25 Eylül 2019 Çarşamba

İndirilenler klasörü konum değiştirme

The next video is starting stop. Windows otomatik oluşturduğu İndirilenler klasörünün konumunu İşletim sisteminin kurulu olduğu dizinde tutmaktadır.


Buda indireceğiniz büyük çaplı dosyaların yeterli disk alanı bulunmadığı zaman hata vermelerine neden olacaktır. Belgeler’e girin Ardından İndirilenler klasörüne sağ tıklayıp Özellikler diyin. Taşı” yazan butona basarak yeni oluşturduğunuz klasörü seçerek “Uygula” ve “Tamam” butonlarına basın. Windows 10’da yeni oluşturduğunuz klasör artık varsayılan indirilenler klasörünüz olmuştur.


İndirilenler klasörü konum değiştirme

Hata adındaki sayısal ko arızalı olan bileşen veya uygulamanın üreticisi tarafından deşifre edilebilen. Downloads klasörü konumunu göreceksiniz. Artık indirilen dosyalar yeni konuma indirilecek. Değiştir butonu ile konumu değiştirebilirsiniz.


Klasörü oluşturduktan sonra Hızlı Erişim altındaki orijinal İndirilenler klasörüne sağ tıklayın ve “Özellikler” seçeneğini seçin. Bilgisayarınızda indirilen öğelerin varsayılan olarak kaydedileceği bir konum belirleyebilir veya her indirme için belirli bir hedef seçebilirsiniz.


Ayarlar" yazısına dokunun. Sol taraftaki "Çizgi "ye dokunun. Chrome indirilenlerin yerini değiştirme. Gelişmiş" dokunup alt başlıkları açınız.


Bu, işletim sisteminizin İndirilenler klasörü, masaüstü veya başka bir yerde olabilir. Her tarayıcı, indirdiğiniz tüm dosyalar için tam hedefi belirtmenize izin vererek bu ayarı değiştirme olanağı sunar. Aşağıda, çeşitli popüler tarayıcılarda indirme konumunu değiştirmek için atılacak adımlar verilmiştir. Her tarayıcı, bu ayarı değiştirerek tüm indirilen dosyalarınızın tam hedefini belirlemenizi sağlar.


Aşağıda, birkaç popüler tarayıcıdaki indirme konumunu değiştirmek için atılacak adımlar yer almaktadır. Eğer yeni bir ‘ İndirilenler ’ klasörü oluşturmak istiyorsanız, web tarayıcınızı açarak, internetten indireceğiniz dosyalar için yeni bir konum seçmelisiniz. Bunun yerine, beklemiyordum bir şey yapar!


Benim durumumda, belirttiğim yoldaki klasörü yarattım ve sonra oraya kaydetti. Ancak, bu büyük olasılıkla sistem bölümümde seçtiğim farklı bir klasör olduğundan dolayıydı. Sağ üst köşeden ayarlara tıklayın. Microsoft Edge’de İndirilenler klasörünün yerini değiştirme : 1- Microsoft edge’i açın.


İndirilenler klasörü konum değiştirme

Sol bölmeden indirmelere tıklayın. Verilerin silinmesi. Kullanıcı işlemleri. Tarayıcının, dosyayı hangi isim altında.


Alt klasörleri güvenilir konumlar olarak eklemek istiyorsanız, Bu konumun alt klasörlerine de güvenilmesini seçin. Açıklama kutusuna, güvenilen konumun amacını açıklamak istediğiniz öğeyi yazın. Burada İndirilenler klasörünü göreceksiniz. Taşı'yı seçin, ardından yeni İndirilenler klasörünüz olmak istediğiniz klasörü seçin.


Konum sekmesini seçin. Ardından, orijinal İndirilenler klasörünüzdeki dosyaların yeni İndirilenler klasörüne girip girmemesini isteyip istemediğinizi soracaksınız. Bununla birlikte, indirilen dosyalar üzerinde yoldaki diğer öğelerle karışıklığı önlemek için, seçilen konum içinde bir alt klasör oluşturmak her zaman iyi bir fikirdir.


İndirilenler klasörü konum değiştirme

Bir alt klasör eklemek için ekranın sağ üst köşesindeki klasör şeklindeki simgeye dokunun. Siz isterseniz klasörü isteğinize göre değiştirerek dosyalarınıza daha pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz. Belgelerim klasörü birleştirilmiş bir konum kişisel verileri depolamak için kullanılan kullanıcı profilinin bir bileşenidir.


Arkadaşlar regeditte her yeri karıştırdım desktop klasörünün yolunu bulamadım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.