18 Ekim 2017 Çarşamba

Aile birleşimi vizesi red nedenleri

Bu bilgiler on yıllık tecrube’nin sonunda oluşturulmuştur. On yıl boyunca Alman konsolosluklarında vize müracatına giren ve olumsuz sonuçlanan kişilerden bizzat alınmış ve sonunda çözüme ulaştırılmıştır. Vize başvurunuzun red gelmesinin nedenlerini alt kısımda sıralayacağız. Lütfen dikkatli bir şekilde okuyunuz.


Aile birleşimi vizesi red nedenleri

Almanya vizenizi GÜVENLE ALıyoruz! Ancak kişinin diğer Schengen vizesi başvurusu varsa bu esnada herhangi bir sabıkası tespit edilmişse bu durumda da vize reddiyle karşılaşılır.


Aile birleşimi vizesi red nedenleri

Genel olarak yabancı bir ülkenin vatandaşıyla Türkiye dışında evlilik yapan Türk vatandaşları tarafından başvurulan özel bir vize türüdür. Hollanda vize başvurusu durumunuzun olumsuz olarak sonuçlanması karşılaşılabilecek bir durumdur. Hollanda vize sorgulama yaparak vizeniz hakkında aldığınız bilgi olumsuz yani kabul edilmeme, ret olduğunu öğrenebilirsiniz.


Bu şarttan sonra, gerekli olan iş, ev, aile, finans ve dil bilgilerini gösteren belgelerle birlikte başvurular yapılabilir. Bu vize red sebebi benim gözlemlediğim kadarıyla iki durumda ortaya çıkıyor. Birincisi, neden Kanada vizesi almak.


Aile birleşimi vizesi red nedenleri

Bu sebepten dolayı ay beklediğim aile birleşimi vizesi red geldi mahkemeye itiraz kararında bulunduk fakat covidsebebiyle mahkemeler askıda. Sponsor aile bireyinin vize turu, vatandaşlık ya da süresiz oturum hakları göz önünde bulundurularak aile bireyi olarak katılacak kişinin başvurusunda, çift tarafindan. Asertifikasi icin sadece Goethe nin sertifikasini kabul etmesi de bu tutumun bir göstergesi.


Telc sinavi kabul ediliyor fakat aile birlesimi vizesinde sadece Goethe ya da ÖSD isteniyor. Goethe bu sektörün en büyük tekelcisi ve hatta tabiri caizse mafyasi.


Bu uygulamaya karsi cikabilecek bir argüman su anda. Vize Red Nedenleri Sizlere İtalya vize başvurusu ve İtalya turist vizesi gibi konularda hangi aşamaların sizleri beklediğini açıklamaya çalıştık.


Bu süreç boyunca başka herhangi bir konuda bilgi almak isteyenler dilediklerinde, çalışma saatleri dahilinde, başvuru için görüşme yapacakları kurumla irtibata geçmeleri ve her konuda detaylı bilgi edinmeleri. Konsolosluğu tarafından verilen İtalya Schengen vize başvurusu ret kararı ve ret nedenleri standart bir form ile bildirilir.


Ret bildiriminde ret kararının nedenleri ve temyiz için son başvuru tarihi yer almalıdır. Ancak, yeni bir başvuruda bulunmadan önce, bir önceki Schengen vize reddinin sebeplerini inceleyerek gerekli yerlerde düzeltmeler yapmanız tavsiye edilir. Bu konuda umarım sizlere faydalı olurum.


Bulgaristan vize red sebepleri, birçok farklı konu nedeniyle yaşanabilen bir problemdir. Eğer vize red probleminiz var ise redde itiraz gerçekleştirebilirsiniz.


Amerika aile birleşimi vizesi uzun süreli vize kategorisine girmektedir. Kalıcı olarak oturum hakkı elde edilebilmektedir. En uzun vize kapsamında maksimum yıllık sunulmaktadır. Kanada vize reddi ile karşılaşıldığında yapılması gerekenleri bu sayfamızda bulabilirsiniz.


Daha detaylı bilgi için tıklayın. Aile bireylerinin en az bir tanesi başka bir ülkede ise ve diğer aile bireyi ya da bireyleri yurt dışında, başka ülkede yaşayan kişinin yanına yerleşerek birlikte yaşamak istiyorlarsa aile birleşimi süreci başlamış demektir. Diğer İngiltere vizesi türlerinde de olduğu gibi İngiltere Aile Birleşimi Vizesi başvurularının da reddedilmesi mümkündür.


Vize reddi almamak veya vize reddi alındıysa itiraz başvurusu yapabilmek için bu alanda uzmanlaimış. Ankara Anlaşması vizesi başvurusunda en sık yapılan hataları sizin için listeledik. Aile Birleşimi (Kabul alanlar için) 3- Aile Birleşimi ( Red alanlar için) 4- Resmi evli olmayan Hayat Arkadaşlarının Aile Birleşimi NOT: Aile bütünlemesi ve aile birleşimi yaşca aile büyüğünden aşağı doğru işlemektedir.


Avusturya vizesi reddi nedenleri Avusturya ve Schengen ülkelerinin ortak kararıyla alınan Schengen vize kanununa göre belirlenmiştir. Aile birleşimi vizesi ile gelenler iltica etmeli midir etmemeli midir ne fark var.


En çok redde sebep olan nedenler seyahat amacının yanlış belirlenmesi, amacın anlaşılamaması, yeterli finansal kanıt görülememesi veya vize bitiminden önce ülkeden ayrılacağına dair Konsolosluk inancının oluşmamış olması gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.