30 Ocak 2019 Çarşamba

Kocaeli kaçak yapı ihbar hattı

Kaçak yapı ihbar hattı! Kurum twitter hesabından kaçak yapıların ihbar edilesini istedi. Tarım ve Orman Müdürlüğü harekete geçti. Bir yılda bin 6kaçak bina ancak yıkılabildi.


Söz konusu başvuru bir dilekçe ile yapılabiliyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince ayda 6yapı mühürlendi, 4yapı için para cezası verildi ve 3kaçak yapı yıkıldı.

Yapılan ihbar üzerine inceleme yapan İSU Genel Müdürlüğü ekipleri, Kartepe ilçesi Suadiye bölgesi su kaynağı üzerinde bulunan 1PVC boru hattı kaptaj noktasından ziftli ve mazot kokulu boru parçası ile kaçak su bağlantısı yapıldığı ve bunun sonucunda bölgeye verilen suyun mazot kokmasına sebep olduğu tespit edilmiştir. Körfez’de Fatih ve Güney Mahallelerinde devam eden alt yapı çalışmalarını inceleyen Başkan Şener Söğüt, “İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu olmak üzere kilometrelik alt yapı çalışması gerçekleştiriliyor” dedi.


Gebze’de kaçak tütün operasyonu 04. Bakanlık İstanbul için de harekete geçti. Gaz kokusu alıp almadığım soruldu, almadığımı söyledim (belki benim duyularım zayıf). Vatandaşlardan gelen şikayetleri de değerlendiren ekipler, aralarında kanatlı hayvan kulübesi, garaj ve depoların da bulunduğu kaçak yapı belirledi.


Anfi Tiyatronun hemen arkasında bir prefabrik yapı var. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu.

SEDAŞ KAÇAK ELEKTRİK İHBAR. Türk Ceza Kanunu’ nun 163. Kocaeli ’de jandarma. Alınan ihbar doğrultusunda harekete geçen yetkililer, “Yapılan kontrolde yapının 7sayılı Gecekondu Yasasının 18.


Yetkililer, vatandaşları kaçak yapı konusunda yapmamaları için uyardıklarını söylediler. Uyarırız, mühürleriz, gerekirse mahkemeye gönderir yıkım kararını muhakkak uygularız” diye konuştu.


Karar doğrultusunda söz konusu yapı iş makinaları yardımıyla yıkıldı. Bu ihbar, çevreye duyarlı olan bir vatandaş tarafından ALO 1hattı aranarak gerçekleştirilmişti. Deprem Profesörü Jeoloji Mühendisi Prof.


Adana’da bin lira değerinde kaçak içki ve tütün ele geçirildi. Hatayspor, yeni sezona Erzurum’da.


Göleti, sulama hattı üzeri mevkiindeki hidroelektrik santrali projesi ihalesi DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. ED onayını da alan firma, plan değişiklikleri kesinleşmeden, imar mevzuatını bile bile kaçak inşaata başladı. Fabrika mühürlendi.


DHA YURT BÜLTENİ - 8. Sigortasız işçi çalıştırma nereye şikayet edilir konusunda yetkili olan kurum bilindiği üzere Sosyal Güvenlik Kurumu’dur. Antalya’da kaç kaçak yapı tespit edildi!


Bakanı Murat Kurum’a seslenen Portakal, ‘helallik istemeyin’ dedi.

Belediyesi, kaçak yapı yapanlara ceza yağdırdı. Son Güncellenme: 03. Başkan Osman Zolan, Denizli tarihindeki en büyük alt yapı hattını inşa ettiklerini söyledi.


Yapı Kredi’den uygun faiz oranlarıyla Bireysel İhtiyaç Kredisi alın. Kapadokya daki kaçak yapılara ilişkin Turizm Bakanı Ersoy, Nasıl yıkıldığını göreceğiz derken, Çevre Bakanı Kurum da, Tespit ettiğimiz 1ü aşkın kaçak yapı var, hepsi.


FETÖ’nün kaçak ‘mavi’ militanları belli oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.