10 Temmuz 2017 Pazartesi

Logo tescili için gerekli belgeler

Logo Tescili İçin Gerekli Belgeler Nelerdir? Logo tescili kişiler ve firmalar tarafından tescili alınabilir, tescil işlemleridir.


Markanızın tesciline ek olarak ilgili markanızın tasarım olarak hazırlanmış Logosu da tescil edilebilir ve Logonuz için de tescil koruması sağlar. Bu adres ev adresiniz yada işyerinizin adresi olabilir. Marka Tescili İçin Gerekli Evraklar.


TC kimlik numaranız tam isim soyisim ve adres belirtmeniz yeterlidir. Tescil edilecek logonun hangi alanda kullanılacağı, sınıfın belirlenmesi açısından önemlidir.


Logo tescil isim - soyisim veya kısaltma şeklinde, farklı rakam ve renklerde yapılabilir. Burada dikkat edilmesi gereken şey logonun sade ve net olmasıdır. Logolar mutlaka göz zevkine hitap edecek nitelikte olmalıdır.


Herhangi bir karışıklığa. Logo veya şekilsel bir işaret bulunuyorsa eğer marka başvurusu için istenilen gerekli. Markanızın korunması ve yasal teminat altına alınması için gerekli olan marka tescili, korumak istediğiniz değerin ticari hayatta yer edinmesi ve marka bilinirliği, marka tanınmışlığının sağlanması için önemli adımlardan birisidir. BİLDİRGEYİ SADECE İŞVEREN İMZALAYIP,VEKALETİ OLAN KİŞİ KESİNLİKLE İMZALAMAYACAKTIR.


Bilindiği gibi bir marka şahıs üzerine olabildiği gibi kurum veya şirketleri üzerine de olabilir. Bu yazımızda İşyeri Tescili İçin Gerekli Evraklar ile ilgili detaylara yer vereceğiz. Bu aşamada konusunda uzman olan firmamızdan destek alarak daha hızlı bir sürecin yaşanmasını da sağlamanın avantajını elde edebilirsiniz. Elden yapılacak olan başvurularında marka örneğinin dilekçe ekinde ayrıca sunulması gerekmektedir.


Logo tescili için gerekli belgeler

Ticaret Odasına kayıt için gerekli evrak ve belgeler nedir? Gerçek Kişiler - Ticaret Sicili Tasdiknamesi Aslı ve Fotokopisi, - Noter Tasdikli İmza Beyanı fotokopisi, - Vergi Levhası Fotokopisi, - Yeni çekilmiş adet fotoğraf. ISO, dünya genelinde faaliyette olan ve sanayi, ticaret ve endüstri sektöründe hizmet verenler için birçok kalite standardı belirlemiş ve bu belirlemelere uygun olarak da belgeler oluşturmuştur.


Böylece, dünya genelinde geçerli standartlar ortaya koyulmuş ve bu şekilde işletmelerin ve sunulan hizmetler açısından uluslararası yeknesaklığın sağlanması amaçlanmıştır. Etiket: marka tescil, marka, tescil, marka tescil evrakları, gerekli belgeler. Uluslararası hukuk kurallarının da hemfikir olduğu gibi marka tescili, herhangi bir markanın, ürünün ya da hizmetin ilk kimin tarafından düşünüldüğünü ve tescil ettirildiğini gösteren bir belgedir.


Bireylerin gerekli başvuru tarihlerinde marka isimleri için başvuruda bulunmaları ve gerekli evraklar ile başvurularını yaparak markalarına özel isim ve logo oluşturmaları mümkündür. Bireylerin isim hakkı almadan önce öncelikle diğer marka isimlerini sorgulamaları ve isim hakkı talebinde bulunurken benzer marka isimlerinin bulunup bulunmadığına, oluşturdukları. Okumak için lütfen tıklayınız. Tasarım tescili için gerekli belgeler listesi.


Ancak ilave olarak olmazsa olmaz belge ise ana işveren ile aranızda imzalamanız gereken taşeronluk sözleşmesidir. Bu olmadan SGK tescil başvurunuzu onaylamaz. Alt taşeron sgk tescil başvurusunu da artık online yapmanız gerekiyor.


Logo tescili için gerekli belgeler

Başvuruyu sgk işyeri tescil. Ekonomi Güncel Bilgiler. Bir firmanın-işletmenin herhangi bir hizmeti ya da malını, diğer bütün firmalardan ayıran işleme marka denil. Gerekli olan belgeler 2’si içinde aşağıda sıralanmıştır.


Müracaatı yapılacak marka ismi veya varsa logo örneği Vergi Levhası fotokopisi. Bunlar şu şekildedir.


Logo tescili için gerekli belgeler

SGK işyeri açılış işlemleri ile ilgili ihtiyaç duyulan bilgiler yazımızın içinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.