23 Haziran 2017 Cuma

Kendini fiziksel olarak tanıtma

Fiziksel Özellikleri Tanıtma. Birinin fiziksel özelliklerini tanıtmak için sıklıkla adjectives yani sıfatları kullanacaksın.


Bir adjective, sıfat, bir ismi (kişi, yer, nesne) niteleyen bir sözcük türüdür. Bu yazımızda Fransızca kendini tanıtma konusunda yardımcı olması için bazı örnekler paylaştık. Bu bitirdiğiniz üniversite de olabilir, bildiğiniz program da olabilir, konuşabildiğiniz bir yabancı dil de olabilir.


Fransızca’da sessiz harfler çoktur, özellikle kelimelerin sonlarında (Hommes ‘um’, amient ’em’ olarak telaffuz edilir).

Fakat, normal olarak okunmayan son sessiz harf, sesli harfle başlayan bir kelimeyle devam ederse genellikle okunur. Bu süreçte (bitişme) sessiz harf, takip eden kelimenin ilk hecesinin bir parçası olur.


Okulda öğrencilere genellikle İngilizce olarak kendini tanıtma ödevi verilmektedir. Böyle ödevi olan arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla, en iyi kendini tanıtma örneklerinden bazılarını paylaşıyorum. Günlük yaşamda karşılaşılan tanışma senaryolarından farklı olarak resmiyet ön plandadır ve sizli-bizli konuşma söz konusudur.


I would like to introduce myself. Bu metinleri pdf ve word dosyaları halinde de yazı içerisine ekledik ki kendini tanıtma yazısı ödev ingilizce olarak indirip kullanabilesiniz.


Ayrıca sadece ingilizce kendini tanıtma uzun paragraf lise düzeyinde kalmayıp ingilizce kendini tanıtma örnekleri üniversite düzeyinde de yer almaktadır.

Ancak, gerçekte durum, çoğu kez adayın. Almanca kendini tanıtma ile ilgili olarak birçok örnek verilebilir, sizler sitemizde bulunan Almanca şahıs zamirlerini, şimdiki zamanda cümle kurmayı ve en çok kullanılan fiillerin çekimlerini öğrendikçe kendi başınıza çok daha farklı cümleler de kurabilirsiniz. Buraya tıklayarak ingilizce kendini tanıtma yazılarını pdf olarak indirebilirsiniz.


Normalde ana diliniz ile konuşurken kendiniz hakkında 3-cümle söylemek hiç de zor değil. Sonuç olarak kendinizi herkesten daha iyi tanıyorsunuz. Ayrıca kendimizi tanıtırken ailemizden bahsetmezsek olmazdı.


Eğer bu basit cümleleri arkadaşlarınızla diyaloglar halinde tekrarlarsanız, aklınızda daha kolay kalacaktır. Kendini Tanıtmak Zor mu ? Kısaca fiziksel özellikleri, kişiliği ile ilgili bir tanıtım.


Rammstein veya Iron Maiden gibi bir grubun üyelerinin tanıtımını yapmak istiyordum. Bu iki soru insanların dış görünüşü(fiziksel özelliklerini) ya da iç görünüşü (Karakteristik özelliklerini ) tanıtması için sorabiliriz. He is tall, medium weight and a brave person. Aklınıza takılan herhangi bir soru varsa yorum olarak bizlere iletebilirsiniz.


Ayrıca diğer Almanca Tanışma Diyalogları‘na göz atmak için tıklayabilirsiniz. Peki farklı koşullarda İngilizce kendini tanıtma nasıl olur? Eminiz ki sayamayacağınız kadar çoktur.


I have worked for years as engineer in a production company.

Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Türkçe online sözlük Tureng. O şişman bir adamdır. He has got dark brown hair. O koyu kahverengi saçlara sahiptir. Kahverengi gözleri vardır. Akıcı ve net bir yazıda kullanılan şahıs dili de önemlidir.


Bu Ödevi Bölüm Bölüm Yapacağım Ailem,Sevdiklerim,Sevmediklerim Olarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.