27 Temmuz 2017 Perşembe

Outlook imza ekleme 2010

Telefon ve e-posta ile destek sadece müşterilerimiz içindir. Dosya sekmesinin altında bulunan Seçenekler menüsüne tıklıyoruz. Aşama Düzenlemek için bir alan seçin.


Denetim masası, posta üzerinden imza ekleme 2. Varsayılan E-posta değişikliği 3. Kayıt defterinde yer alan outlook.

Hatta farklı e-mail hesaplarınız için nasıl farklı imzalar oluşturacağınızı öğrenin. Outlook İmza Ekleme. Bu bir iletiye elle imza ekleme gerekir. El ile imza ekleme.


Tüm yeni iletiler veya yanıtlar ve iletilenler için imza eklemek seçmezseniz, yine de bir imza el ile ekleyebilirsiniz. Kartvizitinizi ilk kez eklediğinizde, Diğer Kartvizitler iletişim kutusundan seçmeniz gerekir, ancak daha sonra açılır menüde görünür.


Farklı bir yol ile yapılıyorsa onu da paylaşabilir misiniz? Birden fazla imza kullanan kullanıcılar farklı imza tanımladıktan sonra maillerini gönderirken, mailin hemen üstünde bulunan imzalar seçeneğinden imzalarını değiştirebilir.

HTML editörü açıp istediğiniz imza tasarımını yapınız. Bunu yaparken bilmeniz gereken şeylerde var.


Seçtiğiniz tasarımın altındaki indir linkine tıklayarak dosyayı bilgisayarınıza indirin ve sonrasında bu sayfamızdaki yönlendirmeleri uygulayarak kolayca kendi outlook imzanızı oluşturun. Biraz araştırdım yabancı kaynaklı bir sitede çözümü buldum.


Yeni butonuna basarak imzanıza genel bir isim verin Örnek: 1. Tamam butonuna basarak imza kaydetme işlemini tamamlayabilirsiniz. Firma kendilerini uygun olan imza formatını sizlerle paylaşacaktır. Otomatik olarak her mail sonrasında alt kısımda imza konulabilir ya da manuel şekilde kişinin eklemesi de söz konusudur.


Mail imza oluşturma. Kişinin ismi, telefonu, adresi, web site adresi gibi bilgilerden oluşan bu alt. Aşağıdaki dosya yolunu takip edin. Oluşturduğunuz imzalara metin, resim, elektronik kartvizit, logo ve hatta el yazısı imzanızın resmini ekleyebiliyorsunuz.


Ama bir gün burasının açılmadığını görürseniz tam yerine geldiniz. Karşı tarafın geri dönüşü ve göndericinin tanınması açısında imzanın önemi büyüktür. Yedeklemek için aşağıdaki konuma giderek signatures klasörünü farklı bir drive ya da pathe alınabilmektedir.


Gelen penceredeki araç çubuğundan İmza menüsünden İmzalar seçeneği seçilir. Açılan Pencereden Yeni Butonuna tıklanarak oluşturacağınız İmza için bir ad verilir.

Yeni bir mail oluşturuyormuş gibi “Yeni” düğmesine tıklayın. Horde Webmail’de İmza Ekleme Webmail ara yüzlerinden biri olan Horde’de maillerinize imza eklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Manuel Olarak İmza Oluşturma. Otomatik olarak ekleme yapmayan kullanıcılar göndermiş oldukları iletilere gerekli olabilecek durumda imza ekleyebilirler.


Select the checkbox Manually configure server settings or additional server types. Bu ileti biçiminde oluştur listesinde, imzayla birlikte kullanmak istediğiniz ileti biçimini tıklatın. Sağ taraftaki İmzalar düğmesine basın5.


Posta imzasındaki şablonları veya Microsoft varsayılan şablonlarını kullanabilirsiniz. Ancak oraya gitmeden önce masaüstü uygulamasında imza ayarlarına nasıl erişeceğinizi görelim.


Açılan pencere de “Ekle” araç kutusunda “ İmza ” yazılı araç çubuğuna tıklıyoruz. Tıkladığımız vakit açılan pencere de İmzalar yazacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.