26 Haziran 2017 Pazartesi

Çin vizesi parmak izi

Parmak izi alınamayacak bedensel engeli bulunanlar. Turizm amaçlı grup. Eğer daha önce parmak izi verilmemişse randevu gününde vize merkezinde hazır. Hollanda vizesi için parmak izi veren başvuru sahipleri ortalama 5-iş günü içerisinde vize sonuçlanmaktadır.


Bu süre konsolosluğun yoğunluğuna göre değişmektedir.

Bu işlemi gerçekleştirirken sayfanın sağ üst kısmından dil seçimi yapmak zorundasınız. Tüm evraklarınız detaylı olarak incelenip başvuruya hazır hale getirilecektir.


Ancak ilk Çin vizeniz olacaksa parmak izi için Ankara Çin Büyükelçiliğinin yetkilendirdiği başvuru toplama ve parmak izi merkezinden. Vizesi Parmak İzinden Muaf Olanlar.


Yeni başlayan uygulamaya göre Çin vize başvurusu ile ilgili yeni bir döneme giriliyor. Halk Cumhuriyeti’ne seyahat etmenin anahtarı konumunda olan Çin vizesi uygulamasında yeni döneme girildi.


Başvuruda bulunan kişilerin gerekli belgelerini tamamladıktan. Vize Parmak İzi Uygulaması.

Burada kişinin parmak izi alınacaktır. Konsolosluğu’nun kendi isteğine. Buna göre başvurular artık online randevu ve parmak izi şeklinde yapılacak. Kişiler gerekli belgelerini tamamladıktan sonra randevu günü ve saatinde başvuru merkezine giderek vize işlemlerini.


Email adresine yeni bir şifre gönderilecek. Daha önceki Çin seyahatleri için parmak izi verilmişse, tekrar parmak izi verilmesine gerek yoktur. Ancak ilk gerçekleşecek olan ziyaretler için vatandaşların başvurularını bizzat yapması ve parmak izi vermesi zorunludur.


Bunlardan en önemlileri Çin vizesi almak için hazır olarak bulundurulması istenilen evrakların eksiksiz bir şekilde hazırlanarak teslim edilmesidir. Başvuru işlemleri ve Randevu Alımları Şirketimiz Tarafından Yapılmaktadır. Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri 09. Salı ve perşembe günü yapılacak Çin vizesi başvuruları kabul edilmemektedir.


Hatta Çin hükümeti ülkelerine girişinizi bile. Gerekli evrak listesi aşağıda bilginize sunulmuştur. M TİCARİ VİZE BAŞVURU EVRAKLARI.


Geçerlilik süresi ayın üzerinde olan ( başvuru tarihinden itibaren ) ve boş vize sayfası bulunan pasaportun aslı. Hizmet, hususi ve diplomasi pasaport sahibi olan.

S2) ziyaret vizesi, oturum izni hakkı tanımamaktadır. Svizesi için hazırlanması gereken belgeler, konsolosluğa sunulmadan önce titizlikle incelenmelidir. Evraklarda sorun yaşanması, başvurunun redle sonuçlanmasına sebebiyet verebilir.


Ankara Büyükelçiliği ve Çin İstanbul Başkonsolosluğu’na yapılan tüm vize başvurularında parmak izi beyanında bulunulması zorunludur. Aralık ayından itibaren Çin vizesi almış başvuru sahipleri yeniden parmak izi vermek zorunda kalmadan işlemlerini yürütebilirler. Bu parmak izi beyanlarının yıl süreyle. Biyometri parmak izi sistemine geçildi.


Bu tarihten sonra yapılacak olan ilk başvuruda parmak izi verilecek olup, takip eden yıl. Vermiş oldukları parmak izi bilgileri ( Beş ) yıl süre ile saklanmaktadır. Schengen ülkesi vize başvuruları için 25.


Macaristan vizesi için konsolosluk ziyareti yapacak olan vatandaşların, konsolosluk çalışma gün ve saatlerini ve konsolosluk resmi tatil günlerini önceden bilmeleri gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.