27 Eylül 2017 Çarşamba

İngiltere market alışverişi

İngiltere market alışverişi

Lira ) Birim para ile neler alabiliriz. Sizde TL İle markete gidip Ne alabiliyoruz Yorumlara Bırakabilirsiniz. Takip ve Beğeni İçin Teşekkür e. Sterlin ile Türk Lirası arasındaki kur farkı sebebiyle her bir sterlin İngiltere’ye gelen öğrenciler için çok önemli oluyor.


Herkeze merhabalar arkadaslar. Elimizden geldigince size ingilterede Markerket fiyatlarini gosterdik ve yaptigimiz alisveriste aldigimiz urunler Turkiyedeki marketlerde almis olsaydik kac para.


Fiyatlarının çok ucuz olmasına rağmen ürünleri kalitedir. Londra’nın en ünlü market zincirlerinden biri olan Sainsbury’s diğerlerine göre biraz pahalıdır. Ingiltere de ucuza haftalik market alisveris i yaptim.


İngiltere market alışverişi

Vlog cekerek market fiyatlarini eglence li ve komik bir sekilde sizlere gösterdim. Yeni video önerilerinizi de lütfen asagi yazmayi unutmayin. Yazılarım genelde İngilteredeki yaşamım üzerine.


Ayrıca, elektrikli araba kullandığım için bu konuda da yazıyorum. Market Alışverişi videom ile karşınızdayım :) Hazır market alışverişi yapacaktım, fırsat bu fırsat birlikte gezelim istedim. Taşındığım ilk dönemlerde İngiltere marketleri arasında mekik dokumak eğlenceydi. Bir şey almayacak olsam bile marketlere dalar, raflar arasında dolanırdım.


Alışverişi yapıp parayı ödemeden önce kasada tax-free almak istiyorum diyince pasaport bilgilerini alarak bir form dolduruyorlar. Bu formu dönerken havaalanındaki tax-free bankosunda onaylatıyor, kaydettiriyorsun ve 2-ay sonra para hesabına yatıyor.


Manchester havaalanında böyle bir banko yok. Aynı market alışverişine ödenen fiyat farkı ise adeta ürkütücü. Beyefendinin flood olarak yazdığı ve ingilterede yaptığı alışverişi üşenmeyip migros sanal marketle yaptım.


Tam anlamıyla her ürün aynı olmasa da alışverişi tamamlamaya çalıştım. Aynı olmayan ürünlerin yerine muadillerini koymaya çalıştım.


Eski İngiltere Başbakanı Theresa May market kuyruğunda Corona virüsün en çok etkilediği ülkelerden biri olan İngiltere ’de, eski Başbakan Theresa May, market alışverişi için sıra. Alışverişi yapan bayan, pound ile sepeti doldurdu resmen Saatlik asgari ücretleri yaklaşık poun neredeyse bir market alışverişine yetiyor o da dolu dolu. Işıklı panoların altındaki Boots adlı mağazada ilaç ve kozmetik eşya alışverişi yapabilirsiniz.


Bu meydana çok kısa mesafede ise Leicester Meydanı var. O meydanda da MM’s WORLD yer alıyor.


İngiltere market alışverişi

Covent Garden Coent Garden bölgesinde yer alan Apple Market ’te oldukça güzel el işi ürünler satılıyor. Korona virüsün en çok etkilediği ülkelerden biri olan İngiltere’de, eski Başbakan Theresa May, market alışverişi için sıra beklerken görüntülendi.


Geçtiğimiz günlerde İngiltere ’de yaşayan bir Türk vatandaşı market alışverişini paylaşıp ve pek çok ürün almasına rağmen ödediği fiyatı söylemişti. Elavon tarafından yapılan bu çalışma, yetişkinlerin yüzde 63’ünün hala bir cep telefonu veya tablette evde işlem yapmayı tercih ettiğini gösteriyor. Ancak, banliyö ticareti zemini kazanıyor, çünkü hareket halindeyken alışveriş yapmayı ve ödeme yapmayı.


Evet bu sefer İngiltere marketini ziyaret edip hep birlikte kuduruyoruz efendim. Eve Servis online market eve siparis mobil alışveriş market alışverişi eve sipariş online süpermarket alışverişi online market alışverişi market gıda ürünleri gıda alışveriş eve market. Prens William’ın eşi Kate Middleton, Norfolk’taki bir indirim marketinde ev alışverişi yaparken görüntülendi.


Market Alışverişi Genelde marketlerde indirimleri ve kampanyaları takip ederseniz zaten ucuz olan bir ürünü çok daha ucuza bulabilirsiniz. Bu da sizin bütçenize katkı sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.