26 Eylül 2017 Salı

Açık raf ünitesi

VITTSJÖ açık raf ünitesi, venge-cam 100x36x1cm. Tıkla, IKEA KALLAX açık raf ünitesi, beyazfiyatlarını incele, uygun fiyatlarla bu ürüne sahip olma fırsatınıkaçırma.


Adet gövde ile tam uyumlu seramik lavabos. Raf ve Duvar Ünitesi Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir? Raf ve duvar üniteleri seçimi yapılırken tabi ki evinizin stili ve kullanacağınız alanın özellikleri önemlidir. Ya da raflarınızda sergileyebileceğiniz.


Açık raf ünitesi

Yalın ve işlevsel bir ürün olarak karşımıza çıkan “Fernande” lavabo ünitesinde yer alan açık raf ünitesi ile, banyo malzemelerine kolay erişim sağlayarak, esnek kullanım olanağı sunuyor. Açık ve kapalı raf üniteli boy dolabı ünitesi, lavabo ve ayna ünitesiyle tam uyumlu olarak banyolarınızı süsleyecek. Ayna Ünitesi Petra 10 lavabo ünitesiyle tam uyumlu, kapaklarına entegra aynalı ayna ünitesiyle de banyolarınıza şıklık katacak.


Bu Pin, Didem Altop tarafından keşfedildi. Mesela açık raf ünitelerini yatak odası gibi bir mekanda kullanmak isterseniz, montajını sağlam yapılan ve üzerinde yatağın üzerine düşme riski bulunan şekilde olmamasına dikkat etmeniz gerekiyor. IKEA Rönnskar Banyo Dolabı Açık Raf Ünitesi SİYAH RENK en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.


Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Ikea Beyaz KALLAX açık raf ünitesi - Aydan K. Yararlı Bilgiler Yatay ya da dikey olarak yerleştirilebilir, raf ya da büfe olarak da kullanılabilir.


Açık raf ünitesi

Dekoratif banyo raf ünitesi kapalı raf sistemi ile çok kullanışlı. Banyo havlu dolabı olarak yada banyo organizeri olarak kullanabileceğiniz bu ürün banyolarınıza düzen getirecek.


TL Size özel EKSTRA %İndirim. Aynı Gün Kargo Hemen AL. IKEA VESKEN KATLI SİYAH BÖLMELİ BANYO RAF DÜZENLEYİCİ. NCELE %İndirimli Roz.


IKEA Banyo Açık Raf Ünitesi 100cm Çok Amaçlı LD049. TL 12TL % (12) binbirreyon%82. Noowa Wc Arkası Klozet Rafı. TL 16TL % (1) ERDKLIMA %60. Drıppy Duş Sepeti Şeffaf Siyah. Bilgece Tasarım imzasını taşıyan bu raflık dikey bir tasarım olduğu için az yer kaplıyor ve son derece kullanışlı. Açık raflar en çok kitaplık için işinize yarar. Raf ünitesi istediğiniz ölçülerde ve renklerde hazırlanabilir.


Kişiye özel siparişleriniz için WhatsApp hattımızdan veya e-posta adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Alice TV ünitesi, modülden oluşuyor. Televizyonun yerleştirildiği alt modülde iki adet kapaklı bölme ile onların ortasında kalan katlı bir açık raf sistemi yer alıyor. Kapaklı bölmeler oturma odasında ihtiyaç duyacağınız eşyaları saklamanıza yardımcı olurken açık raf sistemi ise uydu alıcısı kutularından oyun.


Açık raf ünitesi

Alt modülde yer alan iki kapalı alan çeşitli eşyalarınızı saklamanıza olana tanırken iki katlı açık raf bölümü ise oyun konsolu, medya oynatıcı ya da uydu ve TV kutularını rahatça yerleştirebileceğiniz bir alan olarak öne çıkıyor. TV ünitesinin üst modülünde de yine kapalı bir bölüm ile geniş açık bir raf alanı bulunuyor.


Açık ceviz ve metalik kahve renk kombinasyonunu seriye özel bronz kulp tasarımıyla tamamlayan SONA TV ÜNİTESİ, modern ve şık tarzıyla dikkat çekiyor. Kitaplarınız, DVD’leriniz ya. TV sehpası alternatifinin yanı sıra açık rafları ve ekstra depolama alanı sunan kapalı dolapları ile tasarımını fonksiyonel modüllerle zenginleştiriyor.


Seriyi tamamlayan ayak formu ve rengi modern. Ragrund banyo raf ünitesi. Küçük banyolar için mükemmeldir. Bambu, dayanıklı doğal bir materyaldir. Molger Raf Ünitesi. Aşağıdaki resimde ürünü görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.