22 Aralık 2017 Cuma

Konsolosluk işlemleri

Askerlik Erteleme İşlemleri. NÜFUS Nüfus işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında. Konsolosluk İşlemleri. Almanya’da Yaşayan Türklerin Türkiye’.


Tapu Müdürlüklerince Yetki Alanı Dışında Kayıtlı Bulunan.

Peki konsolosluklarda boşanma, miras, tapu, alım satım için verilen vekaletname nedir ? Gitmeyeceğiniz randevuyu iptal etmeyi unutmayınız. Konusu : Vize İşlemleri Örnek Dilekçeler.


Schengen Turistik Vize Başvurusu. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (TCKK) Başvurusu (Doğum veya Değiştirme nedeniyle) Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir.


Adres ve İletişim Bilgileri. T Cevatpaşa-Taksim 35C Kocamustafapaşa-Taksim 36T Cebeci-Taksim 54HT Hasköy.


Bunun dışında zamanda nüfus işlemleri, harçlar, gerekli belgeler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bu Site Resmi Değildir! Bu sitede kullanıcılarını daha kaliteli hizmet vermek için çerez kullanmaktadır. Bu günler ve saat aralığında vize işlemleri yapılmamakta olup, diğer konsolosluk işlemleri gerçekleştirilmektedir. Reddedilen vize başvuruları için tekrarlanacak olan başvurularda aylık sürenin bitmesi beklenmelidir.


Her yıl Bakanlar Kurulu kararıyla yıllık. KONSOLOSLUK İŞLEMLERİ. Danimarka konsolosluğuna müracaat edecek olan vatandaşların ilgili işlemlerine uygun saat aralığında ve bizzat başvurularını. Fakat geriye kalan tüm vize başvuru işlemleri konsolosluk ve elçilik tarafından görevlendirilmiş olan vize başvuru merkezlerinde yapılmaktadır.


Noter İşlemleri 01. E konsolosluk randevusu alarak vatandaşlık işlemlerinizi bulunduğunuz ülkedeki ilgili konsolosluklarımızdan gerçekleştirebilirsiniz. Yabancı Makamlardan Alınan Belgelerin İmza ve Mühür Onayı Başvurusu.


Vekaletname Başvurusu. Birth Extract (Nüfus Kayıt Örneği Tercümesi)Uluslararası Aile Cüzdanı ve Doğum Belgesi Tercümesi Başvurusu. Tasdik İşlemleri - Legalisations Legalisation is an administrative act whereby a foreign public document is validate by verifying the authenticity of the signature on the document, and the capacity in which the signatory of the document has acted. Lüksemburg konsolosluk işlemleri hakkında bilgi.


Statüsünde İlk Erteleme Başvurusu.

Aile Birleşimi Çerçevesinde Erteleme Başvurusu. Pasaport işlemleri. Yeni verilen pasaportlar hakkında şunu da sakın unutmayın.


Eskiden pasaportlar değiştirilmeden uzatma ve yenileme işlemleri. Başkonsolosluğumuz santral numarasını arayarak bilgi alabilirsiniz.


Bu yüzden vize talebinde bulunan vatandaşların ilgili evrak listesine İspanya konsolosluğunun resmi kaynakları ve vize merkezleri üzerinden ulaşıp, evraklı tam olarak teslim etme yükümlülüğü bulunmaktadır. Eksik evrak teslim edilmesi durumunda İspanya.


Konya’dan tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyiz. Bireysel ve kurumsal tüm konsolosluk işlemleri, tercüme hizmetleri ve vize danışmanlığı hizmetlerimizi alanında deneyimli, uzman, gerekli eğitim ve sertifikaları almış ekibimiz sayesinde sizlere hızlı, ekonomik ve noter onaylı olarak sunmaktayız. Yurtdışında Evlilik dışı doğan çocuğun doğum tescili.


Vatandaş işlem saati acil durumlar hariç saat 16:itibariyle sona ermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.