29 Ocak 2020 Çarşamba

Mega yapılar belgeseli 1 bölüm

Abraham Cowley Çok aktif. Dünyanın EN BÜYÜK İş Makinesi - Duration: 5:54. Indian Flute and Tibetan Bowls, Pure Positive Vibes, Chakra Healing, Yoga Music - Duration: 3:01:29.


Yolunun Hikayesi 1. Our Weird “Muscle Truck” Gets Nitrous at the Dragstrip!

Mega Yapılar Tüm Bölü. Eğilimli Kule Abu Dhabi, Eğilimli Kule Abu Dhabi belgese. Yorumlar ( ) Yorum alanı sadece üyelere özeldir.


MEGA YAPILAR HD Millau Köprüsü Şimdiye kadar yapılmış en büyük bina ve makinelerin yaratılmasının arkasındaki planlama ve mühendislik konularına bir göz atın. Discovery Channel tarafından yapılmış imzalı ve bir mühendislik belgeseli serisi olan dünyadaki en süper, en büyük inşaatları görüntüleyin.


Nazilerin kurmuş olduğu, kiminin gözlerine bile inanamayacağı yapılar, bazı mühendislik harikaları ve keşfedilmeyi bekley. Frankfurt Havaalanından geçmektedir.

Uçmak o kadar rutin hale geldi ki, gezginlerin çoğu insanın yaratıcılığının ne kadar olağanüstü bir başarı olduğunu düşünmez. Ama bu değişmek üzere. Bir çok ülkenin ve imparatorlukların kaderini değiştiren 1. Bilinmeyen yönleri ile büyük savaş belgeselini Türkçe olarak izle yebilirs. Belgeselin sunuculuğunu Morgan Freeman yapıyor.


Romanın Karanlık Çağı 2. Tarihe Yakından Bakış 2. Bölüm sunuculuğunu Morgan Freeman yapıyor. MEGA YAPILAR SD Tren Enkazı Şimdiye kadar yapılmış en büyük bina ve makinelerin yaratılmasının arkasındaki planlama ve mühendislik konularına bir göz atın.


Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız y. Başlatan Medeniyet Mühendisi.


Sitemize üye olarak beğendiğiniz belgeselleri, oyuncuları takip edebilir, daha sonra izlemek istediğiniz belgeseli seçerek profilinize eklenmesini sağlayabilirsiniz. En iyi belgeseller sitemize öncelikli olarak yüklenmiş olup, dünyanın farklı ülkelerinde çekimleri tamamlanan bilim, vahşi doğa, hayatta kalma vb.


Ankara Havası, yıllar içinde toplumda ve insanların algısında yaratılan “Ankara” imajını, Ankara’nın nevi şahsına münhasır alt kültürlerini inceliyor. Her telden çalmasıyla meşhur şehri.

Deprem Nasıl Oluşur ? Bu yeni ve bilgi dolu belgeselleri izlemek isterseniz başlığa veya resme tıklayabilirsiniz. Detaylar ve video için yazımızda.om ongepaste content te melden.


PEK YOLU BELGESELİ 1. BÖLÜM ORJİNAL KAYIT (SESLENDİREN SACİT ONAN). Lütfen takip etmeyi unutmayın. RETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN VİDEO ARŞİVİ. SADECE EĞİTSEL VİDEOLAR.


KANALDAKİ BAZI VİDEO OYNATMA LİSTELERİNİN BAŞLIKLARI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.