19 Nisan 2019 Cuma

Duvar kağıdı fiyatları

Kampanya ve Fırsatları Kaçırmayın! Duvar kâğıtlarının kullanılacağı alanlardaki diğer eşyalar, bu ürünlerle uyum içerisinde olunca alınan etki daha da büyük oluyor.


Daha çok klasik tarza uyumlu olan halley emboss damask duvar kağıdı, eve gelen misafirler tarafından da tam puan alıyor. Toptan ve perakende duvar kağıdı ve parke satışı sunan Duvar aynı zamanda 4duvar.


Duvar Kağıdı ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11. Duvarline duvar kağıdı, yapışkanlı folyo, 3d poster ve kırlent, perde gibi ev tekstil ürünlerinin model ve fiyatlarını bulabileceğiniz alışveriş sitesidir.


Silinebilir boyutlu, taş desenli ve diğer dekoratif modelleriyle duvar kağıtları n11. Huzur ve güven içerisinde çalışabileceğiniz, konusunda uzman duvar kağıdı ustaları arıyorsanız doğru adrestesiniz. Sonuç itibari ile değişen bişey yoktur. Mbir salonunuz var ise metrekarelik rulodan rulo aldıgınızda Malmış olursunuz.


Duvar kağıdı fiyatları

Duvar kâğıdı üretiminde en kaliteli ham maddeleri kullanmaya azami özen gösteren decowall, birçok farklı özelliğe sahip olması sebebiyle tercih ediliyor. Buna bağlı olarak, duvar kağıdı fiyatları arasında en uyguna bulabileceğiniz modeller arasında yer alır. Fiyatları üretim şekillerine göre değişir.


Bu tür duvar kağıtları tek katlara göre daha yüksek fiyatlıdır. Buna örnek olarak taş desenli duvar. En iyi ve en uygun güzelbahçe duvar kağıdı ustası, firmaları veya şirketleri arıyorum diyorsan hemen fiyat teklifi al!


Piyasada çok sayıda arz eden ithalatçı distrübütör firma var. AYNI BUTİKTE 1TL ÜZERİ TL İNDİRİM. RENKLİ EVİM Kendinden Yapışkanlı Du.


Duvar kağıtları fiyatları hakkında genel bir değerlendirme. Koçtaş duvar kağıdı Circus Poster modelinin fiyatı 36TL’dir. Oldukça sanatsal olan bu duvar kağıdı modeli sanatla veya edebiyatla uğraşan kişiler için oldukça hoş bir tercih olacaktır ve içinizdeki sanatsal ruhu ortaya çıkaracaktır. En az 1sene kullanılır.


KDV Dahil ₺20KDV Dahil Favorilere Ekle Sepete Ekle. Rulo MAlan Kaplar.


Birbirinden modern, kaliteli ve ucuz duvar kağıdı modelleri ile sizde hemen evinizi veya iş yerinizi kendi zevkinize göre dekore edebilirsiniz. Tavanlara ve kapalı duvarlara uygulanan bir çeşit bina kaplama malzemesi olarak da bilinen duvar kağıdı, çeşitli renk ve desen seçeneklerinden oluşuyor.


Duvar kağıdı fiyatları

Sizde zevkinize ve mekanın özelliklerine göre hayalinizdeki hem kaliteli hem de en ucuz duvar kağıdı modellerine. Daloğlu, duvar dekorasyonu ve parke alanında yılı aşkın süredir ülkemnizde trend belirleyicisidir.


Antalya,Bursa,Mersin,Adana,Konya,bayilerimiz. Diğer Dekorasyon Fikirleri. Scandatex Cam tekstili duvar kaplamaları toptan satışı ve perakende satışını yapmaktayız.


Artık çok daha renkli, hareketli ya da neşeli kağıtlar moda oldu. Bunun da yolu farklı kağıtlarından ve baskılarından geçiyor. Yalnız klasik kağıtlarından bahsetmiyoruz. Evimizde, ofislerimizde, yada bebek odalarımızda.


Duvar kağıdı fiyatları

Baskı kalitesinin ve seçeneklerinin artması bu çeşitlenmede doğrudan etkili olmuştur. Poster duvar kağıdı için kimi zaman mural terimi de kullanılabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.