20 Kasım 2017 Pazartesi

Bulgaristan pasaportu

Bulgarian passport is an international travel document issued to nationals of Bulgaria, and may also serve as proof of Bulgarian citizenship. Besides enabling the bearer to travel internationally and serving as indication of Bulgarian citizenship, the passport facilitates the process of securing assistance from Bulgarian consular officials abroad or other European Union member states in case a. Bulgar pasaportu, Bulgar vatandaşlarına uluslararası seyahat için verilen bir dokümandır.


Her Bulgar vatandaşı aynı zamanda da Avrupa Birliği vatandaşıdır. Aşağıda sizlere bilgi amaçlı paylaşılmış evrak listesini başvuru yapacağınız Konsolosluk veya Büyükelçiliğine göre değişkenlik gösterebilir.


Başvuruya evraklarınızın asılları ve nüsha fotokopisi ile gitmelisiniz.

Bu durumun sebebi başvuru sahibinin imzasının, yüzünün ve parmak iz. Bununla ilgili konsolosluktan bilgi alabilirsiniz. Aslında aracılık yapılacak bir işte yoktur. Randevuzunu alacak (Konsolsoluğun sitesinden ücretsiz olarak alınabilmektedir), evraklarınızı hazırlayacak, randevu günü şahsen giderek sıraya.


Vizesiz seyahat edeceğiniz ülkedeki konaklama bilgilerinizin seyahat sırasında. Eğer daha önce pasaport alındıysa ikinci pasaport başvurusu için harç bedeli 2TL dir.


Diğer bulgar pasaportu harçları yaş aralığına göre değişkenlik göstermektedir. Bu ise gayet prestijli.

Hırvatistan ve Romanya ile paylaştığı belirtildi. Gelişmeleri ve detaylı bilgileri instagram ve web sitesi duyuru sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bu süre ülkeden ülkeye değişmekle birlikte ila arasında olabilmektedir.


Vatandaşlık verildikten sonra başvuran kişi AB ülkelerinin herhangi birinde yaşayabilir, çalışabilir veya eğitim alabilir. Japon pasaportu bu pozisyonunu art arda üç yıldır koruyor. Hızlı işlem" seçeneği 390.


Pasaport başvurusu işleminin şahsi o. Sonunda hayalimiz gerçek oldu. Profesyonel ekip ve güler yüzlü hizmetleri ile bizleri sürekli doğru. Dünya ülkelerine, tüm sınır kapılarında geçerlidir.


En avatanjlı pasaport ise Japonya’ya ait. Japonya vatandaşları 1ülkeye vizesiz bir şekilde seyahat edebiliyor. Ancak yeşil pasaportu olan kişilerin ise ay için en fazla günlük vize alabilme hakları bulunmaktadır.


Bulgaristan geçen yılda avantajı eline aldı ve 20. Başvuru işlemleri ise resmi konsolosluk sayfası ya da iletişim numaraları aracılığıyla gerçekleştirilir. Vize işlemlerine başlamadan önce randevu almak zorunludur.


Bur kişinin oturum izni alabilmesi için öncelik ile uzun süreli olan vize türlerinden D vize türü başvuru yapmalıdır.

D tipi vize türü başvuru aşamasında kullanılacak olan. Katya Mateva’nın anlattıklarına göre.


Kimlik kartı (liçna karta) ve uluslarası seyahat pasaportu (mejdunaroden pasport) belirtilen tarihte teslim alınır. Afgan pasaportu Uluslararası seyahat amacıyla Afgan vatandaşlarına verilir. Kanun tasarısına gerekçe olarak, Avrupa Birliği dışındaki ülkeler tarafından verilen vize süresinin genellikle on yıl olduğuna ve vize belgesinin pasaporta yapıştırıldığına.


Konsolosluk birimleri yapılan başvuruları şahsen kabul ettiği gibi yetkilendirilmiş kurumlar vasıtasıyla da kabul eder. Göçmenleri için bulgar vatandaşlığı sorgulama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.