26 Eylül 2018 Çarşamba

Tr|e arsiv portal

TL olarak belirlenmiştir. Artık plaka yenileme ve değiştirme işlemlerinde YENİ sisteme geçildi. Ayrıca TL Şöförler Odası ödemesi ile toplam plaka değiştirme ücreti 3TL tutmaktadır.


Araç satın alırken plaka değişikliği veya plaka yenileme yaptırmak isteyebilirsiniz. Yeni sisteme göre eski usül plaka değiştirme veya yenileme işlemleri artık değişmiştir. Plaka Değişikliği Ücreti Kaç TL?


Tr|e arsiv portal

Bu noktada plaka yenileme işlemi ile karıştırılmaması gerekir. Vidalı, app yada okunamayan plakalar için yapacağınız işlem plaka yenileme oluyor. Ve bunun ücreti tek plaka için 2TL, plaka için toplamda TL.


Buna ek olarak, TL plaka basım ücretinin de fiyata eklenmesiyle birlikte toplam tutar, 2TL’yi bulmaktadır. Ek-formu için ayrıca TL ücret alınmaktadır. Noterden yapılmaktadır. Araç muayene esnasında, araç plakasını vida ile araca sabitleyenler için yapmak zorunda kaldıkları bir işlemdir.


Bunun için ödeme yapmanız gereken ücretler hakkında da detaylı bilgileri sizlere sunmak istiyoruz. Evet bir çok araba sahiplerinin plakaları yıpranmış veya silinmiş, soluk bu nedenle bazen sistem başka birine ceza kesebiliyor. Araç plaka değiştirme işlemleri devlet kontrolünde yapılan işlemlerdir. TL, iki plaka yani çift plaka için 48.


Buradan Yine Sesleniyorum adeta plaka yenileme ve değiştirmede Fiyatlar her sene güncellenmektedir. Bunun yanı sıra noter için TL ücret ödemeniz gerekmektedir. Daha sonra TL civarında ek dosya masrafı şoförler odasına da plaka yazdırma bedeli ödenmektedir. Bununla birlikte plaka değiştirme masrafı bir araç için 2TL civarında olmaktadır.


Bu belge ve plaka yenileme ücreti ile şoförler odası plaka yenileme ve basım merkezine gidilerek yeni plaka alınır. Açıklandığında plaka değişimi hakkında tüm bilgileri haberinolacak. Yönetmelikte yapılan değişiklik ile motorlu araç trafik belgesi yani motorlu araç muayene sayfası kaldırılmıştır.


Kuruluşumuz hizmetlerine ilişkin olarak 01. Araç ruhsatı çıkarma ve ruhsat yenileme fiyatı ne kadar? Ruhsat harçları yüzde 28. Okunma “Motorlu Araçlar ve Yol Trafik Yasası” kapsamındaki.


Tr|e arsiv portal

Kayıp ehliyet ve ehliyet yenileme harçları tablonun alt kısmında ayrıca yazmaktadır. Değerli kağıt bedeli ve vakıf payı her sınıf için aynıdır, yalnızca harç ücreti değişmektedir.


Yılına ait kayıt yenileme ücretleri belli oldu. TOBB ÜCRETİ (ARAÇ BAŞI) BAKANLIK HESABINA. Belge Bedelinin %5’i. TAŞIT KARTI ÜCRETİ. Yeni eklenecek her bir taşıt için.


Tr|e arsiv portal

Fakat aracın sadece tek bir plakası değişecekse bu meblağ TL ye düşmektedir. Bizim bi tanıdık araba aldı onun plakayla bizim plakayı değiştirmek istiyoruz nasıl yapabiliriz.


Siz APP plakaları mı teslim ettiniz, sizden orijinal plakaları iste.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.