4 Temmuz 2017 Salı

Belçika çikolata markaları

Belçika çikolata markaları

Hem inovasyon hem de müşteri hizmetleri vasıtasıyla son derece yüksek kalite standartlarını kendimiz belirlemekte ve büyük bir katma. Ben size en sık önünüze çıkacakların bugün itibariyle fiyat bilgilerini tamamen objektif, kalite bilgilerini biraz objektif biraz subjektif, tatlarını ise tamamen subjektif olarak yazacağım. Belçika, şüphesiz bu ülkelerin başında geliyor.


Fiyatlar değişirse de bu rehber ile en azından hangisi ne. Brüksel’de ise dünya’nın en büyük çikolata. Babaya hediye alet çantası çikolata, badem ezmesi ya da butik pasta olsun.


Sevgiliye özel hediye ise kalp kutu çikolata, çikolatalı harfler olsun. Nestlé de bu markalar arasında. Geçmiş olsun badem şekeri harfler ile yazınızı yazın mesajlı çikolata ile mutlu edin. Taze kavrulmuş kakao çekirdeğinin hoş kokusu, aylar boyunca herkesi meraklandırdı.


Ttruffles krema ve çikolata karışımından elde edilen lezzetli bir çikolata türüdür. Gianduja ise fındık ya da badem ezmelerinin dikdörtgen şekillerde kesilip altın rengi kağıtlarla paketlenmesi sonucu oluşturulan çikolata türüdür. Ayrıca Rus çikolata markalarını ve ürünler hakkında müşteri yorumlarını da göz önünde bulundurun.


Etiler, Suadiye, Nişantaşı, İstinye Park gibi İstanbul’un birçok yerine dağılmış bu mekan ile sorunlarınızı bir süre unutabilirsiniz. Sütlü çikolata denilince ilk akla gelen yer İsviçre’dir.


Herkesin bildiği bir çikolata olan Toblerone markası İsviçre’de üretilmektedir. Meksika’da içecek olarak tüketilmeye başlanmıştır. Bugün hemen hemen herkesin bağımlısı olduğu bir besindir.


El yapımı Pralin ve Trüf çeşitleriyle çikolata ustalığını yansıtmaktadır. Nerede 1çeşit çikolata var?


Callebaut Çikolata, Chocovic Çikolata, Bind Çikolata, Altınmarka Çikolata markalarını bulundurarak siz değerli müşterilerimize en kaliteli markaları sunma gururunu yaşıyoruz. Tam bir çikolata cenneti adeta.


Yenilebilen ilk çikolatayı yapan Fry ilk katı çikolata markasıdır. Aile mesleği olarak sonrasında Richard Cadbury’e devredilir ve markanın adı Cadbury olarak değişir. Etiler, Nişantaşı ve İstinye Park gibi semtler çikolata konusunda Godiva’ya çok şey borçludur. Bu noktada benim değinmek istediğim, hangisinin en iyi çikolata çeşidi.


Adını Kelt ve Cermen karışımı bir halk olan Belgae’lerden almış. Tarihiyle, müzeleriyle, Orta Çağ mimarisinin eşsiz eserleri, festivalleri ve elbette çikolata kokulu sokaklarıyla ün salmış. NATO ve Avrupa Birliği’nin de başkenti olması ülkeye stratejik.


Premium White-El yapımı Spesiyal Çikolata kutu. Duble Antep Fıstıklı �. Türkiye’de ki ürünler kalite ve fiyat yönünden çok cazip olsa da kargo, gümrük,zaman,yerel dil sorunu ve kredi kartı gibi olumsuz etkenlerden dolayı, cazibesini yitirmektedir.


Doğal ve el yapımı badem şekeri ve draje çeşitleri için tıklayın! Diğer ünlü çikolata markaları için şuraya göz atabilirsiniz. Kimisi kakao oranı en az %oranında kakao tozu içeren bitter çikolata tadını tercih ederken kimisi daha yumuşak bir seçenek olan beyaz çikolata tadını denemek istiyor.


Kahve tutkunları için kahveli çikolata üretilirken meyve sevdalıları için portakaldan üzüme birçok farklı meyveden çikolatalar satışa sunuluyor. Callebaut, 1yıl önce olduğu gibi, tüm-kavurma tekniğini (kakao çekirdeklerini kavurmak yerine) hala uygulamaktadır.


Bu teknik, kakao kabuğu içindeki tüm aroma ve aromatik yağların korunmasına izin verir ve bunları tamamen çikolatada serbest bırakır. Bunu keşfetmek güzel.


Burası eski bir çikolata fabrikası, burada eskiden de güzel çikolatalar yapılıyordu. En İyi Kız Görüşleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.