5 Ekim 2018 Cuma

İsg katip staj onaylama

Kimlik Kartı seçeneklerinden herhangi birisiyle giriş yapmanız gerekmektedir. Sisteme girişler sadece e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabilmektedir. SG - KATİP ONAYLAMA İŞLEMİ. Sayfanın sol üst kısmında İSG-KATİP Giri.


İsg katip staj onaylama

Haber Grubu Sertifik. Açılan pencerede kaydet seçeneğini tıklayıp onaylama işlemi bitecektir. Bu onaylama işlemi her görevlendirilen iş güvenliği uzman�. ATAMALARIN ONAYLANMASI.


Web sayfasına giriş yapınız. SGK evraklarında şirket yetkilisi olarak gözüken kişinin) kendi e-devlet şifresini almış olması gerekmektedir.


Bu şifre herhangi bir PTT şubesinden alınabilir. SG Katip Sistemine Giriş. Bu sayfada bulunan İSG – KATİP Giriş butonuna tıklayın. Butona tıkladığınızda e-devlet giriş sayfasına yönlendirileceksiniz.


SGK E-Bildirge kullanıcısının e-devlet şifresiyle giriş yapılmalıdır. E-devlet şifrenizi almadıysanız herhangi bir PTT şubesinden alabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sayfada e-Devlet Şifresi, Mobil İmza, Elektronik İmza, T. OSGB ve İSG profesyonellerinin verdiği hizmetlerin takibi, sözleşme sürelerinin yeterliliği, mevzuat ile ilgili değişiklikler, il bazında osgb bilgileri de.


Böylelikle iş sağlığı ve güvenliği müfettişlerinin teftişine gerek kalmaz. Uygulamalı eğitim programı staj yerine geçer. Eğitim Kurumları, eğitim programlarının unsurlarından bir tanesi olan uygulamalı eğitimlerin yapılacağı firmaların listesini ve eğitim tarihlerini, teorik eğitimin bittiği tarihten itibaren yapılacak sınavdan önce İş Sağlığı ve Genel Müdürlüğüne ilan edildiği tarihe kadar İSG -KÂTİP üzerinden bildirilmektedir.


Sosyal Güvenlik Kurumunda şirket yetkilisi olan kişi. Sgk’da İşveren sıfatı ile tanımlanan kişi, e-devlet şifresi ile girerek onaylama yapar.


SG hizmeti için iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi görevlendirmeleri de isg katip sistemi üzerinden yapılır. Güvenliği Hizmetlerini yapmak üzere, İşveren, İşyeri Temsilcisi.


SG – KATİP ‘ E giriş kurum ve kuruluşlarla birlikte Ortak Sağlık Güvenlik Birimleri yapabilir. Mesela bildirge şifresi kanuni vekilin adına tanımlı ise ve İSG katip sisteminden de işyeri yetkilisi T. C numarası ile giriş yapılıyorsa sisteme giriş yapılamayacaktır.


Ek olarak eski dosyalarda işyeri yetkililerinin T. Etap OSGB iş sağlığı ve güvenliği alanında uzun süre çalışan ve bu konuda şirketlere danışmanlık hizmeti veren iki işyeri hekimi ve bir iş güvenliği uzmanı tarafından, edindikleri tecrübeleri kullanarak daha profesyonel hizmet verebilmek için kurulmuştur. Sesde yine sorun var ancak detaylı bir anlatım yapılmış.


SG atamalarının onayını İSG katip sistemini kullanan şifre sahibi işveren, işveren vekili, bordro yöneticisi gibi kişiler yapmaktadır. Adayların başvuru oluşturmadan önce işbu duyuruyu ve başvuru rehberini dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.


Adaylar e-devlet kapısı kimlik doğrulama sistemini kullanarak isg - katip ’e. Bağlı bulunduğunuz SGK’dan SGK sicil numaranızı ibraz ederek öğ. Adres: Vezirçiftliği Mah.


Etiket: isg katip sözleşme onaylama İsg Katip Nedir? Staj yerinizde kayıtlı İSG Uzmanı yoktur: İsminiz sisteme eklenememiştir. Bu yüzden durumu işyeriniz ile görüşünüz. Muhtemelen kısa bir sürede isg uzmanı girişi yapılabilir.


Eğer bu mümkün değil ise belirlenen tarihe kadar yeni bir iş. Staj kabul belgenizi Staj komisyonu hocalarınızdan birine mail atınız.


SGK e bildirge sistemi ile entegre olarak çalışan İSG katip sistemi üzerinden takip etmekteler. Staj Komisyonundaki hocanız belgeyi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.