6 Eylül 2017 Çarşamba

Malta ticari vize

Devam eden küresel COVID-gelişmeleri nedeniyle, Türkiye Vize Başvuru Merkezlerimiz bir sonraki duyuruya kadar vize başvurularını kabul etmeyecektir. Yalnız bu formun son sayfasında bulunan no’lu kutucuk ile yine aynı sayfa. Bu kurum üzerinden randevu alınarak vize başvuru sahibinin.


Site içerisindeki yazılı ve görsel materyaller doğru olmayabilir. Bilgilerden doğabilecek yanlışlıklardan sahibi sorumlu tutulamaz.


Güncel olmayan bilgiler rastlandığı takdirde Gaziantep Vize sitesine bildirmeniz rica olunur.

Evraklarınızın teslim alındığı bilgisini sizlerle paylaşacağız. Yetkililerimiz hangi belgeyi nasıl ve nereden temin edeceğiniz konusunda size gerekli bilgilendirmelerde bulunur. Bu sayede hatalı, eksik.


Başvuru süreciniz içerisinde ayarlanması gereken tüm rezervasyonlar ve vize ücreti. Bu konuyla ilgili ikna edici nitelikte evraklar ya da davetiye yazıları büyük önem taşır.


Bu amaçla seyahat tarihi belirlenmelidir. Başka Vizelerde Kullanılmamış Olmalı,Rötüşsuz,Arka Fonu Beyaz Renkte Olmalıdır.


Bu belgeler arasında her resmi başvuruda bulunurken sunmanız gereken resmi evraklar olduğu gibi.

Malta Vizesi Başvurusu. Bu vize ile ticari faaliyetleri yürütmek mümkündür. Bu ücret Euro olarak belirlenmiştir. Ancak C tipi Schengen vizesi kısa süreli konaklama amacıyla verilen bir vize tipidir.


C tipi vize daha uzun süreli olarak onaylanabilmektedir. Abhazya Afganistan Almanya Amerika Avusturalya Avusturya Azerbaycan Bahreyn Bangladeş Belçika Benin Birleşik Arap Emirlikleri Bulgaristan Burundi Çek Cumhuriyeti Cezayir Cibuti Çin Halk Cumhuriyeti Danimarka Estonya Etiyopya Fildişi Sahilleri Finlandiya Fransa Gabon Gambiya Gana Gine Hindistan Hırvatistan Hollanda İngiltere İrlanda. Gri ve yeşil pasaportlu olan bireylerin ülkeye vize alarak girmesine gerek yoktur.


Bordo pasaportlu olan. Dekontun orijinal müşteri nüshasının vize başvurusunda sunulması gerekmektedir.


Vize işlemlerinizi sonuçlandırdıktan sonra konaklama ve uçak bileti satın alımlarını. Ancak Hususi pasaport (yeşil pasaport), Hizmet pasaportu (gri pasaport) ve Diplomatik pasaport (siyah pasaport) sahipleri vizeye tabi değillerdir.


Yeşil, Gri(hizmet) ve Kırmızı(diplomatik) pasaportlar için vize istenmemektedir. Başvuru yapacağınız vize kategorisine göre aşağıdaki belgeler sunulmalıdır.


Global Vizyon ile Vize Danışmanlık Hizmeti Yıllık Türsab Üyesi. Schengen Vize başvurusu, kişinin kendisi tarafından, şahsen yapılmak zorundadır. Schengen vizesi kapsamındaki ülkelerin vize başvurularında istedikleri evraklar ve aranan kriterler birbirine çok benzemektedir.


MALTA SHENGEN VİZE BAŞVURU FORMU. Altı aydan eski, arka fonu beyaz renkte olmayan, rö.

VFS Global Ankara adresi aşağıda yazmaktadır. Ticari Vize – SSK Çalışanı: Ticari Vize – İşveren. En az sayfası vize basılmamış ve boş. Konsolosluk Pasaportunuzun 2. Ancak bu kişilerin mesleki bir faaliyet göstermelerine izin veren bir vize türü değildir.


Bizimle hafta üzeri malta dil okuluna kayıt olan tüm adayların € luk vize ücreti ve yurtdısı seyahat sağlık sigortası tarafımızdan karsılanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.