31 Temmuz 2017 Pazartesi

Abd iltica aile birleşimi

Duldung” olarak adlandırılan veya ulusal sınır dışı etme yasağı nedeniyle size verilmiş bir oturum izniniz varsa, aile birleşimi, prensipte, mümkün değildir. AİLE BÜTÜNLEMESİ ve AİLE BİRLEŞİMİ.


Belgelerin asılları ve ikişer adet fotokopileri ile ibraz edilmelidir. Gerekli vizenin ancak her iki eşin yaşını doldurduğunda verildiği dikkate almanız rica olunur.


Aynı zamanda müsamahalı oturum iznine sahip olan kişiler de aile bireyleri ile aile birleşimi yapma hakkına sahip değildir.

Aile Birleşimi Vizesi Belgeleri. Asylum başvurusu onaylandıktan sonra aile birleşimi başvurusu yapabilir. Asylum Başvurusunun Değerlendirilmesi Ne Kadar Sürüyor?


Oturum alındıktan sonra aile birleşimi işlemine hemen başlanır mı süresi nedir ne kadar sürede aile birleşimi oluyor cevaplarsanız. Daha detaylı bilgi için lütfen aşağıdaki sayfayı ziyaret ediniz. AB aile birleşimi vizesi için başvuranlardan basit düzeyde (Avrupa Ortak Dil Ölçütleri kapsamında Aseviyesi) İngilizce bildiklerini kanıtlamasını istemekte olup bu sertifikanın aslı ibraz edilmelidir.


Ancak İngilizce bildiğinizin açıkça görüldüğü durumlarda bu şart aranmayabilir, bu konuda takdir ABD Konsolosluğu’na aittir.

Amerika’da iltica davalarında her hangi bir delil yükümlülüğü yoktur. Almanca ADil Zorunluluğu. Bu nedenle tehlikeyi kanıtlayan ve tehlikeye yol açan bilgi ve belgeleri dahil etmeniz yararlı olacaktır.


Bu sayfada kısaca bu başvurunun koşulları ve prosedürün iyi geçmesi için işlemlerin nasıl yapıldığı açıklanmaktadır. Karar yazısındaki bununla alakalı kısma okumanızda fayda var.


Bu gibi işlemlerde doğru zamanda doğru reaksiyon göstermek mevzunun halli için elzemdir. Ancak başvuran kişinin anlattıklarına ilişkin delili varsa iltica davasına yardımcı olur. Göç Yolları Araştırması’nın ikinci bölümünde katılımcıların göç süreçlerinin anlaşılabilmesi için Türkiye’den ilk taşındıkları tarih, hangi ülkelerde hangi oturum hakkı ile yaşadıkları ve şu anki ülkelerinden memnuniyetleri ile tavsiye skorları ele alındı.


Göçmen Kadınlar Dayanışma Platformu. Hatta aile birleşimi konusundaki uzlaşmazlık, koalisyon hükümetinin kurulmasını engelleyen noktalardan biri oldu. Peki, iltica başvurusunda bulunanlar ve mülteciler ne düşünüyor?


Uluslararası hukuka göre, ülke sınırına ulaşan herhangi biri “ırk, din, milliyet, siyasi görüş veya belirli bir sosyal gruba üyelik nedeniyle zulüm, savaş veya şiddet gibi unsurlardan dolayı ülkesinden kaçmak zorunda kalmışsa. Son Dakika Haberleri. Dublin Prosedürü, Duldung, oturum izni, Mavi Pasaport (Blauer Pass), güvenli ülkeler, gönüllü dönüş, süresiz oturum izni, sınır dışı edilme, ikamet kaydı (Anmeldung) ve daha fazlasıyla ilgili.


Sonradan aile birleşimi ile gelen aile fertlerinin ayrıca iltica etmeleri zaruri değil, ancak sonradan gelenlerde bu yolla mülteci statüsü alarak ayni haklara sahip olabilirler.

Ancak bu vize için başvuruda bulunmadan önce oturum ve çalışma iznine dair belirli koşulların gerektirdiği kriterlere uygun şekilde hareket edilmiş olması önemli ve bazı. Umarız ailelerine kavuşmayı bekleyen arkadaşlarımız en kısa zamanda sevdiklerine kavuşurlar.


Sığınmacılar ve Mülteciler: Sığınmacılar, iltica prosedürü boyunca aile birleşimi programı kapsamında ailelerini İsviçre’ye davet edemezler. Bunun yanında resmi olarak tanınmış mülteciler ise (B Oturum İzni ve C Oturum İzni sahibi olarak) aksi bir sebep olmadıkça aile üyelerini aile birleşimi kapsamında İsviçre’ye davet edebilirler.


Avusturya’ya İltica Etmek. Listede yer alan belgeler ise şöyle sıralanabilir. Bu noktada Mavi Kartlılar oturma izni sahiplerine kıyasla bir tık daha avantajlı.


ABD vizelerinde direk olarak belirttiğiniz aile birleşimi şeklinde bir vize yoktur. Ama ismi değişmekle birlikte tabi ki eşinizi ABD ’ye götürmenize imkân sunan Amerika göçmen vize türü yöntemleri bulunmaktadır. Sizlere bu imkânlardan kısaca bahsedebiliriz. Parmak izleri, “Dublin III” Tüzüğünü uygulamak amacıyla oluşturulan Avrupa Merkezi Parmak İzi Veritabanı EURODAC’a yüklenecektir.


Koronavirüs salgını aile birleşimini de zora soktu. Ticareti Mağdurları 4. Uzun süreli ikamet izinleri 4. Göç işlemlerine itiraz ve idari yargı yolu 4. Anlaşmaya göre ayda en fazla bin kişi aile birleşimi yoluyla gelebilecek.


Ayrıca iltica talebinin irk, din, milliyet, belli bir sosyal gruba üyelik veya politik görüş farkından doğması gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.