30 Mayıs 2019 Perşembe

Telefon ekranda mürekkep dağılması çözümü

Kullanıcılar akıllı telefon ekranlarında karşılaştıkları mürekkep akması problemlerinde çoğu zaman ne yapması gerektiğini bilmez. Bu durum da daha çok telefon ekranda mürekkep dağılması nasıl geçer? Düşürmeler, çarpmalar ve buna benzer sonuçlar da garanti kapsamı geçerli olmaz.


Mürekkebin ekranda dağılma oranı her ne kadar. Bu sayede telefon düşmesi sonrasında ekran kırılması ve telefon ekranında mürekkep dağılması sorununun yaşanma riski de bir nebze düşürülmüş olur. Kırılmaz cam hediyesinin yanında fiziki olarak mağazaya telefonunu getiremeyecek durumda olan müşterilerini düşünen firmamız çift taraflı ücretsiz kargo avantajını da sunmaktadır.


Telefon ekranda mürekkep dağılması çözümü

Arka cebe konulan telefonların. Siyah tonlarda da oluşabilen bu sorunun tek çözüm yolu ise komple ekran değişimidir ekran değişimidir. Sanki mürekkep akmasına benzer lekeler.


Bu yazımda aklınıza takılan bütün soruların cevabını, sorunun sebebini ve çözüm yollarını tüm. Buna bağlı olarak telefonunuzu eski fonksiyonuna döndürmek için ekran değişimi yaptırmanız ve bunu da kendi imkanlarınızı. Bu vaziyet nasıl açığa çıktı, telefonunuz düştü mü yoksa Katı bir yere mi çarptı, likid mı aldı gibi sorulara Cevap bulmanız ehemmiyetlidir. Evvela mor lekenin nasıl oluştuğuna değin, üzerine yanıt aramanız gereklidir.


Kendinize bu vaziyet nasıl ortaya çıktı, telefonunuzun ekranı Katı bir zemine. Konuyla ilgili olarak ekran değişimi yapılması gerekmektedir. Efendim, geçen ay bir hp notebook (15-ac101TU) satın aldım, beyaz arka plan parlak ve oldukça görünür hale geliyor.


Telefon ekranda mürekkep dağılması çözümü

Lütfen bana yardım edin. Gri ekran üzerinde neredeyse görünmez. Ama aniden ekran piksellerinin arkasında bazı beyaz lekeler oluştuğunu gördüm.


Samsung akıllı telefonların bazı modellerinde sıkça yaşanan bu sorun, kullanıcıların zor anlat yaşamalarına ve bunun yanında telefonlarını kullanamamalarına neden olmaktadır. Telefon ekranlarında mürekkep akması problemleri özellikle son yıllarda bazı.


Cep telefonu ekranları neden morlaşıyor diye sorarsak bunun en büyük sebebi düşme ve çarpma durumlarıdır. Cep telefonu iç ekranı kırıldığında çözüm için uzman teknik servise gelerek profesyonel yardım almanızda büyük.


Ekran Sorununun Çözümü. Kullanıcılar tarafından ekranda mürekkep akması olarak adlandırılan iç ekrandaki piksellerin kırılması nedeniyle mor ve siyah noktalar meydana gelir. Peki, Android ekran morarması çözümü nedir?


Telefon ekranda mürekkep dağılması çözümü

Bu sorun ortaya çıktığı zaman tek çözüm yolu ise ekran değişimidir. Dokunmatik çalışıyor, ekranda görüntü var ama mürekkepli lekeli bir görüntü. Görüştüğüm kişi mürekkep akmış, normalde darbe aldığında olur telefon ama, hiçbir darbe izi yok telefona çok iyi bakılmış dedi.


Bende ses etmedim darbe aldı diye. Silikon kılıf ve ekran koruma.


Eğer siz de akıllı cep telefonu ekranında titreme sorunu gibi bu tür sorunlar yaşıyorsanız, meydana gelen bu sorunun nedenleri yukarıdakilerden herhangi biri olabilir. Cep telefon ekranları neden morlaşıyor sorusu son dönemlerde birçok telefon kullanıcısının sıklıkla sorduğu sorulardan biridir.


Teknolojinin gelişmesi ve bunun doğrultusunda cep telefonu kullanımının da gittikçe yayılmasıyla ortaya çıkan sorunlar artmakta, kullanıcılar da bu sorunlara çözüm aramaktadırlar. Fakat ön camın altındaki iç ekran denilen kısım zarar gördüyse mürekkep dağılması, ekran kararması, görüntünün gitmesi gibi sorunlar olabilir.


Eğer telefon diğer işlevlerini yerine getiriyorsa, örneğin çaldırınca. Cihazı alalı yıl oldu.


Hatta bazen bu tip darbelerde ön cama birşey olmadığı halde düşme yada çarpmanın etkisiyle kasaya baskı yüzünden iç camda kırık ve çatlaklar meydana gelebilmektedir. Telefonda iç ekran kırığının tanımı tam olarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.