27 Temmuz 2017 Perşembe

Edevlet rapor parası sorgulama

SGK şahıs ödeme durumlarının görüntülenme işlemleri de e-devlet kapısı üzerinden yapılabilmektedir. E-devlet rapor parası sorgulama adresine gidiniz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen teknoloji imkanlarına.


SGK bölümü bulunmakta ona tıklayınız. Yani rapor parası sorgulama e-devlet ekranında bu uyarıyı görürseniz paranızı çekebilirsiniz.


Edevlet rapor parası sorgulama

Fakat burada dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. O nedenle mümkün mertebe saat 2’den sonra ödemenizi almaya gidin. Sosyal devlet ve dijital dünya kapsamında ülkemiz hükümeti birçok farklı alternatifi bizlere sunma yoluna giderek bu anlamda avantajlar sağladı.


Devlet sistemi, ülkemiz insanlarının kısa süre içerisinde ciddi anlamda. Bu ücret sayesinde çalışan kişi hastalandığında ya da. Sorgulama yapmak için öncelikle aşağıda paylaşmış olduğumuz bağlantıya tıklayın. E-Devletten geçici iş göremezlik raporu sorgus.


Edevlet rapor parası sorgulama

Rapor Parası Sorgulama Nereden Yapılır? Devlet rapor parası işlemlerini ziraat bankasından yaptığı için ziraat bankası rapor parası sorgulama işlemleri ile de e-devlet rapor parası sorgulama işleminizi yapmış olacaksınız.


Aşağıda sıralayacağımız rapor parası sorgulama yöntemlerini kullanarak rapor parası ödeme işlemleriniz başlatıldı mı, ödemeniz bankaya ya da PTT’ye gönderildi mi sorularına cevap bulabilirsiniz. Geçici ve sürekli iş göremezlik durumları kanunda tanımlanmıştır. Sürekli iş göremezliği ödeneği, iş kazası ve ya meslek faaliyetlerini yerine getirirken hastalanması, sakatlanması ve ya ölümü halinde hak sahiplerine yapılan sürekli ödemeyi ifade eder.


Edevlet rapor parası sorgulama

E- Devlet şifreniz yoksa şifrenizi almak için PTT kurumuna gidebilir ve buradan e- Devlet şifrenizi öğrenebilirsiniz. TL karşılığında ücret ödeyerek siz de e- Devlet şifresi edinebilirsiniz. Bizlerde bu yazımızı sizlere tam da bu konuda destek olmak için yazdık. Ekrana gelen sayfada rapor parası ile ilgili sorgulama bilgilerine ulaşılabilmektedir.


Ssk rapor parası sorgulama uygulaması e-devlet platformu haricinde tamamen ücretsiz bir online sorgulama sitesi olan E-SGM Hizmet Ekranı tarafından da gerçekleştirilebilmektedir. E-SGM ekranı sorgulama öncesi sizden kimlik numaranızı ve kimlik kağıdınızda yer alan birkaç bilgiyi istemektedir.


Kimlik numaranız ile birlikte başvurunuzu sorgulayabilirsiniz. Etiket: rapor parası sorgulama. Takip Et: Arama: Kategoriler.


SGK danışma hattını arayarak, 4A ile 4B iş göremezlik ödeneğine ilişkin bilgiler. Doğum rapor parasını sadece çalışan ve doğum yapan kadınlar alabilmektedir.


E devlet üzerinden rapor parası sorgulaması yapabilmek için öncelikle e devlet platformu açılır. Sistemde aktif yer alabilmek için giriş yapılması gerekir. Giriş esnasında ilgili kişinin TC kimlik numarası ve daha önce almış olduğu e devlet şifresi kullanılır. Devlet Kapısı ana sayfası internet tarayıcısında.


SSK rapor parası sorgulama için e-devlet sitesine ya da ALO 1hattına başvurulabilir. Alo 1hattı üzerinden telefonla, ilgili bilgilere vererek yapabilirsiniz. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından rapor parası yatırılır. Devlet ile rapor parası nasıl hesaba aktarılır?


TC ile rapor parası sorgulama yapmanın en kolay yollarından biri e-Devlet ’i kullanmaktır. PTT şubesine giderek hızlıca alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.