3 Mayıs 2021 Pazartesi

Yunanistan vatandaşlığı için avukat

Biz doğum karnesi ile belediyeden kontrol ettirdik fakat belediye kayıtlarından silinmiş gözüküyor. Tekrardan vatandaşlık alma hakkı mevcut ise vatandaşlığı almak istiyoruz. Yunan vatandaşlığı için başvurdular ancak ret cevabı aldılar, AİHM’e gidenler oldu. Aksine eskiden Yunan anayasasındaki 19.


Gerekli belgelerin bir sonraki satırı, bugün vatandaşlık için başvuran.

Evliliğinizin yetkili mercilerce gerçek bir evlilik olduğu doğrulanırsa eş durumundan vatandaşlık alabiliyorsunuz. BG vatandaşlığı için başvurdum. Oğlumun vatandaşlığı mümkün değilmiş, bir boşanma sonuçlanmadan geçersiz bir evlilikten doğan çocuk olduğu için.


Minimum yatırım tutarlarının yanı sıra devlet dosyalama ücretleri ve avukatlık ücretleri de bulunmaktadır. Yabancılar ve Vatandaşlık Hukuku, Türkiye’deki yabancıların kişisel ve maddi haklarını kapsayan hukuk dalıdır.


C vatandaşından çocuk sahibi olma ve nüfus kayıt işlemleri ile vatandaşlık başvuru işlemlerini içerir. Sadece Türklerin değil, Yunan Adaları sayesinde birçok ülke tarafından yaz aylarında tercih ediliyor.

Başkent Atina’nın yanı sıra Selanik, Kavala gibi yerler de görülmesi gerekenler arasında yer alıyor. Yunanistan Vatandaşlığı için Şartlar. Amerikan Doları tutarında taşınmaz satın alınmasıdır. Taşınmaz satım alındığında taşınmazın tapu kayıtlarına üç yıl satılmaması şerhi konulması gerekmektedir.


Yönetmelik ilk uygulanmaya başladığında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı üç yıl satılamaz şerhinin. Avukat yerine, iş takipçisiyle, başvurularınız (kulaktan duyma, sorup-yapma v.s.) gibi yasal dayanaklardan yoksun ya da gereksiz yollardan yapıldığından ötürü hak mahrumiyetine uğratılma, yeniden başvuru yapmak ya da hataları ortadan kaldırmak için ayrıca bir dava açmak zorunda bırakılabilirsiniz.


Uluslararası ekonomik göçün makro dinamiklerinin belirlendiği son çeyrek asılda göç veren ülke konumundan göç alan ülke konumuna geçmekte olan Türkiye gibi bir ülkede faaliyet göstermekte olan Hukuk Büromuz, donanımlı Avukat ve Yabancı Danışmalarımız aracılığıyla Yabancılar Hukuku alanında bilfiil hukuki danışmanlık hizmeti vermektedir. Hırvatistan vatandaşlığı için gereken şartlar nelerdir ? Bununla beraber yunan vatandaşlığı elde edebilmeniz için bunlarlar beraber akıcı bir yunancaya ve Yunan Genel Kültür bilgisine de sahip olmanız istenecektir.


Bulgaristan Vatandaşlığı İçin Masraflar. Yasa, AB üyesi olmayan alıcıların başvurduklarında yalnızca mülk satın alabilecekleri sınır bölgelerinde uygulanan istisnalar dışında, muhtemel alıcıların vatandaşlığı arasında ayrım yapmamaktadır-Yunan yetkililerinden gelen özel bir izin için.


Tabi aynı zamanda bu süre zarfında sürekli oturma izninizin yasal tüm. Karadağ vatandaşlık kaç para ve Karadağ vatandaşlığı için ne kadar yatırım yapmalı şeklinde sorular pek çok kişi tarafından fazlasıyla merak edilmektedir.


Daha önce de belirttiğimiz gibi geçtiğimiz yıllarda Karadağ yatırım yoluyla vatandaşlık almanın önünü açmıştır. Ancak Karadağ yatırım yoluyla vatandaşlık için bazı şartlar bulunmaktadır.

Bürokratik işlemlerin karmaşık olması, sürecin uzun sürmesi, hatalı işlemler nedeniyle hak kaybının oluşmaması için uzman Avukat desteği önemlidir. Yabancı kişi için ikamet izni hafta içinde çıkmaktadır. Bu kapsamda daha öncede dediğimiz avukat yabancı kişi adına geri kalan işlemleri yürütebilmektedir.


Türk Vatandaşlığı Kazanımının ikinci adımı olan Vatandaşlık Başvurusuna geçilir. Burada dikkat edilmesi gereken husus, tutarın kredi ile elde edilmiş olmaması ve tek seferde ödenmesidir.


Bu konu hakkında dikkatimi çeken bir takipçimin paylaşmış olduğu mesajı aşağıda sizinle paylaşıyorum. Türk vatandaşlığı başvurusu için şartların yerine getirilip getirilmediğini kontrol etme, belgelerin tam ve doğru olarak hazırlanması ve başvurunun yapılması gibi konularda avukatlardan yardım alınabilir. Avukatlar teknik bilgileri sayesinde işlemin doğru şekilde yapılmasını sağlar.


Ayrıca Türk vatandaşı olmak isteyen yabancılara danışmanlık vererek hangi yolla. Yatırım yoluyla Türk vatandaşlığı için belirlenen parasal değerlerin ilgili Yönetmelik ile düşürüldüğünü belirtmiştik. Buna göre milyon dolar tutarı aranan sabit sermaye yatırımı için 500. Vekalet veren kişinin Yunanca bilmemesi durumunda tercümana ihtiyaç duyulmaktadır.


Bununla birlikte istihdam oluşturma yolunda en az 1kişi şartı. Tercümanın vekaleti veren kişinin adına belgeyi tercüme ettikten sonra her ikisi tarafından da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.