31 Ağustos 2020 Pazartesi

Youtube herkese açık izlenme saati nedir

Herkese açık izlenme saati nedir ? Bu nedenle abone sayınızın veya izlenme saatinizin, inceleme beklenirken eşiğin altına düşüp düşmemesi önemli değildir. Nasıl sıfırdan kanalı açarım?, abone sayılarında uyguladığı limit işlemlerini izlenme saatlerine de yansıttı.


Youtube herkese açık izlenme saati nedir

Bu koşullar eski yayıncıları için önemli olmasa da ’a yeni giren ve içerik üretenler için zorlu bir yol diyebiliriz. hesabınızdan yayınladığınız içeriklerin firmaların sponsorluk ve reklam anlaşmalarına açık hale gelmesi ve reklamlarıyla izlenmelere göre kazanç sunması adına paketlerimizden yararlanabilirsiniz. Reklam ile izlenmeler 20k saate ulaşmıştı.


Youtube herkese açık izlenme saati nedir

Studio da para kazanma kısmında da bin gözüküyordu ama bugün baktığımda. Videoya giren herkes videoyu açık tutarsa bir süre çok sevinirim. Bu videomda sizlere uzlenme botunu gösterdim. Katılmak için minimum uygunluk şartları Son ay içinde 4. AdSense hesabı İş ortağı programına katılabilmek için uygun ülkede yaşıyor olmak Başvurudan önce para kazanma politiklarına uydugunuzdan emin olun. kanalınızı ve videolarınızı tanıtmak, r olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. hizmetimiz sayesinde abone, izlenme ve beğeni sayınızı tamamen ücretsiz arttırarak popüler olabilirsiniz.


Mağaza Yorumları (65) Mesaj At. Tüm takip, beğeni, izlenme ve diğer işlemler için sosyal medya hesaplarınızın herkese açık olması gerekmektedir. politikaları nedeni ile hesap güvenliği ve izin verilen limit kadar gönderim yapılmaktadır. Gönderim ortalama saat içinde başlar yavaş yavaş gönderilerek saat içersinde aldığınız aboneler kanalınıza eklenir.


Kanalınızı dakikalık bir video yükleyeceksiniz ve arkaplan da karşılıklı çalışan, organik izlenme botunu kullanacaksınız. Bilgisayarınız açık kaldığı sürece siz başkalarınkini izleyeceksiniz.


Eğer abone satın almak istiyorsanız, abone sayacınızın açık olması gerekmektedir. PC’lerde bu özellik mevcut değildir. izlenme süresi sadece mobil cihazlardan takip edilebilir.


Youtube herkese açık izlenme saati nedir

Android kullanıcıları bu özelliğe bakabilecektir. Garantilidir, düşme olmaz! Ortalama tamamlanma süresi 6-saattir. Siparişi verdikten sonra video.


Topluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Abone ol Abonelikten çık.


Programın Mantığı Tam Olarak Bu Şekilde Sistemde Açık Olan Bütün Bilgisayarlar Sizin Bir Arkadaşınız. Eğer tüm dünyanın videonuzu görmesini istiyorsanız videonuzun herkese açık olduğundan emin olun. Bazı özel veya ekstra içerikler gizli veya listelenmemiş olarak. Video hazırlamak için çok zaman ayırıp emek verdiğinizi biliyoruz.


Bu nedenle, kullanıcıların videolarınızı nasıl keşfettiğini öğrenmeniz gerektiğini düşünüyoruz. Kanal Geliştirme 2Görüntüleme Yorum ay önce. kanalınızın herkese açık. Günümüzde sosyal medyanın niçin ’a kaydığını aylık 2milyon saat izlenme süresi ve toplamda 2milyonu aşkın kullanıcı sayısından anlayabiliriz.


Takipçi kasmayıda içerisinde barındıran sosyalx sitesinden instagram takipçisi ve beğeni kasmayıda deneyin. abone hilesi başlıklarıyla gözüksede bir hile değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.