26 Ocak 2020 Pazar

Meb resmî yazışma kuralları 2020

Kamuda resmi yazışma kuralları yenilendi. Yazımız devamında yapılan değişikliklerle ilgili bilgilerin yanı sıra temel kuralları da hatırlatmak istedik. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır. Protokol kuralları (telefonla iletişim süreci, kılık-kıyafet, üst ve ast ile ilişkiler ve veli ile ilişkiler vb.)ve resmi yazışma kurallarının verildiği seminer, 06.


Millî Eğitim Bakan Yardımc�. Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi dil sınıfında gerçekleşti.

Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcımız ve Sınıf Öğr. MERSİN VALİLİĞİ Akkent Mahallesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı No:6P.


MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü Sayı : B. Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde okul ve kurum. EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÖNETİCİ GELİŞİM PROGRAMININ EKİM AYI TOPLANTISI YAPILDI. Necmettin Cevheri Cad. Test bittikten sonra doğru ve yanlış cevaplarınızı ayrıntılı olarak görebilirsiniz.


LGS, MANŞET, MEB HABERLERİ, SINAVLAR, ÜST MANŞET. MADDE 4- (1) Kamu kurum ve kuruluşlarınca resmî yazışmalar, elektronik ortamda e- Yazışma Teknik Rehberi’ne uygun olarak hazırlanan ve güvenli elektronik imza ile imzalanan belgelerle yapılır.

Bu belgeler, elektronik ortamda muhatapları ile paylaşılır ve elektronik ortamda saklanır. Resmî yazışma ortamları. HATAY - PAYAS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.


Dosya Türü: pdf - Boyut: 580. Yılı Faaliyet Raporu 03. RESMÎ YAZIŞMA KURALLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR. Türk Dil Kurumu binasının mimarı Cengiz BEKTAŞ vefat etti.


Yönet- melikler ile söz konusu usul ve esasların kapsamı genişletilmiştir. LSİS Modülleri Eğitim. BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE RESMİ YAZIŞMA KURALLARI EĞİTİMİ. Seminer Katılım Planı.


Milli Eğitim Müdürlüğü Üst Yazısı. Güvenevler Mahallesi 1. Temmuz tarihinde uzaktan eğitim yöntemi ve sanal sınıf aracılığıyla gerçekleştirilen eğitime personel katıldı. Cumhurbaşkanı Kararı. Duyuru için Tıklayınız.


Kurs Listesi için Tıklayınız. NOT: Kursa katılan öğretm. Planlamalar kapsamında eğitimler tamamlanmış ve nitelikli elektronik sertifika (e-imza) temini sağlanmı�.

Powered by jDownloads. Sınıflar Tekrar Soruları : Haziran MEB 2. Değişiklik) sayılı MEB Yangın Önleme ve Söndürme Yönergesi 06. Yönetmeliğin yenilenmesiyle, resmi yazışma süreçlerinin teknolojik gelişmelere uygun hale getirilmesi, kamu hizmetlerinde etkinlik ve verimlilik, bürokrasinin azaltılması ile posta ve kırtasiye giderlerinde tasarruf sağlanması amaçlanıyor – Yönetmelikle resmi yazışmalarda kağıt kullanımı, mevzuatın zorunlu tuttuğu haller ile uzun süreyle elektronik altyapıyı.


Bundan böyle, bu esaslar doğrultusunda işlem yapılması gerekmektedir. Okula Daha Yerel Ağ Altyapısı Kuruluyor FATİH Projesi Kapsamındaki 7.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.