20 Haziran 2019 Perşembe

Hollanda vizesi için gerekli evraklar

Bunun için işlemlere başlamadan önce hangi vize tipine başvuru yapılacağını belirlemek gerekmektedir. Step Before you decide to apply for a visa please make sure you familiarize yourself with the information on the visa subclass you are applying for.


Sitemiz de ve eraytur. Pasaport ( En az Bir Yıl Süresi Olan ) Var ise Eski Pasaportlarınız ve işlem gören tüm Sayfaların RENKLİ fotokopisi. Biometrik Fotoğraf Adet (mm mm Ebatında Aydan Eski olmayan ) 3.

Meslek ve yaş grubunuza bağlı olarak çalışan iseniz maaş bordrosu, şirket sahibi iseniz bağ kur evrakları. Süreye dair pasaport temininden tutunda bankadan alınması gereken hesap özetine kadar tüm ayrıntılar doğru şekilde ve eksiksiz şekilde ibraz edilmelidir.


Hollanda Aile Ziyaret Vizesi. Başvuruya dair esasları ekşi. Elbette başvuru gerçekleştirdiğimiz zaman oldukça önemlidir. Kış aylarında Almanya Vizesi başvuruları için gerekli süre kısalırken, yaz aylarında süreç biraz daha uzamaktadır.


Bununla birlikte pasaportunuzun içerisinde adet boş vize sayfası bulunması ve planlanan dönüş.

Pasaportun aslı : ay geçerliliği olmalıdır adet 3. Türkçe belgelerin İngilizce diline tercüme edilmiş olarak başvuru evrakları arasına koyulmalıdır. Eğer anadiliniz İngilizce değilse, IELTS (en az puan ile) ya da TOEFL (yazılı sınavdan en az 5puan, bilgisayar bazlı sınavdan en az 2puan ile) gibi bir İngilizce sınavından geçmeniz gerekir.


Bazı evrakların orijinal olması zorunluluğu vardır. Tüm belgelerin asılları ile ikişer adet fotokopileri. VİZE İÇİN GEREKLİ BELGELER. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir.


Yine İstanbul veya Gaziantep’ten yapılacak vize başvurularında hazırlanması gereken evraklar küçük değişiklikler gösterebilir. Schengen vizesi detayları. MVV basvurusu yapmak için. Resmi pasaport sahiplerinin ise vize başvurusu.


Evraklarınız gidiş amacınıza göre farklılıklar gösterebilir,lütfen bunları göz önünde bulundurun. Seyahat aile olarak planlanıyorsa, evrakların da seyahat edecek her birey için ayrı olarak düzenlenmesi gereklidir. Seyahati yapacak yaşından küçük çocuklar için hazırlanan. Vize başvurusu için evrakların tamamı eksiksiz şekilde hazır olmalıdır.


Belgelerin firmamıza ulaşmasının akabinde vize işlemlerinizi ivedilikle başlatmaktayız.

Bu ülkeye seyahat edecek yolcularımız için Seyahat Sağlık Sigortası Zorunludur. Aslında her vize tipi için detaylı bir evrak listesi vardır. Güncel evrak listesi için lütfen Dataglobal ile iletişime geçiniz.


Ancak genel anlamda çoğu ortaktır. Ev hanımları, Öğrenciler, Emekliler, Ticari, Turistlik gerekli evrakları aşağıda liselenmiştir. Tüm Vize işlemlerinizde taleplerinizi bize iletmeniz yeterlidir, Uzman Ekibimiz bu iş için var, Vize Almakta tam yetkiliyiz! Bulunduğunuz konuma göre evrak listesi hazırlamanız gerekmektedir.


Sizler için aşağıda evrak listesini sıralıyoruz,evraklarınızı kendi konumunuza göre hazırlamanızı tavsiye ederiz. Varsa eski pasaportlarınızı ve daha önce almış olduğunuz vizelerin fotokopilerini de dosyaya. Bu sitede yer alan bilgiler ve talimatlar, belgelerinizi olabildiğince doğru ve tam bir şekilde hazırlamanızda yardımcı olacaktır.


Antetli Kağıda Vize Dilekçesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.