24 Ocak 2018 Çarşamba

Çin başkonsolosu

Dışişleri Bakanlığı Mart tarihinde Çin vatandaşlarının yakın gelecekte yeni tip koronavirüs salgın riski yüksek olan ülkelere ziyaretleri. Yeni tespit edilen hasta sayısı ve. Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Balık ile birlikte, Türkiye’nin kiraz üretiminin yüzde 10’unu tek başına gerçekleştiren Kemalpaşa Bağyurdu’nda kiraz bahçelerinde.


Yaklaşık bir saat süren görüşmede, Türkiye ile Çin arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesinin önemine değinen Başkan Demircan ve Başkonsolos Wei, bunun iki memleket arasındaki dostluğun pekiştirilmesi. Kübra Parla: Çin nüfusuna göre ölen insanları çok çok küçük bir rakam olarak sunmaya çalıştığı sırada söz alan Çin Konsolosu Cui Wei tam olarak hakim olmadığı Türkçesi ile öyle bir ayar verdi ki, gerçekten görülmeye değerdi.

SERDAR KILIÇ çubukla, çakmak taşıyla ve magnezyum ateş başlatıcı ile ateş yakarken. Başkonsolosu : Cui Wei (崔巍) Yetki alanına giren şehir sakinleri, Çin vize işlemleri ni Başkonsoloslukta yürütebilir. Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Tekirdağ, Yalova ve Manisa, Çin Başkonsolosluğu’nun yetki alanına dahildir. Ocak, Wuhan kentinde tecridin ilk günüydü.


Wei, “Aşı konusu yaklaşık hafta gün önce en hızlı geliştirilen. Galatasaray bu pazarlara mutlaka açılmalı. Reddit gives you the best of the internet in one place.

Powered by Spark Player 1. Video cannot be played. Başkonsolosu Cui Wei, katıldığı bir televizyon kanalında koronavirüse iyi gelen ilacı açıkladı.


Yarasa, Çin mutfağında ve sofralarında kesinlikle yer almıyor” dedi ve ekledi: “Virüs tespit edildikten sonra, virüs. Cui, "Favipiravir çıktığı günden itibaren güvenlik konusunda çok sabit çok istikrarlı bir ilaç. Kullanımında da hiçbir yan etkisi olmamış bir ilaç" dedi.


Ocak, yeni yıl arifesinden bir öncesiydi ve Wuhan halkı bayram heyecanı yaşayacağı gün, koronavirüs belasıyla yüz yüze geldi. Tecrit, kentin sosyal hayatının durması, dış dünya ile. Wei, "Sağlıklı olduğunu bilmiyorsun. Bu durumu Türk insanının yapısına aykırı.


Wei, İmamoğlu’na, Çin ’i ve dünyayı sarsan “Corona virüsü” salgınıyla ilgili bilgi verdi ve bugüne kadar verdikleri destek için teşekkür etti. Yangtze Nehri yanında, Doğu Gölü kenarında, Sakura çiçekleri altında kahraman halk, salgını yendiğini tüm dünyaya ilan edecek.


Konsolos Huang "Başkalarının acıları üzerinden mutlu olmak Türk misafirperverliğine aykırı. Bizi mutlu eden haberler ise, yeni tespit edilen hasta sayısı ve şüpheli vaka sayısı her geçen gün azalmasıdır. Aşı denemelerinin hafta önce başladığını.


DSÖ Genel Direktörü salgını uluslararası acil durum olarak ilan etmesine rağmen, seyahat veya ticari kısıtlamaların uygulanmasına katılmadığını hatta karşı.

Korona virüsünden kaynaklanan ölümler günden güne artmaya devam ediyor. Türkiye’deki gözlemlerini de aktaran Wei, “İşe giderken yine boğaz kenarında koşanlar, balık tutanları görüyorum. Buralar boş, ben de sağlıklıyım geleyim.


Wei, “Şimdiye kadar tespit edilen vaka sayısı bin 33 virüse yakalandığından şüphelenilenlerin sayısı ise bin 5kişi. Hastanelerden taburcu. Wei, Aşı konusu yaklaşık hafta gün önce en hızlı geliştirilen aşılardan biri.


Koronavirüs Çin ’in ekonomisini nasıl etkiledi? Hem merkezi hem de yerel hükümetin yasa sisteminde bir sürü dayanak var ve ona göre burayı yaptık. Kim okula giriyor, yasaya göre. Son Güncellenme: 03.


Gönüllülerin klinik denemesi 5-ayı bulacak. Virüs çıktıktan sonra tedavi ve önlemenin ardından aşıların araştırmasına girdik. Bazı sektörler virüsten mutlu oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.