29 Eylül 2017 Cuma

Ev tipi hasta yatakları fiyatları

Hasta yatakları fiyatları da özelliklerine göre değişmektedir. Uzun süreli hasta bakımı için bir yatak alacaksanız, kiralama yerine satın almanız daha doğru bir karar olacaktır. Eğer kısa süreli bir bakım için alınacak ise yatağı kiralamak hem daha ekonomik olmakta hem de istediğiniz fonksiyonlara sahip hasta yatağını seçme şansınız olmaktadır.


Ev tipi hasta yatakları fiyatları modellere göre değişmektedir. Türk lirası ile iki bin beş yüz Türk lirası arasında değişmektedir.

Bu hasta yatağı iki adet motora sahiptir. Ahşap ev tipi hasta yatağı modelleri dual ve piston motorlu olarak satışa sunuluyor. Fiyatları ülkemizde döviz kuruna, vatandaşlarımızın alım gücüne göre değişiklik göstermektedir.


Döviz kurunun şu an yüksek olması ülkemizde hasta yatakları fiyatının yükselmesine sebep olmuştur. Firmamızın sunduğu uygun hasta yatağı fiyatları, gerek ev tipi hasta yatakları gerekse endüstri standartlarında yataklar için geçerlidir.


Havalı Hasta Yatakları. Sürekli yatan hastalarda, zaman içerisinde deri altındaki damarlardaki kan akışının yavaşlaması nedeniyle deri hücrelerinin yenilenme hızı düşer.


Hastane yatak fiyatları yükseldikçe yatağın işlevselliği ve faydası da yükselmektedir.

Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Bu Pin, ProBed Hareketli Yatak ve Kolt tarafından keşfedildi. Emek Sağlık bu konuda oldukça uygun fiyatta hizmet sunmaktadır.


Konfor ve rahatlık sağlamak için ev tipi, yarı elektrikli ve tam elektrikli hasta karyolası çeşitlerini stoklarımızda bulunduruyoruz. Firmamızdan satın alacağınız her yatak, standart hastane yataklarında bulacağınız tüm özelliklere sahiptir.


Platin yatak tüm hasta karyolası modellerini bu bağlamda ev tipi hasta yatağı standartların da üretmektedir. Hastanelerde ve evde özellikle ağır hastalar için özel olarak üretilen hasta yatakları hem hasta için hem de hasta bakıcısının bakımı kolay yapması için özel olarak tasarlanır. Bazen hastalar uzun veya kısa sürelerde evde bakıma ihtiyaç duyulur.


Yatak, Evler, Karyola hakkında daha fazla fikir görün. Ankarada Hasta Yatakları satış, kiralama hizmetlerini uygun fiyatları ile veren firmamız, üretimini yaptığı hasta yataklarını ücretsiz kurulum avantajıyla sizlere sunuyor.


Elektrikli, ayarlanabilir hasta yatakları. Hasta yakınlarının ise medikallerde veya firmamız da ev tipi hasta yataklarını da bulması mümkündür.


Bu nedenle daha rahat bir şekilde yatabilmes. Ev tipi ahşap hasta yatakları – Hastane yatağı kiralama.


Ev ortamında yatan veya yatalak olan hastaların psikolojileri açısından gerekli olan ahşap model hasta karyolası elektrik fişine takacağınız kablo ile motor ve kumanda yardımı sayesinde hastanızı oturur vaziyete getirir. Firma istanbul içi ücretsiz nakliye, kurulum gibi ücretsiz servisleri verdiğinide beyan ediyor.

Kiralık Hasta Yatakları Motorlu ve Kumandalı olan hasta yatakları evde hastanın konforunu yükseltmek için gerekli olan materyellerin başında gelmektedir. Medicalli İletişim – Medikal Telefon Numarası Ürün siparişi için firmamızla iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. En Uygun Hasta Yatakları Fiyatları. Hareketli yatak seçiminde hasta rahatını ve konforunu temin edecek modellerin seçimi, fiyatın oldukça yüksek olması anlamına da gelmiyor.


Hasta Yatağı Fiyatları Sahibinden Ekonomik model ev tipi hasta yatağını firmamızı ziyaret ederek temin edebilirsiniz. Yatağın seçiminde tasarımı da oldukça önemlidir. Evde kullanıma uygun olacak modellerin tercih edilmesi gerekiyor. Hastanede kullanılan hareketli yatak modelleri, ev için uygun değildir.


Uzun vadeli hasta yatakları maksimum konfor ve dayanıklılık için tasarlanmıştır. Uzun süreli ev bakımı gerektiren yatalak hastalar için ideal olan hasta karyolalarının firmamızda motorlu, motorlu, motorlu, full abs, asansörlü, ahşap ve bazalı gibi modelleri ile imalatı yapılıp, sizlere uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.