12 Şubat 2018 Pazartesi

Almanya e vize

Vizenizi indirebileceğiniz link e -posta adresinize gönderilecektir. Mesai Saatleri Dışında Lütfen R. Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Vizenizde kayıtlı uyruk bilgisinin pasaportunuzdan farklı olması halinde e -Vizeniz geçersiz olacaktır.


Almanya vize başvurusu için ne yapmam gerekiyor? Herhangi bir açık öğretim programında olan veya tamamen online derslerle eğitim alan.

Kısa süreli vize başvuruları ve uzun süreli (D vize - Ulusal Vize ) taleplerinde ücretler farklılık gösterebilmektedir. E -posta adresiniz. Vize başvuruları şahsi olarak kabul edilmektedir. Bulunduğunuz İl Gidiş Amacınız.


Başvuru Kişi Sayısı. Konsolosluk değerlendirme süresi günü. Detaylı bilgi için hemen arayın.


Turistik vize, aile birleşimi vizesi, çalışma vizesi, eğitim vizesi, iş arama vizesi, şoför vizesi, ticari vize, transit vize, çiftçi vizesi, kamu çalışanı vizesi, fuar gezisi vizesi vb. Bu vize türlerinden herhangi birine başvurmak istiyorsanız, ilgili vizenin size uygun olup olmadığını bilmeniz gerekmektedir.

Aile birleşimi, hem orada bulunan çocuğunuz üzerinden hemde orada. Mevcut vizeniz, Yabancılar Dairesi tarafından uzatma ile ilgili karar verilinceye kadar otomatik olarak geçerli sayılacaktır.


Hemen vize almak için arayın. Bu evraklar ile bireyler hakkında bilgi sahibi olunmakta ve vize talep işlemi oluşturulmaktadır. Doldurmanız ve ibraz ettirmeniz gereken.


ALMANYA KONSOLOSLUĞU TURİSTİK VİZE ( İŞVEREN ) EVRAKLARI 1- Yeni Ve Eski Pasaportlarınız. Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır.


Vize talebimin reddedilmesi halinde, vize işlemleri için alınan ücretin iade edilmeyeceğini biliyor ve kabul ediyorum. Vize bölümümüz vize müracaat süreci ve yapılan vize müracaatları ile ilgili sorularınızı yalnızca e -posta yoluyla yazılı olarak cevaplandırabilmektedir.


Vize hususunda bilgilendirme amaçlı bir danışma hattımız artık maalesef bulunmamaktadır. Ayrıca vize bölümlerine başvurmadan önce iDATA üzerinden randevu almanız gerekmektedir. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatinizle ilgili soruları cevaplandırmanız istenir.


Ayrıca fotoğrafınız ile –gerekli olduğu takdire – parmak izi kayıtlarınız alınır. Vize ve konsolosluk hizmetlerimiz ile ilgili tüm bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz!


Navigasyon ve Servis. Size en iyi hizmeti sunabilmek için bu sayfada �. Ancak kişilerin sahip olduğu pasaport türü vize zorunluluğunu doğrudan etkilemektedir.


It is a domain having com extension.

This website is estimated worth of $ 8. Amerika transit vizesinden de muaf olur muyuz? VİZE PASAPORT ALMANYA profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Yetkilendirilmiş devlet kuruluşu değildir. Umumi pasaportlara vize gereklidir.


Size uygun olmayan vize kategorisinde başvuruda bulunmanız ve ücreti yatırmanız durumunda hem vize başvurunuz olumsuz sonuçlanacak hem de vize başvuru ücretiniz iade edilmeyecektir. Temsilcilerimizden bir bilgi e -maili arz etmeden evvel tarafınıza yönlendirilecek soruları doğru bir biçimde cevaplamaya itina gösteriniz ve vaziyetinize uygun belgeleri yeterli olarak hazırlayınız.


Visa Prove Hoş Geldiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.