24 Ekim 2019 Perşembe

Sarı kabze belçika browning 14 lü fiyatları

SARI KBZE BALIKLI 14LÜ VE REMİNGTON. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Silahınıza yeni bir güzellik kazandırır. Renkli sert plexiglas sedef benzeri malzem.


Sarı kabze brovning balıklı, parmak izli, gizli tırnak. ZELLİKLERİ (Specifications) Caliber : MM.

Namlu Uzunluğu : 1MM. Bir çok modeli mevcut. Fiyatı adet için geçerlidir. Orjinal değildir Yerli üretimdir. Sari kundak satilik lü browning. Zaza Markalı bu ürün sadece Astra Silah tarafından satılmaktadır.


TL: Hafta, Gün browning Edirne 6. Kayma Yapmayı Engeller Elinizi Terletmez. Daha stabil tutuş sağlar.

Tabancanıza Toz Girmesini Engeller. MEC-GAR TABANCA ŞARJÖRÜ. Browning ` lü Ürün Detayları. Beyaz Krom Lazer İşlemeli Kabze : Listeye Dön ». BROWNING model tabancalara uygun.


TL 10TL DETAYLI BİLGİ %9. Adet: Ürüne Oy Verin. Whatsapp mesaj hattımızdan sorularınızı iletiniz. Arslantaş Av Balık Kamp Mlz. Lazer ışığı ile bilgisayar ortamında işlenmitir. Yaldız ile renklendirilme yapılmıştır. Belçika browning halkalı ’ lü tabancalar için ideal olarak tasarlanmıştır. Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Cnc teknolojik makine sistemleri ile imal edilmiştir.


Bütün kabze modellerine uygulamaktayız. POWEREX ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz. Oy verilmedi Yorum Yap.


KDV dahil: 400TL.

Lütfen, hesabınız ile giriş yapın veya Yeni hesap oluşturun. A) Mermi yolu B) Etkili menzil C) Azami menzil D) İlk Hız E) Hedef.


Silahların genel olarak sınıflandırılmasında aşağıdakilerden hangisi yoktur? A) Kimyasal silahlar B) Ateşli silahlar C) Biyolojik silahlar D) Ateşsiz silahlar E. MP 7Hd Video 5X Optik Samsung PL-Siyah Fotoğraf Makinesi Sd Hediye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.