31 Ocak 2019 Perşembe

Karbonatlı su kanser

Gut ve Diğer Eklem Sorunlarını Giderir İdrardaki yüksek düzeydeki ürik asit ve vücut dokularındaki kan, acıya ve gut ya da artrit gibi kronik hastalıklara neden olabilir. Agir kanser hastalari dozunu Avrupada alternatif tip en cok keten tohumunu kullaniyor.


Arastirmanizi tavsiyr ederim. Ayrica kanser seker (seker, beyaz un, beyaz pirinc) ve hayvansal protein ile beslenir. Bunlari kesmekte onemli. Alternatifi bakla gillere yonelinmeli.


Keten tohumu su sekilde kullanilir: bir corba kasigi keten tohumu. Bedeni toksinlerden arındırır ve temizler böylece toksinlerden arınmış bir beden daha kolay kilo verir. Bu iki malzeme karıştırıldıktan sonra öğünlerin yarım saat ardından içmek önerilir.


Karbonatlı su kanser

Ancak her gün öğünden sonra içmek değil de, günde bir bardak içmek daha doğru olur. Kemoterapi alırken karbonatlı su içilir mi, kanseri yenmek için yardımcı bir yöntem mi soruları gündemde yer almaktadır. Yapılan kapsamlı araştırmalar ve kanser tedavileri sonrasında doğal yöntemlerin kanser için daha önemli olduğu.


Eğer kanser, MS, diyabet hastasıysanız vücudu alkali hale getirmek için ilk hafta aç karnına yemeklerden bir saat önce bu uygulama iki kere tekrarlanır. Bir ay sonra gidip hastalığınızı kontrol ettirip iyi olup. KANSERDEN KORUR Vücudun pH seviyesinin asidik düzeyde olması kanser gibi çok ciddi sağlık sorunlarını ortaya çıkarır.


En fazla gaz apar geğirirsiniz geçer yada gaz olarak alttan çıkarırsınız. Vücudun asit düzeyini azaltan karbonatlı su ile kilo verme kürünün yapılışı son derece basittir. Sodium bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyesiye kadar karıştırılacak ve günlük olarak ortalama litre kadar tüketilecek.


Ancak bu metodun bilimsel bir tarafı olmadığını belirtmekte yarar var. Su içip Vücudunuzu Alkali Hale Getirirseniz Hastalıklarınızın Kendiliğinden Geçeceğini Söylemiştim.


Karbonatlı su kanser

Bu tip hastalıkları tedavi etmede ilaç olarak kullanılabilir. Ayrıca vücudun pH seviyesini düzenler ki bilindiği üzere birçok ciddi rahatsızlık pH seviyesindeki dengesizlik sonucu oluşur.


Bunu yarım çay kaşığı sabah, yarım çay kaşığı akşam bardak suya karıştırıp dakika bekleyip iyice karışmasını bekleyin. Bu nedenle alkali sular karbonatlı su olarak da bilinir.


Sonra tekrar karıştırıp için. Alkali suyun pH oranı normal çeşme suyundan daha yüksektir. Bir çay kaşığı karbonat ve yarım limonun suyunu bir bardak su ile karıştırın.


En iyi etki için, sabahları aç karnına için. Limon farklı kanser türünde, kanserli hücreleri yok ediyor. Limon kanser hücrelerinin metastasını (yayılmasını) önlüyor. Limon suyu ve karbonat karışımı sağlıklı hücre ve dokulara zarar vermeden sadece kanserli hücreleri yok ediyor.


Bu arada eğer mümkünse, organik limon tercih edilmeli. Karbonat ve limon suyunun faydaları. Her evde bulunan bir malzeme olan karbonatın faydaları neler, gelin birlikte göz atalım.


Hafif yanıklarda karbonatlı su etkilidir. Ağız kokusunun giderilmesi için karbonatlı su ile gargara yapılır. Kötü kokan ayaklar karbonatlı suda bekletilerek önlenebilir.


Türkiye’de ve dünyada en çok görülen kanser listesinde ilk 5’te bulunan kolon kanseri, sinsi kanserler grubunda yer almaktadır. Belirtileri oldukça geç ortaya çıkan hastalık, erken teşhis edildiğinde tedavi edilebilmektedir. Kolon kanseri belirtisi.


Karbonatlı su kanser

Aralarında osteoporoz, eklem yangısı ve kanser gibi hastalıkların da olduğu kronik dejeneratif hastalıkların çoğunun, vücudun yükselen asit derecesiyle ilişkili olduğu gösterildi. Bu gerçekler göz önüne alındığında ve sağladığı faydalar düşünüldüğünde aç karna bir bardak karbonatlı su içmek pek de zor olmasa gerek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.