21 Temmuz 2017 Cuma

Edevlet noter sorgulama

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olup, sistemin geliştirilmesi ve işletilmesi Türksat A. Vermiş olduğunuz vekaletnameleri sorgulama özelliği! Devlet sisteminden bir yenilik daha. Yıllar önce verdiğiniz bir vekalet var ve hatırlamıyor olabilir misiniz? E devlet girişi ve e devlet sorgulama işlemlerine buradan ulaşabilirsiniz.


Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulmuş olan trafik yoğunluk haritası kişilerin İstanbul’daki trafiğe dair güncel bilgileri almasını sağlamaktadır.

Genellikle noter üzerinden yapılan vekalet işlemleri e-devlet üzerinden de hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Peki e-devlet üzerinden vekalet sorgulama işlemi nasıl yapılır? Vekalet ücretleri, verilecek vekaletnamenin çeşidine göre farklılık göstermektedir.


Vekalet çeşitleri ve ücretleri de, normal vekaletin ücreti 4TL, imza sirküleri vekaleti 3TL, araç. Vekaletname ücretleri yıldan yıla farklılık göstermektedir. Bu işlem için yaklaşık dakikanızı ayırmalısınız. Kamu kurumları ve görevlileri ile ilgili istek, öneri, şikayet ve ihbarlarınızı Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) hizmetini kullanarak veya 1numaralı çağrı merkezini arayarak iletebilir, başvurunuzun.


Bu hizmeti kullanarak, kayıtlı yurtiçi ve yurtdışı gönderilerin durumunu takip edebilirsiniz. Yazımızın aşağı kısmında işlemlerine göre noterler bünyesinde ödenmesi gereken ücretler belirlenerek sizlere verilmiştir.

Konsolosluk noter işlemleri nelerdir? Genellikle vekalet vermek amacıyla noter işlemleri için konsolosluklara başvuruda bulunuluyor. Araç noterin işlemlerini tamamlamasıyla beraber el.


Etiketler: kimler noter olabilir. Emekli Sandığ (1) emekli sandığı (2) emekli zammı (1) Emeklilik İşlemleri (1) Eve İcradan Kâğıt Geldi (1) Faks ve Adresleri (1). SSK Sicil numarası sorgulamak için başvurulacak en pratik yol e-devlet sitesini kullanmaktır.


E-devlet üzerinden SSK sicil numarası sorgulama işlemi için sorgulama yapmak isteyen kişinin kendisine ait e-devlet şifresi olmalıdır. SSK sicil No sorgulama işlemi hakkında bilinmesinde yarar bulunan genel bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. E devlet Şifresi ile Giriş, Ssk Sorgulama, Sgk Sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.


E- devlet şifreniz ile giriş yaptığınızda “Mirasçılık Belgesi” bölümünü tıklamanız yeterlidir. E-devlet Kara Liste Sorgulama E-devlet üzerinden Bankalar Birliği tarafından sunulan kredi sicili sorgulama hizmeti ile birçok kişi kredi risk endeksini anında öğrenme imkanı buldu.


Bunun yanında kara listeye giren kişiler de e-devlet üzerinden kara liste sicil sorgulaması yapmak isteyebilirler. E-devlet sisteminin PTT Genel Müdürlüğü ile yapmış olduğu iş birliği yardımıyla PTT tebligat sorgulama işlemini bu sistem üstünden birkaç adımda yapabilirsiniz.


TC kimlik no, doğduğu yer ve doğum tarihi,baba adı, ana adı). Maaş kesintileri için şifresiz ve istenilen tc bilgileri ile buradan sorgulama yapabilirsiniz.


TC Kimlik No ve şifre ile sisteme giriş yapmanız gerekiyor. Eğer, e-devlet giriş şifreniz bulunmuyorsa, en yakın PTT şubesinden TL karşılığında bu şifreyi alabilirsiniz.


Telefon Numarası sorgulama Türk telekom AŞ.

BEYAZ SAYFALAR 1telefon rehberi hizmeti ile Türkiye içindeki abonelerin telefon numaralarını veya genel adreslerini bulabilir, telefon no doğrulaması yapabilirsiniz. Bu sistem ile Türkiye genelindeki bütün noterlerin sorgulaması yapılabiliyor. Vasiyetnamenin e – devlet üzerinden yayınlanabilmesi için noter kararı ve mahkeme tarafından alınmış olması gerekir.


Nöbetçi noterler hafta sonlar�. Sizden başkası noter vekaleti olmadığı sürece PTT şubelerine giderek bu parayı çekemez.


Ayrıca paranın yatırılıp yatırılmadığına dair tüm detayları e-devlet sistemi üzerinden sorgulama şansına da sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.