27 Temmuz 2018 Cuma

Kafalar tahta araba

Kafalar tahta araba

Arkadaşlar Merhaba! Bugün sizler için tahta arabalarla yarışıyoruz. El yapımı olan tane tahta araba ile Karadeniz. Welcome to the fun world of Atakan Özyurt, Bilal Hancı and Fatih Yasin.


Do not forget to subscribe to be notified instantly from our videos. Adlı kanala hoşgeldiniz. Destek için -Abone ol -Beğen -Paylaş -Yorum Yap Seviliyorsunuz!


Sizi daha fazla eğlendirebilmek adına her telden her videoyu çekmeye çalışıyoruz :) Sizden ricamız sadece izlemeniz, iyi seyirler :) Merhaba, yeni videolarım. Dalgalı yerler sürmek ve tırmanmak için eğimli yerler bu harika bölümle sizi bekliyor. Rakipleriniz de sizin gibi modifiye edilmiş arazi araçlarına sahip.


Kafalar tahta araba

Bu yarış çok zor olacak! Yolda azot toplayın ve arabanızı daha hızlı hale getirin ve rakiplerinizi onlardan daha hızlı giderek yenmeye çalışın. Kafalar 641views. Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi Dikkaya Köyü’nde bu yıl 6. Zaman zaman şiddetini artıran yağmur altında yapılan yarışlarda, sağlık ekipleri olası kazalarda yaralananlara müdahale etmek için beklerken, Jandarma ekipleri de yol boyunca güvenlik önlemi.


Dünya Şampiyonu olan ve motosikletin üzerinde birçok rekor kıran Sofuoğlu’nun tahta arabalarla yaptığı sürüş merakla izlendi. Kral oyun skor oyunları arasında birçok harika yarış oyunu, atış oyunları, io oyunları, silah oyunları, makyaj oyunları ve araba oyunları da bulunmaktadır. Burada oynamak için çevrimiçi tonlarca oyun var ve web sitemiz sürekli olarak yeni oyunlarla güncellenmektedir.


This video is unavailable. Yapacağınız arabanın yarış ruhsatını alabilmesi için bazı kurallara uyması gerekiyor. Kişilik Oyunlar, 3D Oyunlar, Aksiyon Oyunları, Altın Oyunları, Altın Toplama Oyunları, Anahtar Oyunları, Araba Oyunlar. Tahta Zeka Oyunları.


Bu Pin, Fatih Caglayan tarafından keşfedildi. Gerçekleşen Red Bull Formulaz tahta araba yarışlarını binlerce kişi yerinden izledi. Stuntriding dalında Türkiye’nin en iyi ismi Red Bull sporcusu Birkan Polat da Formulaz’daydı. Sitemizde oyuna ait tüm sürümleri oynayabilirsiniz.


Bu oyunumuzda meyve kafaları canavar bulutun saldırısından korumanız gerekiyor. Farenizi kullanarak size verilen tahta parçalarını meyve kafalara bir sığın.


Kafalar tahta araba

Yarışmacılar, tahta arabalarla saatte kilometre hıza ulaştı. Yarışta, saman balyalarına çarpan ve tahta arabasının tekeri ile direksiyonu çıkanlar oldu. Stratejik bir yapıya sahip olan oyunda sizlere başarılar ve iyi eğlenceler diliyoruz.


Okulda insanlar imal edilir. Bu insan yapma sürecine eğitim denir. Meydana gelen kazalarda kişinin hafif yaralandığı yarışlara katılan Dünya Süpersport Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da grubunda birinciliği elde etti. Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde Belediye Başkanlığı ile.


RİZE nin Ardeşen İlçesi Tunca Beldesi nde bu yıl incisi düzenlenen ve tahta arabalarla gerçekleştirilen, `Red Bull Formulaz` yarışları büyük heyecana sahne oldu. Uzaktan Kumanda Araba Pilli Fonk.


Ucuz ve kaliteli oyuncak. Online oyuncak satışı. Oyuncakçılar, Hediyelik oyuncaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.