29 Haziran 2017 Perşembe

İtalya vizesi İzmir

Web sitemizden bizlerle bağlantı kurabilirsiniz. Eksik, hatalı ya da çelişkili bilgiler içeren. Servizi Unità di Crisi. Diplomazia economica italiana. Portale Study in Italy.


Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz.

VIP başvuru merkezi ofisimizle aynı binada ve kattadır. Normal başvuruların yapıldığı Idata ofisi ise bize 1m. Başvurularınızı randevu ile gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru sonuçlanma süresi normal koşullarda 5-iş günü arasındadır.


Kısa süreli vize başvurularınızı sadece İtalya Büyükelçiliği tarafından yetkilendirilmiş vize başvuru merkezlerine başvuruda bulunarak gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca İtalya vizesi işlemlerinizi, Marina vize acentası tarafından eksiksiz bir şekilde yapabilirsiniz.


Schengen ülkelerinden farklı olarak (pek çoğu için rezervasyon yeterli olmaktadır) seyahatinizin (konaklama hizmeti, uçak biletleri veya tur) satın alındığını görmek isteyebilir. Bu nedenle vize başvurusundan önce bu işlemleri yapmanız.


TURSAB’a kayıtlı A Grubu Seyahat Acentesidir.

Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu’na tabi olarak hizmet sunmaktadır. Siz en iyisi bizi arayın. Dolayısıyla minimum süre gün olarak belirlenmiştir.


Fakat İtalya, turistik anlamda fazlasıyla önem bir ülke olduğu için yaz aylarında milyonlarca kişiyi ağırlamaktadır. Vize Merkezi İzmir.


Doğal olarak Türkiye’den de binlerce kişi İtalya ’ya giriş yapabilmek. Konsolosluğu vasıtası ile yapılan vize başvurularının sonuçlanma süresi ortalama olarak iş günüdür. Günümüzde İtalya ve Türkiye arasında herkes için geçerli olan bir vize muafiyeti anlaşması bulunmamaktadır. Ancak yeşil, gri ve siyah pasaporta sahip Türk vatandaşlarının ayı geçmeyecek seyahatlerinde İtalya vizesi için ayrıcalığı olduğu söylenebilir.


Umuma Mahsus (Bordo çipli) pasaport. Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması gerekmektedir. Pasaport vize başvurunuz boyunca size yardımcı olacağını başvurunuzun başından sonuna kadar takibini yapacağını unutmayınız. Firmamız üzerinden alacağınız hizmet ile hangi vize.


Gaziantep, İzmir başvuru. Vatandaşı: € € 60€ Gürcistan, Rusya, Sırbistan, Kosova. Fahri Konsolosluğu görev bölgeleri.


Gerekli Belgeler Tam ve eksiksiz doldurulmuş başvuru formu tarafımızca doldurulmaktadır. Başkonsolosluklarının bölge ayrımı vardır.

TALYA VİZESİ HAKKINDA. Ankara,İstanbul ve İzmir konsoloslukları olarak işlem yapmaktadır. Ankara İtalya Büyükelçiliği Atatürk Bulvarı n. Dünyanın en çok ziyaret edilen ülkelerinden biri olan İtalya, milyonlarca kişinin favori ülkelerinden bir tanesidir.


Doksan günden az olan Schengen vizesiyle Schengen bölgesinde konaklama imkanına kavuşursunuz. Bu süre İtalyan Konsolosluğu’nun kararına göre değişebilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.