31 Ekim 2017 Salı

Avusturya öğrenci vizesi

Yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu olursa bize dilediğiniz zaman ulaşabileceğinizi lütfen unutmayın. Euroasia olarak sizlere yardımcı. Pasaportları yıldan eski olan pasaportlarını yenilemeleri gerekmektedir. Resmi tarihli ve aslı.


Bizim tarafımızdan yaptı. Başvuru yapacağınız vize kategorisine göre aşağıdaki belgeler sunulmalıdır.

Schengen vize başvurusu yapmalarına gerek yoktur! Kimler vizeye basvurabilir: Dikkate değer nedeni kontrol ettikten sonra yalnızca aşağıdaki gruplardan kişiler vize başvurusunda bulunabilir.


Avustralya Öğrenci vizesi başvurusu için Kredi Kartı önlü arkalı fotokopileri kesinlikle gerekli değildir. Bu tarz belgeleri isteyen kurum ve kişilerin art niyetli olabileceğini, kredi kartı fotokopileri ile dolandırıcılık işlemleri yapılabildiğini ve kredi kartı sahiplerinin büyük maddi zararlara uğrayabildiğini göz önünde bulundurmanızı rica ederiz. Avusturya Öğrenci Vizesi Gerekli Evraklar Nelerdir.


Uzun süreli eğitim, iş, aile birleşimi vs Uzun süreli kalacaklar için verilen vizedir. Vize Danışmanlık Merkezi uzman kadrosuyla vizenizi sorunsuz almak için her zaman yanınızda. Tarafımızdan doldurulm.


Gerekli evraklardan bahsederken, pasaport, fotoğraf, e-devlet belgeleri, rezervasyonlar, seyahat sağlık sigortası, vize talep dilekçesi gibi bebekler dahil her başvuran için hazırlanması gereken standart evraklar mutlaka bilinmelidir.

Hemen vize almak için arayın. Evrak listesi bazı hallerde güncellenmektedir. Bu nedenle başvuru yapacak olan kişiler, istenilen evrakların içeriğine dikkat etmelidir.


NOT: Dilekçe ve Öğrenci Belgesi ve Şirket Evraklarının İngilizce veya Almanca Çevirisi Yapılmalıdır. Yeminli Tercüman çevirisi zorunlu değildir. PhD) belirlemeli ve müracaatınızı bu yönde gerçekleştirmeli, istenilen evrakları tamamlamalısınız. Bu evrakların durumunuz ile ilişkili olanlarını seyahatinizden maksimum son ay önce organize etmelisiniz.


Bunun yerine Avustralya. Ama başvuru yolunuzu doğru seçer ve gerekli evrakları doğru olarak tamamlarsanız, vizeden onay alamamanız için bir engeliniz bulunmamakta. KAÇ GÜNLÜK ALINABİLİR? Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği 6. Pasaport (Vize bitiminden sonra ay geçerliliği olan) 2. Avustralya öğrenci vizesi başvurusuna yaşından büyük, Avustralya’da tanınan bir eğitim kurumuna kayıt yaptırmış ve kabul edilmiş kişiler başvurabilmektedir.


Bu kişilerin, Avustralya’ya gitmeden önce ayrıca sağlık sigortası da yaptırmış olmaları gerekmektedir. Büyükelçilik tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu prosedür için HİÇ BİR ŞEKİLDE özel personel şirketi veya aracı firma görevlendirilmemektedir.


Geçici uzun Süreli Öğrenci Vizesi. Bu vizenin de yenilenebilme özelliği olmamakla birlikte, kalma süresinin uzatılmasına bağlı olarak yeni bir başvuru sürecini başlatmanız gerecektir.


Kaç günlük alınabilir?

Almanya’da bulunan herhangi bir üniversiteden onay almadan, yurtdışında eğitim için. Ulusal D Vizesi amaç. Görevli size yardimci olucaktir.


Size verilen dekontlar üzerinde Pin numaralari olucak VfsGlobal müsteri hizmetlerini aradiginizda size bu Pin numaralarini sorucaklar. Aradiginizda pasaportunuzu hazir bulndurun.


Arkadaslar telefon mesgul olabilir. Tekrar tekrar deneyiniz. Avrupa ülkesi ve bu nüfusun %1. Türkiye’den giden vatandaş yaşamakta. Para birimi Euro ve resmi dili de Almanca.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.