30 Aralık 2020 Çarşamba

Visapoint online randevu sistemi

This article expired 29. Covid-sonrası dönemde işyerlerinizde oluşması muhtemel müşteri birikmelerini önlemenizi sağlar. Hazırladığımız demoyu inceleyebilir, kafanızdaki soru işaretle.


Başta hastaneler ve sağlık kuruluşları olmak üzere randevu veya rezervasyon ile çalışan özel işletmeler için müşteri odaklı yaklaşımı ön planda tutarak, çağımızın son yapay zeka ve chatbot teknolojilerinin de entegre ederek geliştirdik. Kuaför, güzellik salonu, diyetisyen gibi randevu sistemiyle çalışan işletmelere özel uygulama Revigo sizler için hazır.


DEMO TALEBİ İÇİN İLETİŞİME GEÇİN.

Kendi web sitenize özel uygulama. Aracı şirket ve komi. Bu uygulama ile vatandaş belirlediği tarih ve saatte Tapu müdürlüğüne giderek işlemini başlatıp, zamandan tasarruf etmiş olacaktır. TKGM Portal Sayfasına Yönlendiriliyorsunuz.


Müşterilerinizi online randevu sistemi ile randevu almasını sağlayabilir. BÖLÜM SEÇİMİ alanından muayene olmak istediğiniz polikliniği seçiniz.


Açılan sayfada “Üye değilseniz kayıt için buraya tıklayınız” seçeneğini tıklayarak gerekli bilgileri doldurup üyeliğinizi oluşturduktan sonra randevu alma işlemine başlayabilirsiniz. Sistemi Online Test Et.


You can apply for your Schengen visa appointment online.

The process is easy and fast. Both is needed to appyly for a visa to the Schengen area. Kimlik Numaranız doğrulandıktan sonra işleminize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Adını ve Soyadınızı Nüfus cüzdanındaki ile aynı yazınız:örn:adı:Ayşe Nur Soy.


Vatandaş Giriş Ekranı T. Bölüm Bölüm Seçiniz Beslenme ve Diyet Beyin Cerrahi Cildiye Dahiliye Fizik Tedavi Gögüs Hast. Kullanabileceğiniz diğer tüm ek servisler için ‘’EK SERVİSLER’’ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, hastanemiz, birimlerimiz ve doktorlarımızla ilgili detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerinden birini. Sonuç olarak İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nden randevu almak için MHRS ve Alo 1hattı yerine online randevu sistemini kullanabilir ya da poliklinikleri arayarak randevu talebinde bulunabilirsiniz. Randevu Alın İLETİŞİM BİLGİLERİ.


Muayene tarihi oluşturduktan sonra hastaneye dakika önceden gitmeli ve poliklinik sekreterliğinden sıra numarası almalısınız. Nabız kişisel sağlık sistemi üzerinden muayene randevusu alınabilir. Bu sayede nikah birimindeki işlemler daha hızlı gerçekleşiyor hem de başvuru yapan çiftlerin işlemleri daha hızlı tamamlanıyor.


Devlet girişiyle muayene randevu alınabilir. Plaka veya Referans Kodu bilginizi giriniz. Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.


Evliya Çelebi Egitim Ve Araştırma Hastanesi randevu, adres, telefon, ulaşım harita ve yol tarifi bilgileri aşağıdaki gibidir. Gizliliğiniz bizim.


Hem randevu sistemi ile işiniz kolaylaşır hemde profesyonel bir web siteniz olur.

Anahtar teslim bu uygulama ile güncellemeleri ücretsiz almaya devam edersiniz. Verileriniz bizim tarafımızdan yedeklenir geceleri rahat uyuyabilirsiniz. Satışlar, kasa raporları, personel listeleri, ürünler ve stokları, yapılan telefon görüşme kayıtları bir tık uzağınızda. Hastanemizin online randevu hizmetinden faydalanabilmek için formda istenilen bilgileri girmeniz gerekmektedir.


Ancak yaşanan yoğunluğa bağlı olarak telefonla randevu almak biraz daha zordur. Hastaneye çok fazla muayene talebi olduğu için hat, çoğu zaman meşgul çalmaktadır.


Bu nedenle gece 00:– 02:saatleri arası daha kolay ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.