23 Eylül 2019 Pazartesi

Öğrenci vize ücreti almanya

Öğrenci vize ücreti almanya

Vize başvuru ücreti : Euro. IADATA Hizmet Bedeli:2Euro. Bu harç ücreti yalnızca vize başvurusunun yapılması için gerekli olan ücrettir. ALMANYA ÖĞRENCİ VİZESİ.


Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır. Schengen bölgesi ülkeleri, 22. Bu gruba dahil edilecek özel durum vizeleri de mevcut. Böylece hem zaman kaybetmiyor, hem emek.


Öğrenci vize ücreti almanya

DATA tarafından kabul edilecek ve Başkonsolosluğa 03. VFS ile başvuru ücreti Euro’dur. Proje davetiyeniz varsa vize ücretinden muaf olabilirsiniz. AB ve AET vatandaşlarının aile bireyleri vize harcından muaftır.


Euro dışında herhangi bir para birimi ile ödeme kabul edilmemektedir. AU Ticari: 140AU Öğrenci vizesi (5vizesi ): 560AU Australya vizesi parmak izi (Biometri işlemleri) için VFS Global ücreti 74TL. Almanya öğrenci vizesi için gerekli belgeler.


Bu ücret yalnızca euro cinsinden alınmaktadır. Yine euro cinsinden hizmet bedeli alınacaktır. Atatürk Bulvarı Nr. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatinizle ilgili soruları cevaplandırmanız istenir.


Öğrenci vize ücreti almanya

Ayrıca fotoğrafınız ile –gerekli olduğu takdire – parmak izi kayıtlarınız alınır. Genelde günlük, bazı durumlarda ise yıllık bir süre için verilir.


DAA AvH) veya Alman kamu kuruluşunun bursuyla öğrenim görecek yabancı öğrenci -ler için geçerlidir. Bursiyerler vize işlem ücretinden muaftır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.