18 Şubat 2018 Pazar

K1(ö belgesi fiyatı)

Osman Özkan’ın kurduğu şirketimiz bugün Türkiye’nin en geniş araç filosuna sahip En Büyük ve Güvenilir Yetki Belgesi firmasıdır. Yurt Lojistik K-LBelge Kiralama Hizmetleri. Firma ve Şubelerimiz İletişim ve Ulaşım Bilgileri İçin Hemen Tıklayın. KBelgesi Nasıl Alınır?


Ulaştırma Bakanlığından istenilen şirket ve tüzel kişilere ayrı şartlar istenilir. KYetki Belgesini alabilir. Yenileme Ücreti : 189.


Daima bir araç her zaman bu belgelerde kayıtlı olmak zorundadır. Son kalan taşıtın satışında veya hurdaya ayrılan taşıtlarda hurdaya ayrılış tarihinden itibaren 6gün içerisinde yeni taşıt alınarak bu belgelere eklenmediği takdirde belgeleri de iptal durumuna düşmektedir. Devamı&gt.


K1(Ö) yetki belgesi almak isteyenlerden tonaj bakımından asgari kapasite şartı aranmaz. Türk Lirası sermaye veya işletme sermayesine sahip olmaları şarttır. Kyetki belgesi : Araç ticari niteliği olmadan kişisel işlerde eşya taşımak için kullanılacaksa Kyetki belgesine sahip olunmalıdır. TARİHLİ YENİ DÜZENLEMEYE GÖRE K BELGESİ YENİLEME İŞLEMLERİ: DİKKAT!


K1(ö belgesi fiyatı)

UYARIYORUZ, K belgelerinde, belge geçerlilik tarihinin bitiminden önce K belgelerini yenilemeyenler, Karayollarında yapılan denetimlerde yüklü miktarda para cezasına maruz kalacaklardır. Faaliyeti gereği Kbelgesine eklenecek tüm araçların kullanım amacı bilgisi “Ticari Yük Nakli” olmalıdır. Kyetki belgesi: Araç ticari niteliği olmadan kişisel işlerde eşya taşımak için kullanılacaksa Kyetki belgesine sahip olunmalıdır.


K1(ö belgesi fiyatı)

Ayrica Bbelgesi, D F D Dbelgesi, SRC, ODY, ÜDY gibi belgelerinde egitimi verilmektedir. Sınavlı SRC belgesi için ücret : saat eğitim ( saat başı TL ) = 1. Cihan Ağır Nakliyat yıllardan beri siz değerli müşterilerine hizmet vermekten onur duymaktadır sizlere her zaman en iyi hizmeti suna bilmek için her geçen gün araç filomuzu geliştirmekteyiz. YAKUP ÜÇKARDEŞ tarafınadan gönderildi. Gerçek kiúinin adli sicil belgesi.


Bu kadarla bitmiyor ama, her bir araç için TL taşıt kartı ücreti vermeniz gerekiyor. Yetki Belgesi, K-K2-KYetki Belgesi, A1-A2-AYetki Belgesi, B1-B2-BYetki Belgesi, C1-C2-CYetki Belgesi, D1-D2-DYetki Belgesi, E1-EYetki Belgesi, F1-FYetki Belgesi, G1-G2-G3-GYetki Belgesi, H1-HYetki Belgesi, L1-LYetki Belgesi, M1-M2-MYetki Belgesi, N1-NYetki Belgesi, P1-PYetki Belgesi, R1-RYetki Belgesi, T1-T2-TYetki Belgesi, A1-A2-AB1-B2-BC1-C2-CD1-D2-DE1-E F1-FG1-G2.


K1(ö belgesi fiyatı)

Firmamız KBelgesi başta olmak üzere K Belgelerinizi iş günüde almaktadır. Tüm Türkiyenin K Belgesi alımlarında çözüm ortağı. K1: Nakliye sektöründe hizmet veren şahıs veya tüzel kişilerin alması gereken K Belge türüdür.


Kiralık "L1" " K" Yük Taşıma Yetki Belgeleri. Yabancıların Çalışma İzni, Turizm İşletme Belgesi, Teşvik Belgesi, Gıda Sicil Sertifikası ve diğer bir çok konuda bilgi verilmektedir. Ktürü yetki belgesi almanın şartları: 1. Tüzel firmalarda ancak, asgari kapasiteyi yaşını geçmeyen araçlarla sağladıktan sonra yaşından büyük aracı ekleyebilirsiniz. MYetki Belgesi Danışmanlığı MYetki Belgesi Danışmanlığı.


LYetki Belgesi Danışmanlığı LYetki Belgesi Danışmanlığı. Firma Ortakları Belgesi Bu belge ticari işletmelerin, oda sicil servisinden temin edebilecek bir belgedir.


Bu belge ilgili kurumlara ibraz edilmek üzere,şirket ortaklarının T. Kimlik numaraları,ad ve soyadları,ticari işletmeye giriş ve çıkış tarihleri,pay miktarlarını ve sermayesini gösteren bir belgedir. Bu belge firmanın ortaklarının durumunu göstermekte olup, firmanın. Kyetki belgesine kayıt edilecek taşıtların, motorlu araç tescil ve trafik belgelerinde ticari olarak kayıt ve tescil edilmiş olmaları zorunludur.


Kyetki belgesi için asgari kapasiteyi sağlayacak sayıda özmal taşıtların ilk başvuru ve faaliyet süresince yaşından büyük olmaması şarttır. K Yetki Belgesi Aslı (zorunlu değil) 2. Kbelgeli araçları kullanan sürücülerin, SRC-belgelerinin olması ve tüzel şirketlerinde ODY-belgesine sahip olmaları gerekiyor.


Kbelgesi ise tondan fazla olan araçlar için verilen bir belge türü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.