2 Aralık 2020 Çarşamba

Windows 10 kullanıcı klasörü adı değiştirme

Merhaba arkadaşlar. Bu ismi istediğim farklı bir isimle nasıl değiştirebilirim? Bir çok yolu denedim ama değişmiyor. Kesin bir çözümü var mı.


Video içerisinde ayrıca bu bilgiye de yer verildi. Bu hata, kayıt defterini onaran ve kararlılığı geri yüklemek için sistem ayarlarını düzenleyen özel bir yazılımla giderilebilir.


Bilgisayar adı ise her bilgisayar için tektir. Genel sekmesini seçin ve kullanmak istediğiniz kullanıcı adını.


Windows 10 kullanıcı klasörü adı değiştirme

Görünen adı değiştirme Hesabınızda her oturum açtığınızda görünen adınızı kullanırsınız. Açılan çalıştır penceresine netplwiz yazın ve enter tuşuna basın. Açılan kullanıcı hesapları penceresinde değiştirmek istediğiniz kullanıcı hesabını seçin ve Özelliklere tıklayın.


Tamam butonuna tıklayarak bu pencereyi kapatın. Adını değiştirmek istediğiniz hesabı seçin, ve ardından Özellikler’i tıklatın. Yerel hesaplar, birden fazla cihazda dosyaları, ayarları, tarayıcı geçmişini vb.


Kurulum ekranında belirlediğiniz bu kullanıcı ismi bir zaman sonra can sıkıcı olabiliyor veya güncelleme gerektirebiliyor. Ardından bilgisayarı tekrar yeniden başlatın ve hiçbir sorun yaşamadan bilgisayarınızı kullanmaya devam edin. WINDOWS ’DA BİLGİSAYAR ADI NASIL DEĞİŞTİRİLİR ? Ardından “kaydet” sekmesine tıklayarak yeni bilgisayarınızın adını görüntüleyebilirsiniz.


Adım: Masaüstündeki boş bir alanı sağ tıklayın ve Ayarlar uygulamasının Kişiselleştirme kategorisine göre Kişiselleştiri tıklayın. Bunun birkaç nedeni var. Ancak daha sonradan değiştirme imkanınız da bulunuyor.


Bir süre sonra, varsayılan yedekleme konumunu değiştirme hakkında yazdım. Bu nedenle sembolik bağlantılar kullandım. Kullanıcı Hesapları ile kullanıcı adını değiştirme. Samsung ses yükseltme kodu, ses yükseltme.


Windows 10 kullanıcı klasörü adı değiştirme

Windows kullanıcı adı değiştirme. Ben sizlere kullandığım yöntemi veriyorum. Sürücü Harfi Değiştirme. Açtığımız Klasör İçerisindeki Görünüm Sekmesine Tıklıyoruz.


Windows 10 kullanıcı klasörü adı değiştirme

Yakalama klasörünü sağ tıklayın ve seçin Özellikleri seçeneği. Burada, bir klasörü yönetmek, paylaşmak, güvenli hale getirmek ve taşımak için tüm ilgili seçenekleri. Yeni almış olduğunuz bir bilgisayarda veya temiz bir kurulum gerçekleştirmiş olduğunuz bir bilgisayarda kurulum ekranlarını hızlı bir şekilde geçerken veya daha sonra oluştururum diyerek atladığınız bilgisayar adı bölümünü, bilgisayarınız kullanıma hazır hale geldikten sonra veya bir süre kullandıktan sonra Yeni bir.


Bu şekilde yaptığımızda varsayılan olarak bilgisayarımıza harf ve rakamlardan oluşan akılda kalması zor bir ad veriliyor. Makalemizi inceleyerek tüm bunları çok kısa bir süre içerisinde yapabilirsiniz.


Microsoft hesap kimliğiniz ise, kullanıcı profili klasörü “ srame “. Kurulum esnasında sadece kullanıcı adını biz belirleyebiliyoruz. Microsoft Edge’i aktif olarak kullanıyorsanız, indirme klasörünün konumunu değiştirilmediğini fark etmişsinizdir.


BCVC: Link Kısaltarak Para.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.