19 Ekim 2018 Cuma

Modem şifre değİştİrme

Nusret Doğru 126views. Telefondan Internet Sifresini Degistirme - Duration: 2:55. Bu videomuzda bunun nasıl yapılacağından bahsettik. Gündelik hayatta wifi kelimesi, hayatımızın bir parçası olmuş durumda.


Modem şifre değİştİrme

Bağlantı sorununuzu en kısa sürede gidermek için yorumları ve yardım taleplerini devamlı olarak takip etmekteyiz. ABONE olun bana yeter:) Link:192.


Az önceki adımları tekrar yapıp kaydediğiniiz Ip numarasını tarayıcınızın adres çubuğuna girip Enter tuşuyla sayfayı açıyoruz. Karşımıza çıkan yere kullanıcı adı kısmına “admin” şifre kısmına “ttnet” yazarak giriş yapabilirsiniz, eğer internet sağlayıcınız TTNET dışında bir firma ise şifre kısmı. Turk Telekom modem şifre değiştirme. WİFİ şifrenizi unuttuysanız ya da yeni şifre belirlemek istiyorsanız dakikanızı.


Ardından kullanıcı adı ve parolanızı girin. Tenda marka modem şifre değiştirme işleminde sorun yaşayan kullanıcılar için bu makalemizde şifre oluşturma ve şifre değiştirme işlemlerini en basit yöntemleri ile anlatacağız. Tenda marka modemlerde kullanıcı paneli nadiren de olsa ingilizce olduğundan bazı kullanıcılar şifre değiştirme işleminde sorun yaşayabiliyor. Wifi şifresi nasıl değiştirilir?


Modem şifre değİştİrme

Karadenizli Gamer 15views. ZyXel şifre değiştirme işlemini yapmadan önce modeminizin bağlantılarının tam olarak yapıldığından emin olunuz.


ZyXel kablosuz modem şifrenizi değiştirmek için aşağıdaki adımları uygulayınız. Ethernet (LAN) kablosu takınız. Bilgisayar kullanmıyorsanız ve cep.


Online TTNet Adsl Şifre Değişikliği için Tıklayınız Online işlemlerden adsl kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıp mevcut internet şifrenizi değiştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra modemlerin çeşitlerine göre şifreleri olduğu için, modeme ulaşabilen herhangi bir bilgisayar ara yüze giriş yapmaya çalışabilir.


Modem şifre değİştİrme

Bu da birçok bilginizin ve erişiminizin yavaşlaması, kısıtlanması ve birçok ayarın değiştirilmesi anlamına gelmektedir. Huawei modem için böyle adlandırır. Mercusys kullanıcı adı şifre nedir arayüz ip adresi nedir modem kurulumu resimli anlatım. Kablosuz şifre değiştirme işlemi nasıl yapılır.


Her bir modem markası için kullanılacak ip adresi ve buna bağlı olarak ara yüze giriş yapmanız. Language: English Location: United States.


Yukarıdaki görüntüler her modemde aynı şekilde değildir. Her markanın ve modemin kendisine ait, farklı farklı modem arayüzleri bulunmaktadır. Yalnız, yapılacak işlemler ve arayüzler aşağı yukarı aynı şekildedir.


Eğer internetinizin farklı kişiler tarafından kullanıldığını düşünüyorsanız yada daha bildiğiniz ama güvenli olan bir şifre kullanmak istiyorsanız anlatımımızı takip ederek kolayca bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Türk Telekomun dağıtmış olduğu “ZTE ZXHN H168A” servis sağlayıcınız olmadan kolayca wi-fi diğer bir t. Bu alandan kanal ayarlarınızı kontrol sağlayabilirsiniz. Bazı modemlerde direk kablosuz ağ adı ya da SSID bilgi.


Kullanıcı adı admin şifre admin, ttnet veya turktelekom olarak giriş yapabilirsiniz. Türk Telekom ya da Vodafone kablosuz modem wifi değişimleri hemen yapılabilmektedir. Tp-Link marka modemlerde Temel Ayarlar kısmından SSIDve SSIDşifre değişimleri yapılarak süreçler tamamlanır. Herhangi bir sorun olması beklenmezken wifi şifre oluşturma şartlarına uyulması.


Genelde modem ilk kurulduğunda modem şifresi neyse o şekilde tüm cihazlarımızla (Cep telefonu, Laptop, Smart TV ve diğer kablosuz bağlantı özelliği olan cihazlar) bağlantı sağladıktan sonra şifrenin ne olduğunu unutabiliriz veya komşunuza kablosuz ağ şifrenizi verdikten sonra kota dolmaya başladıysa artık modem wifi şifre değiştirme işlemini yapmanız gerek demektir. WiFi şifre değiştirme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.