29 Ocak 2020 Çarşamba

Meb yönetici görevlendİrme

Okul Öncesi alan öğretmenleri öncelikli olacaktır. MEB Eğitim kurumlarına yönetici görevlendirme yönetmeliği gereği yönetici olarak görevlendirilecek olan adaylara ait toplam puanlar yayınlanmıştır. Boş yönetici norm kadrolarının MEBBİS modülüne girilmesi. Nisan - Yeniden görevlendirme başvurularının elektronik ortamda alınması.


Nisan-Mayıs - Yeniden görevlendirme başvurularının onaylanması. Nisan -Mayıs - Yeniden görevlendirme sonuçlarının ilanı.

YENİDEN YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME. Bulunduğu eğitim kurumunda veya yıllık görev süresini tamamlayan müdür ve müdür yardımcılarının belirlenerek ilan edilmesi. MEB isterse sınavı ÖSYM de yapabilecek.


Mobil Künye Sitene Ekle İletişim Üye Ol Üye Girişi. Yazılı sınavı sonucunda oluşan puan sıralamasına göre en yüksek puan alandan başlamak üzere, eğitim kurumlarının boş bulunan yönetici sayısının üç katı aday sözlü sınava çağrılır.


MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T. YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK. Bakanlık tarafından yayımlanan duyuru detaylarını siz okuyucularımızla paylaşıyoruz.


Bu yönetmelik Ağustos-Eylül aylarında yayınlanarak yürürlüğe girecek.

Kamuoyuna ve ilgililere saygıyla duyurulur. Milli Eğitim Bakanlığından yönetici atama duyurusu. Müdürlüğe görevlendirme usulleri.


Yayımlanan bu ihtiyaç listesinde çeşitli nedenlerle hatalı kontenjan bulunması halinde yeniden liste güncellenerek erzurum. EK-değerlendirme sonuçları il milli eğitim müdürlüğü tarafından açıklandı. MEB YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME TAKVİMİNİ ERTELEMEMELİDİR.


Test usulü yapılacak sınavda, Eğitim Bilimleri ile Genel Kültür ve Genel Yeteneğin ağırlığı %35’er olarak belirlenmiştir. Yukarı Kayabaşı Mah. MEB tarafından yapılan açıklamaya göre Ataşehir’deki yöneticilerde yeniden görevlendirme yapıldı. Yıldırım Beyazıt Mah.


Erdoğan Atasoy Cad. Adnan Menderes Mah. Değerlendirme Süreci Sona Ermiştir. Puanınızı öğrenmek için tıklayınız.


Okul Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantısının Yapılması MEB Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği için TIKLAYINIZ. Buna göre, mevcut yöneticiler, yerlerine görevlendirilen.


EYUP YAZICIOĞLU Sınıf Öğretmenliği 21. KEMALPAŞA Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi YUSUFELİ Alanbaşı Bağlar İlkokulu İLKER SARIHAN Türk Dili ve Edebiyatı 21.


MEVLÜT ÜÇÜNCÜ Sınıf Öğretmenliği 22.

Nurettin Çarmıklı Anadolu İmam Hatip. Bu durum hem yeni göreve gelen yöneticilerin oryantasyonunu geciktirmiş hem de yönetici görevlendirmeden kaynaklı binlerce kadronun il içi ve il dışı yer değiştirmelerde kullanılamamasına yol açmıştı. Görevden ayrılan bir personelin rolünü iptal etmek için veya seçilmi birimde görevli personel listesini görüntülemek için kullanılır. Cumhuriyet Meydanı Hükümet Konağı Kat.


Görevlendirme iptali yapmak için nolu alanda ilgili birim seçimi yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.