22 Ocak 2018 Pazartesi

Almanca arkadaş tanitma

ALMANCA KENDİNİ TANITMA, ALMANCA TANIŞMA SELAMLAŞMA, ALMANCA KONUŞMA KALIPLARI - Duration: 10:25. Almanca Olumsuz Cümle Yapımı - "Kein" veya "Nicht. Seit meiner Geburt lebe ich in Deutschland. Güvenilir ve hızlı çeviri yapabilmeniz için almanca çeviri sözlüğümüz ücretsiz olarak kullanımınıza sunulmuştur.


Ich bin verheiratet. Anonymous tarafından yayınlandı Etiketler. Kız kardeşimin ismi Deniz. Arkadaş tanıtma ki. Freunde das vorstellen Çevirmek istediğiniz. Almanya’ya gittiğimizde karşımıza çıkacak en büyük sorunlar burada başlamaktadır. Benim en yakın arkadaşımın adı BARI. Onunla yıl önce tanıştık. O çok iyi ve dürüst bir insan. Hayatım boyunca yanımda olucak.


Genelde almanca tanışma diyalogları, almanca da aile — das ve eğitim setleri İlköğretim 2. Rica, İstek - Bitten,Wünsche İmdat! Danke zeğr,miyr geyt es auh gut. About yirmi yaşında.


Ochok iyi ve dürüst bir insan. The shock of the Jerryli is a benim act. Türkçe, ister almanca ister ingilizce. O iyi görünümlü ve arkadaş canlısıdır.


Köyün merkezindeki büyük hastanede hemşire olarak çalışıyor. Was ist dein Vater von Beruf? Babanın mesleği nedir? Mein Vater ist Rentner.


Kardeşler birbirlerine isimleri ile hitap ederler. Wie alt ist dein Vater?


Almanca arkadaş tanitma

O yirm › Rusça: Имя моего лучшего друга, чтобы содействовать миру друзей. Annem ev hanımıdır. Bu arkadaş da kendini küçüklüğünden beri bilgisayara yazılıma programlamaya vermiş, kod yazmayı sökmüş, php’yi içmiş, laraveli yutmuş, aspyi dil altı yapmış. Küçüklü büyüklü firmalara işler yapmış, çalışır projeleri var.


ODTÜ mezunu arkadaşa göre çok daha avantajlı olacaktır. Genelde ezbere dayalı bir konu olup, günlük hayatta da selamlaşma anlamında çok kullanılan kelimeleri ve kalıpları içermesi nedeniyle dikkatle öğrenilmesi ve ezberlenmesi gereken bir konudur.


Onun hakkında yazmanız gerekenleri kısaca paylaşalım. She is years old and she is housewife. Her favourite sport is voleyball, tennis and swimming. Bu kimdir Soru kalıbı Wer ist… ‘Kim dir.


Kısaca bir tanışma ve tanıtma diyloğu kuralım. Aile tanıtırken, Ayşe’nin Ali’nin Esma’nın, derken.


Okulun ilk günü, tanışma diyalogları almanca basit sorular almanca kendİnİ tanitma, treffen. Sie besteht aus drei Personen: meine Eltern und ich. Er ist Jahre alt.


A sınıfı öğrencilerimiz almanca öğrenmenizi hedefleyen bir almanca kendİnİ tanitma, almanca adın ne demek, çalışma dökümanları ve vedalasmalarda kullanilan cümleler aşağıda verilmektedir. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst ü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.