24 Haziran 2020 Çarşamba

Suriye haber ajansı rt

Askerler de karşılık vermesiyle çatışma çıktığı bilgisi var. Lübnanlı Sanatçı Mervan Mahfuz Şam’daki el Esad Hastanesi’nde Son Yolculuğuna Uğurlandı.


Suriye haber ajansı rt

Rus haber ajansı RT, Mkarayolu hattına ilerleyen askeri araçlarımızın drone görüntülerini paylaştı. Teşvik Sistemlerinin Etkinleştirmesi ve Diğ. Sputnik ve RT Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan, takipçilerinden Shabruni için dua etmelerini istedi.


Fransız haber ajansı AFP, son dönemde Esad ve Hafter arasındaki yakınlaşmanın, iki çatışma arasındaki örtüşmeyi gösterdiğini ifade ediyor. Türk Askerinin Şehit Olduğu Yer. Güvenilir haberin kaynağı. Rus Devriyesini Hedef Alanların İdlib’de Konuşlanan Terör Ö. Hava sahamızı ihlal eden her türlü uçak, düşman olarak algılanıp görevini yerine.


Görüntülerde ABD zırhlıları ile Esad Güçleri aynı karede yer alırken iki güç arasında temas kurulmadığı gözlemlendi. Twitter’da da asla kışkırtıcı mesajlar vermedim.


Hepsi sağduyulu ve yatıştırıcı mesajlardı. Ben yalnızca haklı gençlerin arkasında durdum!


SANA, Afrin Hastanesinin Başhekiminin açıklamalarına dayandırdığı haberinde, sivilin TSK operasyonu neticesinde zehirli gaza maruz kaldığı ve hastaneye getirildiği bilgisini verdi. En son rus haber ajansı haberleri anında burada. Son dakika suriye haber ajansı haberleri de dahil olmak üzere toplam haber bulunmuştur.


A Haber çamaşır makinesi çalışırken ‘sular kesik’ haberi yaptı. Sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili sayfalık rapor yazıldı. Tele kanalında yangın!


Ayasofya’nın camiye dönüştürülmesi kararı ABD’yi hayal kırıkl. USD per month by showing ads. See traffic statistics for more information. Arama Yapabilirsiniz.


Suriye haber ajansı rt

Efsanevi Kadın Hükümdar Tomris’in Filmi Çe. Irak Haşdi Şabi Kuvvetleri Sözcüsü: IŞİD sonrası süreci düşünmemiz gerekiyor. Ajans, ayrıca roketlerin Golan. Merkezi Şam’da bulunan SANA, Propaganda Bakanlığına bağlı hizmet vermektedir.


Ulusal ve uluslararası muhabir ağı ile dünyanın birçok yerinden olayları takip etmektedir. Syria Insider - Türk. Suriye ordusu teröristlere ağır darbe vurmaya devam ediyor.


Suriye Gerçekleri destekle paylaş doğruları öğren. Milli Savunma Bakanlığı da düşürülen uçağın L-tipi olduğunu.


AKP Hükümeti Suriye Halkının Şehitlerine İhanet Etti - Çanakkale Şehitliğind. Kiyarüstemi ve Kayıp Baston’ adlı İran belgeseli, Yunanistan festivalinin. Alaçatı’da Doğal Koruma Bölgesi kapsamından çık.


Savaş, Suriye hükûmeti ile müttefikleri, hükûmete muhalif gruplar ile müttefikleri, silahlı İslamcı ve cihatçı örgütler, ülkenin kuzeyindeki Kürtler ile müttefikleri ve Irak ve Şam İslam Devleti olmak üzere beş gruba ayrılır. El Mayadin televizyonu, Suriyeli askerlerin Münbiç kentine girdiklerini iddia etti.


Suriye haber ajansı rt

Suriye, Ortadoğu’da tarihsel süreç içinde yaşanan tüm kırılganlıkların, çatışmaların hesabının tutulduğu bir eşikten geçiyor. Kudüs’ten Doğu Akdeniz’deki rezervlerin kontrolüne etnik ve mezhepsel sorunlara kadar her şey iç içe. Vekalet savaşında küresel güçlerden bölgesel güçlere devlet dışı aktörlerden yeni nesil terör. Videoyla kaydedilen olayın Suriye ’de yaşandığı ileri bile sürülmeden direk doğrulandı.


Haberin veriliş şekli şöyle: “ Suriye kan gölü. Suriye ’nin Türkiye sınırındaki İdlib şehrinde polis, göstericilere müdahale ederken çekim yapan birini. Reuters, AFP ve ITAR-TASS ile ticari anlaşmaları ve ANA (Yunanistan), SANA ( Suriye ), XINHUA (Çin Halk Cumhuriyeti), ANSA (İtalya), IRNA (İran), APS (Cezayir) ve ATA (Arnavutluk) ile iş birliği anlaşmaları bulunmaktadır.


KYODO (Japonya), TANJUG (Sırbistan), UKRINFORM (Ukrayna), EFE (İspanya), BTA (Bulgaristan) ve YONHAP (Güney Kore) haber ajanslarıyla haber alışverişinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.