29 Haziran 2017 Perşembe

Edevlet ehliyet sorgulama

Devlet Kapısı’nın kurulması ve yönetilmesi görevi T. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olup, sistemin geliştirilmesi ve işletilmesi Türksat A. PTT şifreniz ile giriş yapmalısınız. Bu şifreyi alabilmek için öncelikle PTT şubelerine veya PTT müdürlüklerin yolunu tutmak gerekiyor.


Eğer daha önce şifre temin etmiş iseniz, herhangi bir şubeye uğramadan sisteme. Günümüzde birçok işlemi e-Devlet üzerinden gerçekleştirebiliriz. Bu işlemler arasında resmî olanlar yer almaktadır.


Ehliyet Randevu Nasıl Alı. Diğer taraftan ehliyetiniz varsa ve trafikteki seyriniz esnasında birtakım ihlallere karışmışsanız bu sayfa. Sorulan soruların tümünü yanıtladıktan sonra ”verilen bilgilerin doğruluğunu onaylıyorum” kutucuğunu işaretleyip BAŞVUR butonuna tıklanmalıdır.


Bu sistem üzerinden işlem yapabilmek için öncelikle e–devlet şifresinin olması gerekir. E–devlet şifresi ise herhangi bir postaneden TL karşılığında alınabilir.


Alınacak olan şifreyi sisteme girdiğinizde sizden. E-Devlet sistemi sayesinde oturduğumuz yerden işlerimizi. E devlet ehliyet sınav sonuçları.


E sınav sonuçları e devlet sisteminde gözükmemektedir. MEB’in sisteminden sorgulanabilmektedir. TC’niz ve e devlet şifrenizle giriş yaparak ehliyet sınav sonucunuzu sorgulayamazsınız. Eğer yukarıdaki ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi bir uyarı ile karşılaşıyorsanız adınıza kayıtlı bir sürücü belgesi yok demektir.


Edevlet ehliyet sorgulama

Açılan ekranda Ad soyad gibi kişisel bilgileriniz, sürücü belgenize yazılan trafik cezaları ve bu cezalar hakkında bilgiler yer. Hayatımıza güzel halde devam edebilmek için çok sınava tabii tutuluruz. Gitmek istediğimiz lise için liseye giriş sına.


Edevlet ehliyet sorgulama

Vatandaşlar trafik cezalarını e-Devlet uygulamasına giriş yaparak öğrenebilecek. E-devlet meb sınav yeri sorgulama. E- devlet üzerinden yapılacak olan başvuru sonrasında rapor sorgulamalarını da yapabilecek. Seçeneklerden herhangi birini kullanarak Emniyet Genel Müdürlüğü e-Devlet portalından plaka sorgulama hizmetini kullanabilirsiniz.


Bu ekranda sadece araç plaka bilgisi ile gerekli tüm dökümler tek tıkla karşınıza çıkartılır. Son günlerde internet kullanımının gittikçe artması bu platformda yapabileceğimiz işlemlerin artmasına neden olmuştur. Bu sisteme girdiğinizde belge numarası, il ve varsa ilçeyi belirterek sorgulama.


O bağlantı linkine tıklayarak sisteme hızlı bir giriş yapabilirsiniz. Ardından aşağıdaki sayfaya yönlendirileceksiniz. Aynı menüden ehliyet için uygulanan cezai işlemleri de görüntüleyebilirsiniz. Bu yazımızda e sınav ehliyet sınav sorgulamasını nasıl yapılacağını anlatacağız.


E – Sınav Uygulaması Nedir? Sınav sonuçları üzerinden yapacağınız incelemelerde her zaman güncel bilgiler dahilinde sınavı geçip geçmediğini öğrenmeniz mümkündür. Sorgulama bağlantısı ve görsel aşağıda paylaşılmıştır.


Bu bakımdan sınav sonuçlarını öğrenmek istediğiniz her an sınav sonuçları. Yoğun giriş nedeniyle sistem kilitlendi.


Edevlet ehliyet sorgulama

Kimlik numarası bulunan kimlikleri ( evlilik cüzdanı, ehliyet, pasaport v.b.) ile başvuruda bulunup TL işlem ücreti karşılığında e devlet şifresine sahip olabilirsiniz. Eğer e devlet şifreniz yoksa sisteme giriş yapmak için mobil imza, elektronik imza, T.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.