27 Aralık 2018 Perşembe

Sigorta sicil no ile hizmet dökümü

Ssk sicil numarasını öğrenmek isteyenler ise ssk hizmet sorgulamasını yaparak kolayca sgk sicil no sorgulamasını da gerçekleştirmiş olurlar. Eskiden ödenmiş sigorta primini öğrenmek için ssk sicil numarası gerekmekteydi. Günümüzde ise esgm sistemi sayesinde sigorta sicil nosuna ihtiyaç duyulmadan bir çok işlem gerçekleştirilmektedir. Her ne kadar esgm şu an için.


Emeklilik sicil numarası ilk iki rakam doğum tarihinizdir.

Daha önceleri ssk sicil no sorgulama yapıp sigorta sicil numarasını öğrendikten sonra yapılan ssk hizmet sorgulama servisinden oldukça pratikti. En başlarda sadece ssk hizmet dökümü almak için kullanılan ESGM servisi zamanla ssk rapor parası sorgulama ve kaç para rapor parası alacağım sorusunun yanıtını arayanlara oldukça yardımcı olmuştu.


NERİLEN HİZMETLER Demiryolu Makinesi Operatör Ehliyeti Sorgulama İşçi Sendikaları Üyelik Doğrulama 4A Banka ve Adres Değişikliği İşç. C no ile yapabilirsiniz.


SGK hizmet dökümü alma işlemleri ve daha fazlası haberimizde. SSK sorgulamanızı T. A sicil no iş hayatınızda sizin kimlik numaranız değerinde olacaktır.


Kısa bir süre önce bu işlemi gerçekleştirmek için iki farklı yöntem bulunmaktaydı.

SGK sicil no öğrenme işleminizi E-Devlet sitesi üzerinden E-Devlet şifresi. Sigortanızı sorgulatmak için prim, gün sayılarınızı. Ayrıca çalıştığımız yerde ne.


Yaklaşık dakika bekledikten sonra, 4A sigorta sicil kaydınızı görüntüleyebilirsiniz. SGK Bu uygulamayı kullanımdan kaldırmıştır.


Devletüzerinden yapılansorgulamayı haberimizdende yapabiliyorsunuz. Sigorta sorgulamanızı iki şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Hizmet döküm belgesi ile sicil numarasının sorgulanma şekilleri birbirine benzer.


Her ikisi de e-Devlet üzerinden sorgulanmaktadır. Hizmet dökümü prim bilgilerinin yanı sıra emeklilik zamanına ne kadar süre kaldığı, ne kadar süredir sigortalı olunduğu gibi bilgileri de içermektedir. C kimlik numarası ile sorgulama özelliği getirmiştir. Sosyal Güvenlik Kurumunun gerçekleştirmiş olduğu dijital entegrasyon sayesinde internet üzerinden son derece kolay ve hızlı bir şekilde hizmet.


SGK sicil numaranız ile gerektiği durumlarda sorgulama işlemlerinizi yapabilir ve sigorta durumunuz ile ilgili bilgilerinize erişebilirsiniz. Bu yolla emeklilik, primler, Sigorta giriş tarihleri gibi pek çok bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz. Zamanında sigorta bilgileriniz hakkında detaylı bilgi edinerek.


Ssk Sicil No ile Ssk Hizmet Dökümü Sorgulaması, gelişen internet teknolojileri sayesinde hızlı ve kolay bir biçimde yapılabilmektedir.

Geçmiş dönemlerde birtakım bürokratik işlem gerektiren hizmet dökümü sorgulama işi artık e-SGM ve e-devlet üzerinden kolaylıkla halledilebilmektedir. Bu numarayı tam şekilde size, Türkiye Cumhuriyeti hudutları içinde her Türk yurttaşına verilen T. Bunun için size verdiğimiz E-SGM bağlantısına tıklayarak sisteme gitmelisiniz. Burada sizden istenilen kimlik bilgilerinizi giriniz.


Ardından ‘SORGULA’ butonuna basınız. Sisteme girdikten sonra sağ tarafta bazı seçenekler göreceksiniz. Siz en üstte bulunan ‘TESCİL KAYDI TESPİTİ.


GSS Borç Sorgulama N. Bunun en önemli nedenlerinden biri vatandaşın sık sık e devlet şifresini kullanamamasından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.