28 Ocak 2019 Pazartesi

İbb ticari araç kullanma belgesi

Vekil ile müracaat halinde, vekâletname aslı ibraz edilecektir. Ticari Araç (Plaka) Tahsis Belgesi. Bu durumda B ehliyetin olacak ve daha sonra siz SRCbelgesi almanız gereklidir.


Avrupa Birliği uyum yasaları çerçevesinde ve kara düzen taşıt kullanımının daha sistematik hale getirilmesi amacıyla, her türlü ticari araç kullanan kişilerin alması zorunlu olan bir takım belgeler, ticari araç kullanma ve mesleki yeterlilik belgeleri kapsamına girmektedir. Taşımacı üzerine kayıtlı Sosyal Güvenlik Kurumu belgesi, Toplu Ulaşım Denetim ve Yönetim Merkezine Katılım amacıyla Araç Montaj Randevusu Almak İçin Tıklayınız.


TL İBB Meclisince İştiraklere Tahsisi.

Sağlık raporunun olumlu olması durumunda her yaşta ehliyet alabilir ve araç kullanabilirsiniz. Eğer aracı süren aracın sahibi değilse aynı miktar ceza araç sahibine plaka üzerinde kesilir. Duruma göre de araç bağlanır.


Eğer kesilen ceza gün içerisinde ödenirse üste yazıldığı gibi %indirimli uygulanır. Fiat Professional ticari araç modellerinden size en uygun aracı keşfedin. Belgeye kayıt yaptırıp bu araca da taşıt kartı çıkartmalıdır. Yük ve yolcu taşımacılığı yapan ticari araç sürücülerinin "ehliyet" gibi taşınması gereken bir belge de "mesleki yeterlilik belgesi " yani diğer adıyla SRC.


Belgesi sahibi olan bütün şoförlerin src belgesi alma zorunluluğu vardır.

Yük veya yolcu taşımacılığı yapıyorsanız Src Belgesi almanız şarttır. Merhaba Bilindiği gibi ticari araçlarda ticari araç kulanma belgesi şart ama araç boş iken tiçari araç kartı bulundurmayan sürücülere,yazılan cezalar mahkemece iptal ediliyor. Src belgesi bilindiği gibi ticari araç kullanıcıları tarafından alınan bir mesleki yeterlilik belgesidir.


Her mesleğin bir standardı olduğu gibi yük ve yolcu taşıyan araç sürücülerinin de kendi mesleklerini icra edebilmeleri için src belgesi almaları şart olarak karşımıza çıkar. Hafif ticari, Ağır ticari gibi kavramlar kafa karıştırabilir.


SRC BELGESİ ALMA ŞARTLARI. Bu terimler sadece aracın sınıfını belirler. Sayılı UKOME Kararının Yürürlük tarihi olan 04.


TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz, "Yeni uygulamayla hizmet kalitesi. Bu belgeyi kamyonet, kamyon, panelvan, minibüs, otobüs, çekici vb. Birleşik hafta içinde toplam araç kullanma süresi saati aşamaz. Alkollü araç kullanma cezası 2. TL - Hurdaya çıkan araçla trafiğe çıkma 2. Bu şartların yerine getirilmesi ile araç yetki belgesi almak isteyen firma, şirket veya tüzel kişilerin araç yetki belgelerinin alınması sağlanır.


Bu durumda sürücünün Src belgesi olmaksızın eşya, yük veya kargo taşıdığı anlaşılır ise sürücüye 2TL para cezası kesilir. Diğer yandan ticari araca ihtiyacı olan şirketler de bu konuda filo kiralama yapamıyor, bunun yerine satın almaya gidiyordu.


Src dersleri arasında yer Araç bilgisi ve ekonomik araç kullanımı dersinin amacı hakkında bilgiler yer almaktadır. Kaza riskleri nedeniyle trafik polisi için, sürücülerin alkol kontrolünün özel bir önemi vardır.

Ehliyetsiz araç kullanma cezası ( araç sahibi değilse) günde ödenirse 3. TL Trafik cezaları, ceza kesilen kişiye tebliğ edildikten itibaren ay içerisinde ödemesi gerekiyor. Herkese saygilarimi sunarım, sizden ricam ticari araç kullanma yaşı ten başlayıp e kadar sürmeli bu işi yapan bilir okadar genç ehliyetini alıp yaşına kadar bekliyor üstelik yaşında son veriliyor lütfen yardım edin.


Bu derece önemli bir belgenin alınması sırasında görülen birçok ders vardır ama içlerinde bulunan en önemlilerinden olan ve es geçilmemesi gerekenlerden birisi araç bilgisi ve ekonomik araç kullanımı. Maddede birinci fırka bu yönde geliştirilmiştir. Uygun aracı kullanma için ehliyet sahibi olmayanlar belgeyi alamaz. Ehliyete sahip olduktan sonra başvuruda bulunabilirler.


Yetki belgesi sahipleri, ilgili mevzuat hükümlerine uygun bir aracı, nitelikli şoför ve yardımcı personel ile sefere göndermek, şoförlerin sürücü ve mesleki yeterlilik belgesinin yanlarında bulunup. CADDY 2KN Kullanma Kılavuzu, Caddy, 101.


Normal bir görüşme sırasında veya i ~ tuşuna basıldığında görüşme sona erdirilir ve bilgi veya yol yardım çağrısı için bağlantı kurul- maya çalışılır. Src Belgesi olmadan ticari araç kullanan sürücülere ve src belgesi olmayan sürücüye araç teslim eden firmalara ayrı ayrı para cezası uygulanmaktadır.


Muafiyet hakkı olanlar src belgesi için eğitimi almamakla birlikte sınava da girmezler. B, C,E sınıfı sürücü belgesi olanlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.