17 Ekim 2017 Salı

Bulgaristan vatandaşlık avukat ücreti

Merhaba, babam bulgaristan cifte vatandası ben yaşındayım ve bekarım bulgaristan vatandaslıgına nasıl basvurabilirim bulgaristanda evrak yapmamız gerekir mi. Avukat yerine, iş takipçisiyle, başvurularınız (kulaktan duyma, sorup-yapma v.s.).


Nitekim bu çalışmaların verimli olması ve olumlu geri dönüşlere sebebiyet vermesi azmimizi artırmaktadır. Türkiyeye gelmişler. Bu da büyük bir avantaj.

Büyükkanne vatandaş olduktan sonra anneniz ve siz vatandaş olabilirsiniz. Bizden hizmet almak isterseniz lütfen randevu alınız, video konferans. Konsolosluğa, aracı kuruma, size ne kadar ödeme yapmam gereklidir? Bu iş bana toplam ne kadara mal olur?


Avukat, Muhasebeci, Danışman aramak zorunda kalmazsınız. Bulgaristan göçmeni kendisi vatandaşlık almadan vefat etti.


Sayın Üntaç Güner, Babam BG göçmeni ve vatandaslik icin basvuru yapti. O bulgar vatandasi olunca ben de kendim icin basvuru yapacagim.

Başvurular, Dış İşleri Bakanlığı ve Belediyeler tarafından değerlendirilir. Bu hakkı kullanırken Bulgarca dilini bilme şartı aranmıyor. Ayrıca polis merkezlerinin vatandaşlık ile ilgilenen birimleriyle de işlemler yapılır.


Başvurudan yaklaşık 5-yıl sonrada kişi vatandaş. Eğer vatandaşlık başvurusunu yapan bulgar vatandaşları tarafından evlat edinilmişse.


Eğer ebevyenlerinden birisi bari bulgar vatandaşı ise veya bulgar vatandaşı olarak ölmüşse. Bu prosedür de yer alan makamlar bir çoktur ve muhtelifti- Başbakandan tutunca, Adalet bakanına ve çeşitli ayrı yargı makamının şubelerine kadar.


Son olarak, Avrupa’da hiç kimse savaştan, komünist tek parti yönetiminden, etnik ya da dini ayrımc�. Farklı durumlar için farklı belgeler istenir. Eğitim içinse okuldan belge gerekir.


Eş durumundansa gerçekten evli olunduğunu kanıtlamak için beş yıl sonraya verilir. Bu gibi durumlar vatandaşlık alırken yaşanmaktadır. Bu süre başvuru amacı ve kişinin özel koşullarına göre değişmektedir.


Vatandaşlık başvurusu için istenen. Avukat Georgi Petkov Ruse Avukatlar Barosu üyesidir. Bu ücreti bağışladığınız zaman devlet sizlere vatandaşlık hakkı tanımaktadır.

Bu ülkenin AB üyeliği olduğundan dolayı, vatandaşı olabilirseniz tüm AB ülkelerini ücretsiz şekilde dolaşma ve gezme şansınız olacaktır. Tabi bahsettiğimiz gibi devlete bir bağışta bulunmanız gerekiyor ve tam bu bağışın miktarını devlet belirlemektedir. Avusturya da para karşılığında vatandaşlık hakkı tanıyor ama ne kadar para talep ettikleri bilinmiyor, gizli tutuyorlar. Yani dilinizi burnunuza değdirebiliyorsanız başvurmaya değer.


Göçmenleri için bulgar vatandaşlığı sorgulama. Hürriyet’in, CS Global Partners ve America EB-Visa’dan derlediği bilgilere göre yatırım yaparak vatandaşlık sahibi olabileceğiniz ülkeler ve şartları şu şekilde: ABD Şu anki zorunlu yatırım miktarı 5bin dolar.


Başvuru sahibi yaşından sonra pasaport başvurusu yapmak isterse daha farklı belgeler ve pasaport ücreti verir. Yasal ikamet statünüze bağlı olarak, veya veya yıl ikamet ettikten sonra süresiz oturma izni alabilirsiniz. Bu şekilde üç yıl arka arkaya alınan oturum izninden sonra ‘hızlı prosedürle’ vatandaşlık alınabiliyor.


Harç bedelinin ödenmesi ile başlayan işlemler hizmet bedeli, seyahat sağlık sigorta ödemesi, biyometrik işlemler ve kurye ücretleri ile birlikte farklı rakamlara ulaşabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.