6 Şubat 2020 Perşembe

Mhrs randevu giriş

Merkezi Hekim Randevu Sisteminde ( MHRS ) vatandaşlarımız için yeni bir düzenleme daha hayata geçirildi. Vatandaş Giriş Ekranı T. Kimlik Numarası : Parola : Giriş Beni Hatırla.


Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Bu hizmetten faydalanmak için. Randevu bilgilerinize erişebilmek için aşağıdaki seçenekleri kullanabilirsiniz.

Randevu Geçmişi" kısmından randevularınızı görebilirsiniz. Böylece, gidemeyeceği muayene.


Başta da belirttiğimiz gibi daha önce hastane randevu işlemleri mhrs portal üzerinden yapılıyordu. En kısa sürede randevu.


MHRS ’ye giriş yapıldıktan sonra sayfanın alt tarafında bulunan Aile Hekimine Randevu Al butonuna tıklayarak kolayca aile hekiminize randevu alabilirsiniz. Yönlendirilen sayfadaki bilgiler doğruysa randevunuz kaydedilecektir.


Bilgisayar kullanıcısıysanız, MHRS Erken Randevu sistemine giriş yapacağınız ekrana gitmek için buraya tıklayabilirsiniz. Hastane randevu işlemleri için aşağıda yer alan.


Nabız kişisel sağlık sistemi üzerinden muayene randevusu alınabilir.

Giriş yaptıktan sonra MHRS ye dair bütün işlemleri site üzerinden yapabilirsiniz. MHRS hastane randevu alma sistemi hergün binlerce vatandaş tarafından sıkça kullanılıyor.


Devlet girişiyle muayene randevu alınabilir. Bilgisayar y ada telefonunuza indireceğiniz MHRS uygulaması ile anında hastane randevusu.


Ana sayfada bulunan ülke haritasında ilk olarak randevu almak istediğiniz şehri seçiyorsunuz. Daha sonra hangi hastaneden randevu alacağınızı belirliyorsunuz.


Kurum tercihini yaptıktan sonra ekranda bulunan “ Randevu Al” butonuna basarak randevu bölümüne giriş yapıyorsunuz. Son güncelleme : 19. MHRS Randevu Hesap Bilgileri Değiştirme.


Kategori : Yardım Konuları. ZGÜN MHRS giriş ve hastane randevu alma işlemleri (detaylı anlatım) MHRS giriş paneline buradan erişebilirsiniz. MHRS ( Merkezi Randevu Sistemi), Sağlık Bakanlığı nın başlattığı kolay randevu alma sistemidir.


MHRS ile telefon ya da internet üzerinden hastane ve aile hekiminden randevu alabilirsiniz. MHRS randevu sorgulama’ hakkında tüm ayrıntılar… Giriş Tarihi: 7. MHRS sistemi üzerinden randevu alan hastalar, bu randevuyu görüntülemek için öncelikle internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden sisteme giriş yapmak zorundadır.


MHRS kaydı oluşturulduktan sonra TC kimlik numaranız ve MHRS şifreniz ile sisteme giriş yapabilir, randevu oluşturabilirsiniz. Karşınıza bu ekran açılacaktır. MHRS Online hastane randevu alma, mhrs sistemi, hastane.


MHRS mobilde randevu almak için ise akıllı cihazınızın uygulama marketinden MHRS uygulamasını indirerek üyelik kaydınız yoksa oluşturabilir, var ise kimlik numaranız ve şifreniz ile.

MHRS sitesinden randevu almak için öncelikle MHRS web sitesine üye olmanız gerekiyor. Bu internet sitelerine giriş yaptıktan sonra ise üyeliğiniz yoksa üye olmanız gerekmektedir. Kayıt işlemi için T. Bu durumda "yeni üye" kısmına giriş yaparak kişisel bilgilerinizi girerek sisteme üye olursunuz.


MHRS ’ye giriş yaptıktan sonra karşınıza hastaneden randevu arama ve aile hekimi randevu arama şeklinde iki seçenek çıkmaktadır. Aile hekiminiz sisteme otomatik olarak yüklenmektedir. Bu sebeple aile hekiminizden randevu almak için tarih ve saat seçmeniz yeterlidir. MHRS ye giriş yapıp randevu sistemini takip etmem gerekiyor.


Acil durumumuz var ama yıllar önce MHRS ye kaydımı oluşturmuştum. Fakat şu an giriş yapmak için parolamı unuttum yenilemek istiyorum. Telefon numaramı değiştirdiğim için yeni şifre alamıyorum.


Yetkili biri veya Bilgisi olanlar Acil yardım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.