26 Ekim 2018 Cuma

İngilizce sözler aşk

Eğer bir gün aşk, sizin de kapınızı çalarsa ve o kişi yabancı olursa diye ona aşkınızı bu güzel İngilizce cümlelerle gösterebilirsiniz. They say you only fall in love one, but that can’t be true. Kalbime EĞLENCE, dünyama GÜZELLİK ve hayatıma AŞK getirdiğin için teşekkür ederim. Aşk her dilde güzeldir.


Bu yazımızda sizlere İngilizce aşk sözlerinden bir demet hazırladık.

You are my hawen eyes Benim Cennet Gözlümsün You’re the only one l need. Değerli GuzelCumleler. Bu sayfada sizler için hazırladığım İngilizce aşk sözleri, ingilizce aşk sözleri, aşk mesajlarını ve kısa aşk sözlerini bulabilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinize İngilizce aşk sözlerinin yanı sıra güzel İngilizce sözler söylemek istiyorsanız sizler için daha önce hazırladığımız sayfayımızı ziyaret edebilirsiniz.


Birinden güzel sözler veya iltifatlar duymak ne kadar hoş değil mi? Yabancı dilde aşk sözleri mi söylemek istiyorsunuz işte tam size göre bir sayfa hazırladık İngilizce aşk sözleri sayfası.


Türkçe çevirileri de vardır. Bu sayfamızda İngilizce aşk sözlerini ve anlamlarını bulacaksınız.

Life in abundance comes only through great love. Elbert Hubbard (Bolluk içinde yaşam sadece büyük bir aşk ile gelir. – Elbert Hubbard) The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even hear but must be felt with the heart. Dünya güzel şeylerle dolu, tıpkı sen gibi!


I miss you soo, I decided to send you a big hug. I will see you soon! Seni en kisa zamanda gorecegim! Güneşi gün içinde seviyorum, Ay’ı geceleri ve seni sonsuz.


My love for you is unconditional and eternal. Sana olan aşkım koşulsuz ve ebedidir. Someone whose tongue and heart are not one is but a mute even though they speak a hundred languages. Wall Street English.


Sevgilinize bir jest yapmak için ona aşk sözleri gönderebilirsiniz. Ancak bu jesti bir adım daha öteye taşımak istiyorsanız, seçtiğiniz sözler. There is only one happiness in life — to love and to be loved. Whatsapp durum güncellemesi arıyorsanız aşağıdaki sözler tam size göre.


To love someone takes a day but it takes a lifetime to forget someone. NGİLİZCE AŞK SÖZLERİ VE ANLAMLARI: Listemizde kısa veya uzun, anonim veya ünlü yazar, şair, şarkıcı, oyunculardan, romanlardan, şarkı sözlerinden vb.

Every time I look at you, I fall in love all over again. Sayfamızda sevgiliye en güzel ingilizce aşk sözleri kısa ve ingilizce aşk sözleri ve anlamları türkçe halleri ile yayınlanmıştır. SENİ SEVİYORUM nasıl ve ne şekilde söylenir? Hayatta sadece bir kere aşık olduğumuzu söylerler ama bu doğru olamaz.


Sana her baktığımda, yeniden aşık oluyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. I love my eyes when you look into them. Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.