4 Temmuz 2017 Salı

Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti hakkında bilgi

Bu iki ülke birbirinden tamamen ayrıdır. Resmi dili Türkçe olan ülkenin nüfusu yaklaşık 210.


Bunlar genelde klasik müzik, opera, pop, Türk sanat müziği, Türk halk müziği, rap gibi müzik türlerini icra ederler. Temsilciler Meclisi kişiden oluşmuş, bunun teşkilinde de %Rum, %Türk oranı muhafaza.


Bağımsızlığı sadece Türkiye tarafından tanınmaktadır.

Türkiye’de ‘yavru vatan’ ve ‘cennet ada’ olarak da bilinmektedir. Antalya Gezi Rehberi. Yönetim biçimi cumhuriyettir. Bilgi ve Kaynak Portalı.


Güvenlik Konseyi, Kasım’da aldığı bir kararla bağımsızlık kararını kınadı. Kuzey kıbrıs gelenekleri ve kültürü, kibris festivalleri ve tarihi hakkında bilgi ve kaynak deposu.


Tek kişilik, iki kişilik, üç ve dört kişilik seçeneklerimiz mevcuttur.

Digi Türk imkanı gibi pek çok hizmeti kendine özgü konforuyla siz değerli öğrencilerimize hizmet vermekteyiz. Diğer bir bilgi verilmemiş, değerlerin tümü ABD Doları ile ifade edilmiştir. Misafirlerimizin başları sıkıştığında hemen.


Turist ve ziyaretçilerine tüm. DAÜ, uluslararası tanınmış bir yükseköğretim kurumu olup, 35. Halkın hepsi Türk olup, Türkçe konuşur. Magosa, Girne ve Güzelyurt tur.


Başkenti = Lefkoşa. Para Birimi = Türk Lirası. Her taraf yeşil bir bitki örtüsü ile kaplanır. Kimlik Kartı, Aile Cüzdanı, Doğum, Ölüm, Vatandaşlık gibi işlemlerinize ilişkin bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


E-Bültenimize üye olun. Viking Turizm Seyahat Bültenlerimizi görmek için tıklayın. Ada da ayrıca çok az sayıda İngiliz ve Ermeni toplulukları bulunmaktadır.


KKTC’nin kuruluş bildirgesini kurucu cumhurbaşkanı Rauf Denktaş okudu.

Toplam yüzölçümü 5km (3mil kare) karedir ve bu yaklaşık tüm adanın %kadarıdır. Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt, ve İskele. Fiyatlar, hava tahmini, otel değerlendirmeleri ve konumlar kontrol. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz.


Tırnak işaretleri arasına alınmış, sözcük grubunun aynısını içeren. Detaylı bilgi bulmak veya telefon numarası hakkında yorum yazmak için "Ara" alanını kullanın. Akdenizdeki toprağımız olan KKTC klasik Akdeniz iklimi alanında bulunur.


Dünyaya seyahat Yurt dışına yapacağınız seyahatleri planlarken gideceğiniz ülkelerdeki seyahat kurallarını incelemenizi öneriyoruz. Kıbrıs iki bölüme ayrılmıştır.


RES-BİR hakkında detaylı bilgi. Nüfus Cüzdanı veya T. Pasaport belgelerinden birinin ibraz edilmesi yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.