarak İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda’da ikamet etmekte olan partnerinizle Birleşik Krallık’ta evlenmek veya civil partnership kaydı yaptırmak üzere BK seyahatinde bulunacak kişiler İngiltere evlilik vizesi başvurusu yapmalıdırlar. Yeşil Pasaport Sahipleri schengen ülkelerine güne kadar olan sürede vizesiz seyahat edebilirler. Evlilik sonucu soyadı değişen veya soy adı ile birlikte.


D - vize sadece, Büyükelçiliğe sunulan evraklarla, ilişkinizin uzun süreli ve ciddi olduğu kanıtlanabilirse, verilmektedir. Evlilik – Aile birleşimi - Öğrenciler - Yatırımcılar, çalışanlar - Emekller - Ev sahibi olanlar - BG vatandaşlığını geri alanlar (çok göç edenler ) başvurulan vize türleridir.

Belçika vizesi için gerekli evraklar listesinde bahsedilen standart bilgilere ek olarak, davetiye yani istek mektubunun da sunulması gereklidir. Davetiye nasıl olmalıdır?


Belçika aile ziyareti vizesi davetiye alması gerekenlerin, ziyaret edilecek kişi Belçika vatandaşı ise belediyece onaylanan bir davetiye ile pasaport fotokopisini sunmaları gerekmektedir. Pasaportun tarihi geçmiş, yırtıkları olan ya da herhangi bir eskiliği bulunan evraklar hiçbir şekilde tercih edilmemektedir.


Bu nedenle pasaportunuzun yeni olduğundan emin olmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.